Okudlaná Kaira se mi líbí.

Okudlaná Kaira se mi líbí.

Sweet Potato Mi trochu připomíná Třeštíkovou. Hlavě kolem nosu a úst, ale možná je to tím, jak se tváří.
Sweet Potato Jo, je dobrá!
Ten týpek vlevo je Kačák?! To si jdu vygooglit ![]()
dzizisketa Vůbec netuším
brrr jo je zaměnitelná za Třeštíkovou.
Jo a nelíbí se mi.
ja myslela ze ta moda vypadat jako fetka uz je pryc:-)
Sweet Potato ja nevim, nemeli v polepsovne vsi? ![]()
Kokoska Mně vždycky přišla jak v paruce.
Sweet Potato ona ma vyrazny oblicej, hezky tvar hlavy, kratky sestrih unese, jen mi tahle varianta trochu pripomina sirotka lowoodskeho, takovy okus.
Sweet Potato mě se to taky líbí.
Akorát teda s těma vsema piercingama a kerkama to trochutu fetku připomíná. A pak taky ten zatraceně sexy výraz s naspulenou pusou je desnej.
No je to Kačák, před deseti lety dost pekl s manželem a jeho kamarády, rozbil nám omylem okno a na oplátku mu Bonnie sežrala kus nové kožené polobotky, když byla štěně. Pak se přestěhoval a slehla se po něm zem... a nyní toto.
dzizisketa Svět je malej. ![]()
barbucha I ta habsburská tiára z roku 1890, ale naušnice mi přijdou už trochu moc do toho.
Mně nevaděj. Nakonec nic jinýho nemá, nic na krku, náramky... jen jednoduchej snubák, řekla bych že se ty náušnice snesou. Taky kdy jindy si má rodinný šperky vzít, do práce s tím asi nechodí ![]()
Kan Jen blbě oblečená, co? :-))
No, prapodivně. Co to má, minišaty? Nebo minišaty pod minikabátem? ![]()
Sweet Potato Taky se mi Kaira líbí.
Nemám nic proti krátkejm vlasům
ale Hrachovcová se mi nelíbí v žádný variantě účesu, resp. je mi hodně nesympatická. Čím se prokrista tahle osoba vlastně vyznačuje, kromě neustálý prezentace změn vzhledu? Pes po ní jinak neštěkne...
Mně se to nelíbí. Ale ten meziučes co měla předtím byl uplně divokej.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.