...taky se mi líbí a sluší jí. Tak si je u ní objednej. Beztak je to její tvorba![]()
(ty železné lavice za ní mám doma taky, v kuchyni...)
...taky se mi líbí a sluší jí. Tak si je u ní objednej. Beztak je to její tvorba![]()
(ty železné lavice za ní mám doma taky, v kuchyni...)
Tak Betty Ty jsou super.
Hanka H myslim, ze to fakt vidis dost jednostranne. Jo, jsou chlapi co zmlatej zenskou, ale celej koncept domaciho nasili je trosku jinej. Agresor ti uplne znici sebevedomi, zadupe te do zeme, odrizne od rodiny a kamaradu a snazi se ti namluvit, ze on jedinej te ma rad a mas bejt sakra vdecna ze ho mas. Ponizuje te, ale porad pripomina, ze to dela z lasky. Pripadne vyhrozuje, ze te odrizne od deti....no a tohle vsechno umi jak zensky, tak chlapi, uplne stejne.
Ty to ale zas nějak divně odděluješ... protože chlapi co zmlátěj ženskou, k tomu ještě pak přidávaj to tebou popisovaný chování. To přece není tak, že jeden ti vrazí pár facek a druhej ti ničí sebevědomí... Podle mě tím hůř, protože po zákazu styku s kámoškama můžeš celkem s jistotou čekat i výprask. Slízneš to prostě všecko dopromady. Naopak u většiny žen, který chlapa ničej psychicky, fyzický násilí odpadá.
barbucha ja teda zazila teror bez facek a docela mi to stacilo. Neprala bych to nikomu, s fackama ani bez.
Obojí je na prd, jen podotýkám že se zhusta velmi pěkně doplňuje facka s řevem i zákazy. A velkou většinou ze strany chlapů. Tetinám stačí psychický vydírání, pláč nebo jekot a nadávky, ty k tomu nepotřebujou druhýho zmlátit (taky většinou).
Kate hodně prospěla změna účesu. Moc jí to sluší a má nádherné ruce ![]()

Byla jsem včera v divadle U Hasičů. Představení dost děs, ale z Jana Čenského vyrostl velkej fešák.
LadyMary Krásný šaty a vůbec
Jen 5 kg navíc by jí neskutečně prospělo, aniž by si toho na postavě někdo všiml.
LadyMary mně se ty šaty víc líbily jako overal, co měla Maxima na koncertě 

LadyMary Ona je fakt krásná, pravidelná, souměrná a ladná. Přijde mi dost vyrovnaná a v pohodě. Na fb mi přišel nějakej záběr, jak stojí s rodinou a dětma na nějaké tribuně a ty děti se začaly mezi sebou liskat a ona úplně v klidu odvedla pozornost těch dětí, bez cirkusu a řevu se ty děti začaly věnovat něčemu jinému během okamžiku.
LadyMary ty šaty jsou úžasné, ona je krásná, ale mně se v nich moc nelíbí
Kan Ona moc souměrná není :-).
LadyMary Jj už jsem taky premyslela, jestli to tak nezačnu nosit ty vlasy, když jsem to na ní viděla. Ale mám odstaty uši...;-/ Podle mě je to super easy a hodně ji to prospělo, má takové výraznější rysy.
Kan Ona moc souměrná není :-).
Já si myslím, že je. Sice neznám její Fí číslo ,ale souměrná mi přijde. Tvůj názor respektuji.
LadyMary Ten účes je super, vypadá v něm až tak anticky!
Hanka H mně nepřipadá že by měla krátký nohy, ale je Y - kdyby přibrala bylo by to výraznější
Tak jsem si ty vlasy vcera zkoušela a vypadám v tom jako debil, on víc vynikne obličej, což není u každýho plus!
Hanka H mně nepřipadá že by měla krátký nohy, ale je Y - kdyby přibrala bylo by to výraznější
Přesně to si myslim. ( A jsem taky Y).
Hanka H No tak jistě, tohle jsou „poněkud kratší nohy"

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.