999 Albertina vypadá hezky. Ona je výslovně muzejní typ, tak to není tak složité.
Výstavy
continuity Užijte si to :-).
999díky, už jsem zabookovala ubytko i vlak.
barbucha Vtipný je to dost, to se to bude líbit :-). Než bych to dlouze vypisovala, pusť si tohle.
https://www.ceskatelevize.cz/porady/15593880037-nakup-stoleti-1923-zrod-francouzske-sbirky/
To je dobrý
Nechci vidět jakej by z toho dneska byl asi škandál...
Ale líbí se mi, jak jsme se - tak krátce po vzniku republiky - briskně zařadili do civilizovanejch zemí... i když jsme mohli mít (a měli) milión jinejch starostí ![]()
barbucha Já věděla, že se ti to bude líbit :-)).
Kdybyste náhodou nevěděly/i, co s volným časem v sobotu 18., v Národním zemědělském muzeu v Praze bude (mimo jiné) i putovní tabulová výstava Zahrada vůní i s ukázkami víc jak 30 silic a parfémů k nim, a taky ve 13:00 přednáška na kosmeticko-vonné historické téma.
chimaera děkuji za tip.
Ještě odkaz: https://www.nzm.cz/aktualne-v-muzeu/akce/bylinkovy-den3
Femme_fatale uvidíme se tam:)
Pavlena Dovolím si oprášit myšlenku brněnského výjezdního zasedání.
Sweet Potato já čekala větší ohlas, ale dej mi dnešek, vyvolám konkrétní potenciální účastnice a posunu to..! ![]()
Pavlena ja se hlasim
Ženy, výše se lehce nahodilo výjezdní zasedání v Brně s tématem výstavy Liběny Rochové, případně komentovaná prohlídka autorkou. Vyvolám ty, které si pamatuji ze srazů, ale předem se omlouvám, kdybych na někoho zapomněla. Vy, co Vám přijde upozornění, prosím případně přivolejte další, co by to mohlo zajímat..
Rovnou zkuste nějaké termíny, autorka tu mívá komentované některé neděle, ale ve větším počtu a s pořádným předstihem by se dala asi i sobota.
Sweet Potato 999 barbucha continuity clothilde Makara Kokoska Luna Fleur Lama_z_Lana razorblade moora viktorka_od splavu Mulen eM Fakirka Garfie Karja mirajo OliveOyl
Pavlena dík za pozvání! Počkám na termíny, mám to až do konce května dost zasekané. Kdyby to jen trochu šlo, ráda přijedu.
Pavlenahlásím se
díky za info. Budu sledovat, na jaký termín se domluví zdravé jádro. Do prázdnin mám volných nedělí spíš míň než víc. Teda jestli zruší lety, tak budu mít hned 3 volné víkendy
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje