Tak pak hledej celou tu skupinu ![]()
Výstavy
barbucha Ok :-)
Výstava v galerii Kooperativy s kurátorským výkladem fakt pěkná (výklad skvělý - je to člověk, který se těmi akvizicemi 25 let zabývá).
Aktuálně vystavují české umění od 19. stol do současnosti - všechno jsou to líbivé věci (myšleno v pozitivním slova smyslu ve smyslu "oku laika příjemné")
barbucha 999 mě třeba dioplní svým náhledem.
Díky continuity za tip.
jerry Já jsem taky ráda, kurátor se mi líbil a vůbec to bylo celý moc fajn :-).
V Madridu prší, takže posílám jednoho raného Dalího.

Doporučuji výstavu Libena Rochova- Doteky v MG Brno
Děkuju za tip na komentovanou prohlídku přírůstků sbírek Kooperativy. Kurátor je výborný. Škoda, že po hodině nás i jeho fofrem vyhnali, protože slukromá akce.
V Sovových mlýnech do konce výstavy plzeňské sbírky českých kubistů prodloužili otvíračku až do 20:00. Neváhejte.
Poprvé jsem v Londýně navštívila The Wallace Collection. Moc se mi to líbilo, i když já jsem spíš na moderní umění. Ale sbírka parádní, doporučuju. Navíc tam teď měli v zápůjčce Caravaggia, Vítězného Amora :-).
...jo, to by mohlo být hodně dobré!
Liběna Rochová je Dáma, pojem,
a ti, co chystali výstavu
(A. Běhounková - od té doby, co nedělá šéfredaktora ELLE, Voque, to šlo kvalitou velmi dolů,
Králíček)
jsou také výrazne osobnosti...
clothilde Sweet Potato Miru výstavu jsem viděla v prosinci a byla jsem uchvácená...úžasný zážitek,opravdu vřele doporučuji...do Brna jedeme na Velikonoce a chystám se na ni znovu...
Sweet Potato Miru Maureen Zároveň tam vystavuje Jan Černý. Taky se tam chystám. https://moravska-galerie.cz/vystavy/jan-cerny/
Giorgio de Chirico - Malba je kouzelné umění v Italském kulturním institutu v Praze
https://iicpraga.esteri.it/cs/gli_eventi/calendario/giorgio-de-chirico-dipingere-e-larte-magica/
luciole Já na ni lákala na srazu :-).
Kdybyste daly dohromady nějakej termín tak dejte vědět, od příštího týdne dále bych už snad mohla být mezi živými ![]()
Nechceš prosím nahodit nějaký termín podle svých možností?
clothilde výstava Liběny Rochové v MG je boží.. Náhodou jsme se připletli ke komentované prohlídce (samotnou autorkou) a zjistila jsem, že ona si to takhle jezdí komentovat některé neděle a ve větším počtu hostů by se prý snad dalo domluvit i na konkrétní termín.
A tak mě napadlo - spanilý výjezd pražaček i ostatních do Brna, nechtěly byste..? Výstava je do srpna, tak třeba nějaké léto..?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje