a tímto děkuji 0zero7 .
VIP, na které je příjemné koukat;-)
A jak se říká špeku, co prostě nikdy nezmizí? Bydlí u mě už 35. sezónu, chodi se mnou i cvičit a má ze mě (DOSLOVA) prdel.![]()
To netuším, ale co předpokládám a obávám se toho, je varianta, kdy se sezónní s člověkem tak sžíje, že se stane věrným, neodvolatelným, každodenním přítelem. ![]()
Říká se tomu fyziologické množství podkožního tuku
to je fakt, ale např. mé ledviny docela dobře fungovaly i zcela "holé", bez té tepelné ochrany, která tak nehezky vypadá třeba v bokovkách atd. Naivně jsem si myslela, že se mi toto vyhne, když celý život ani náznak. Omyl
.
Jj,taky me bavi,kdyz napohled málem anorektičky, řeší vlastní špeky.. a nechápou kožní řasu.
Protože kdyby ta kuze nebyla větší a při pohybu se tudiz nehrnula a nedělala zahyby, tak by byly tuhý jak prkno a nemohly se ani hnout.. ![]()
Na špeky jsem tu profik ja ![]()
Rita Ora, dobrá róba![]()

Říká se tomu fyziologické množství podkožního tuku
![]()
![]()
tak už nefrčia len kúpeľňové drdoly ![]()
Jak to tak vidím, můžu si obout lodičky a vyrazit.![]()
No to je celá já zrovna teď
super, nahodime bizu a lodicky a sme za hviezdy ![]()
Vlivem únavy jsem tu všude četla šperk místo špek a pořád jsem nechápala o co jde.
To nic. Teď mě napadlo, zda to slovo šperk nevzniklo ze slova špek. ![]()
Tak to ma vypadat!

Klum je poslední dobou všude polonahá. Mně to přijde už moc.
Skoda schovavat ne?![]()
zrovna ta první fotka není moc lichotivá. Vypadá to, že má prso připláclé na žebra.
jako šaty na mě nahatý až moc, ale záda na to rozhodně má.
mně u klum přijde škoda, že má bezva postavu, ale podle mě nemá úplně dobrého stylistu. její modely jsou takové...bez pořádného šmrncu nebo nějaké přidané hodnoty ![]()
Páči sa mi na nej, že má na instagrame aj takéto fotky. Taký bežný smrteľník![]()
no nevim, jestli ma doma bezna smrtelnice ringlight, coz je profi svetlo co dost dobre samo o sobe vyhlazuje vrasky a jine drobne nedostatky :-D (ty krouzky kolem panenek jsou prave odrazy ringlightu)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí