Unikátní sbírka parfémů Lalique v limitovaných křišťálových flakónech, krásná květinová aranžmá - na zámku v Lysicích
Tip na Parfuvýlet?
Unikátní sbírka parfémů Lalique v limitovaných křišťálových flakónech, krásná květinová aranžmá - na zámku v Lysicích
Tip na Parfuvýlet?
Dobrý nápad. Jenom už není moc času.
jerry Já bych mohla 9.,10.,11.5.
Já taky.
V Brně bude u příležitosti francouzských dnů i čtení s vůněmi.

Luna jj, uz robim plany ![]()
To zní lákavě!
Zámek, květinový aranžmá, voňavky...
barbucha Je to tam moc pěkný, mají tři okruhy a zrekonstruovanou tu zahradní promenádu.

Ráda bych se tam podívala, vypadá to pěkně a nikdy jsem tam nebyla.
Sweet Potato Připojila bych se.
Takže co třeba sobota 10.5.?
Mína Tak jsem vyrazila a bylo to super. Mohl teda průvodce zmínit něco víc o té sbírce Lalique, krom toho, že tahle vitrína je z 18 století a běžně v něm je japonský porcelán, teď tam vidíte parfémy. :D Testry v koších na zemi byly super, na konci jsem voněla vším možným.

Když jsem tam byla já, tak průvodci říkali o sbírce zhruba to, co je i v brožuře ke vstupenkám a na webu - že jsou to křišťálové limitky, 13 pánských, 31 dámských, první byla vydána v roce 1994, že jsou flakóny cennější, než jejich obsah a že je tato soukromá sbirka takto kompletně vystavena poprvé.
Mína Aha, tak o poprvé slyším poprvé. My byli malá skupinka, záměrně jsem vybrala prohlídku v týdnu a dopoledne, aby tam nikdo nebyl, tak možná proto průvodce nic o parfémech neřikal. Jenom jsem si všimla, že byla na schodišti reklama na Fann.
Asi je to už přestalo bavit :-) Také jsem byla dopo a v týdnu, chodila jsem si sama jen po flakónech, protože zámek znám, ale slyšela jsem, co průvodci návštěvníkům povídají.
Byla jsem v NG na Ženy, mistrně, umělkyně a líbilo se mi to. Možná by to bylo i na společnou návštěvu Parfumanie :-).
999 Anoooo! Zrovna nedávnomne napadlo, že by něco takového bylo moc fajn.
V Galerii Kooperativy je pěkná Česká avantgarda.
Sweet Potato Tak vymyslíme termín :-).
999 Sweet Potato termín ano!
a kdyby byl víkendový pro mimopražské, tak ještě víc ano..! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich podmínkách užití.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.