Pavlena Sluší ti to. Ale řekla bych, že Kate je tmavší. I co si pamatuju tebe z dříve fotek tady, nebyla jsi moc tmavá.
VIP, na které je příjemné koukat;-)
Pavlena Světlý ti sluší :-). Mně tu světlou taky všichni chválí a pokud mě neznali předtím, nevěří, že moje původní barva vlasů je velmi tmavě hnědá, skoro černá :-).
notna Jak jsou takové ty kvízy "poznáte AI", tak tuhle fotku bych jednoznačně vybrala jako umělou.
999 přesně na tebe jsem myslela, že jsi taky světlá a slušivá.. ![]()
Pavlena 999 Jojo, já myslím, že vy jste takové typy, co by mohly mít obě varianty, i světlou i tmavou. Ale takových brunet je hodně málo, nevím čím to je, čím jsou prostě typově jiné. Ted se zbloncla jedna moje kamarádka, vyúpadá jak ted Pavlena na fotce a té to taky moc nejde, je taková bledá no.
Za to my, šedý myši unylý, ani takový ani makový, jak se zbloncnem tak prokouknem:D
Karja zalezi na tonu pleti, barve oci, muze se to i vekem menit.
notna mne teda i podle toho navlneni prijde, ze je to paruka
Tady mám vyžehlený vlasy, ale jinak jsem to já :-).
Kokoska jj to je jasný, ale jakej konkrténí, asi jestli to jde jen těm teplejším typům, ale zase nesmí být moc...těžko říct no:D
711990 Taky jsem nad tím přemýšlela jestli to není paruka, ale na těch jiných fotkách bych řekla, že ne...
999
kecáš
.
Karja tak to má moje dcera. Buď blond melír, nebo teď tmavá.
Karja ona i ta blond jde nektera vic do studena, jina do teplych tonu. Ja tu medovou nebo teplejsi blond mit nemuzu, vypadam pak v obliceji cela zluta.
Makara No nekecám :-). Babička Maďarka, to musí být znát :-).
Kokoska Taky nemám ráda ty žluté, ted mi to jde do žluta furt, mám celej sprchovej kout fialovej z těch fialových masek a šamponů:D:D
Sweet Potato mě se to taky líbí.
Akorát teda s těma vsema piercingama a kerkama to trochutu fetku připomíná. A pak taky ten zatraceně sexy výraz s naspulenou pusou je desnej.
Mi připadá, že by mohla hrát tu hackerku z Muži, kteří nenávidějí ženy. Líbilo by se mi to, kdyby se tak blbě nešpulila.
myslim si, ze Kate ma paruku
ja se zesvetleni docela branila, ale ty sediny by byly taky svetly, ted uz jsem si celkem zvykla a asi to zas tak marny neni. babicka se na "svyho" havrana barvila az skoro do konce a nevypadalo to vubec dobre. maminka si trva na meliru, ja bych spis na jejim miste zmenila kadernici
Marbuša jj, přesně. A špulí jen na fotce, nedělala bych z toho víc.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje