Pavlena jen upřesním, že do srpna 2027 :)
Výstavy
Pavlena Tak výlet do Brna bych dala, i když mě jinak Rochová moc nebere :-). Ale když říkáte, že se vám to líbilo, tak třeba změním názor :-).
Pavlena super nápad, ja jsem pro
Pavlena Jsem pro!
clothilde Sweet Potato jupí, snad nás bude víc..! Myslím, že brněnská sekce se určitě přidá. Tuším, že na staré známé mám mobilní kontakty z minulých akcí, tak bych potom nahodila termíny a hlasování do WhatsAppu, jest ok..?
Pavlena myslím, ze na WA máme skupinu,
Edit už jsem ji našla, jmenuje se Brněnský sraz
No proč ne! Poslední výlet do Brna byl fajn, tak záleží jen na termínu...
Dnešek potěšil, dík 999 a spol. za tip!
barbucha Jj, bylo to skvělý, jen tam musíme jít ještě jednou :-).
No proč ne, hezkejch věcí neni nikdy dost. Ještě tak Fajta si zjednat k tomu soukromě, tak na tři čtyři hoďky ![]()
barbucha Asi tak :-). Čtyři hodiny by byly tak akorát :-). Velký znalosti, velký charisma :-).
Kultůrní honička
Dneska jsem ještě absolvovala (slíbila jsem termín kámošce) ve Veletržním paláci to Umění dlouhého století... a super taky. Spokojeně jsem si tam vyzobala svoje favority, je to fakt rozsáhlý... zas den jak korálek ![]()
barbucha Tam je jedna moc zajímavá věc, nevím, jestli o tom něco víš. Pod některými obrazy se v roce 2023 objevil popisek francouzská sbírka. Znáš ten příběh?
Kdyby někdo nevěděl v Londýně co s volným časem
Příběh vlastně neznám, jen jsem si všimla že tam je těch Francouzů docela dost... nějaká pikantérie k tomu? ![]()
Jen mě rozveselilo v těch portrétech - hele Renoir? A von to byl nejakej ranej Kupka ![]()

barbucha Vtipný je to dost, to se to bude líbit :-). Než bych to dlouze vypisovala, pusť si tohle.
https://www.ceskatelevize.cz/porady/15593880037-nakup-stoleti-1923-zrod-francouzske-sbirky/
Vypadá to, že se v naší rodině po čtyřech dlouhých měsících zas začne žít. ![]()
Nemáte nějaký tip na Výstavu ve Vídni? Nebo kdekoliv, kam bych mohla vzít dítě, ideálně vlakem na víkend. Napadá mě ještě Berlín.
brrr Za 14 dní tam letím, díky za tip :-).
continuity Já mám moc ráda Leopold muzeum ve Vídni, ta stálá expozice Vídeň 1900 je skvěle udělaná. A taky mají asi největší sbírku Egona Schieleho. Jinak teď je tam Courbet.
A dceři by se mohlo líbit v Albertině Modern https://www.albertina.at/en/albertina-modern/exhibitions/kaws/
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje