ale prý lidé vykupují Tonic
Možná mají doma zásoby fernetu, becherovky nebo vodky a je jim to žinantní od rána chlastat neředěný.
Ovšem pokud mají doma školáky, tak snad je lepší neředit
.
ale prý lidé vykupují Tonic
Možná mají doma zásoby fernetu, becherovky nebo vodky a je jim to žinantní od rána chlastat neředěný.
Ovšem pokud mají doma školáky, tak snad je lepší neředit
.
Potrefenáhusa ze jo, to máslo je svíravý.. ještě to křupavý by šlo, ale to hladký je prostě divný
a Nutella je složením hnus, ale že by mi nechutnala, to se říct nedá
ale my vlastně tyhle věci, i ty kvalitní čokoládové krémy, kupujeme naprosto výjimečně. Dobrá čokoláda, to je jiná!
Pinot Noir Vid, ja jim sladkyho vsechno, od Lipa, pres gumovy medvidky, pendreky, cokoladovy figurky, ale nutelu a na tenhle princip treba plneny tycinky ci cokolady vubec nesnesu. Fuuuj
Karja lipo!!! ![]()
Karja gumídky mám teď povinně, i kdybych je stokrát nechtěla, tak když ten tříletý přijde a úplně nábožně předá dar v podobě ošmataného medvídka, to se prostě nedá odmítnout
. A ochutnal to poprvé asi před měsícem, ale hned prokoukl, že nejhorší jsou červení, takže daruje zásadně červené ![]()
Tulipe Já ty nuteloidní krémy kupuju jen výjimečně ze sebezáchovných důvodů. Co nemáš, to nesežereš.
Pinot Noir No, ja takhle toho sezeru za den dost. Pamatuji si, jak se tu jednou psall, ze jsou matky vyzrane z dojidani lipanku. Hele ja jsem z toho dojizdeni uplne slank, zhubla jsem po porodu snad 5 kilo, uz mi prebyva jen par cm nezpevneneho bricha a to je na cviceni. Ja si tu dojizdeci dietu snad necham patentovat! Snidam kurky, svacim zasadne jen pulky ovoce, obed rozdelenej na dve maly porce a zas na novo dalsi pulky potravin.
Potrefenáhusa Arašídové máslo na tousty. Mi to teda nechutná, ale mláďata to občas vyžadují ke svačině.
Pinot Noir No, ja takhle toho sezeru za den dost. Pamatuji si, jak se tu jednou psall, ze jsou matky vyzrane z dojidani lipanku. Hele ja jsem z toho dojizdeni uplne slank, zhubla jsem po porodu snad 5 kilo, uz mi prebyva jen par cm nezpevneneho bricha a to je na cviceni. Ja si tu dojizdeci dietu snad necham patentovat! Snidam kurky, svacim zasadne jen pulky ovoce, obed rozdelenej na dve maly porce a zas na novo dalsi pulky potravin.
no jo, ale tys nepochopila, že se máš normálně najíst, dětem nachystat taky normální (=dospělé) porce, a pak to po nich dojíst!![]()
viktorka_od splavu Haha, navíc Karja psala, že dcerka sní docela dost, takže jí toho moc nenechá
. Takhle to dojíždění lipánků opravdu vypadat nemá ![]()
Dalia OT: byla si s Jolli na té kastraci nakonec?
Magráta Nebyla, je to odloženo.
Pinot Noir No, ji hodne, ale zas na druhou stranu sni krajic a pul chleba ke snidani, takze mam tech kurek docela dost:-D:-D
viktorka_od splavu Aha no:-D:-D
Karja prababička mi z chleba odkrajovala kůrky, když jsem byla malá
a doteď okusuju chleba nejdřív kolem dokola:D
Daruju kilovku nutelly za odvoz z Prahy 6.:) Vážně! Mně to tu straší a nemůžu jí ani vidět, a přijde mi škoda, abych ji za půl roku vyhodila.
Pinot Noir souhlasím s chlapečkem, červený jsou nejhorší (višeň, ble).
Přijde v 8.30 pán do krámu a říká: Jeden rum.
Prodavač na to: A 65 už ti bylo?
Dadoo ja jsem dneska vyzvedavala v zasilkovne v trafice objednaou whisky a pani se na me koukla, jak tam stojim s tim hadrem na ksichtu, a pak povida A 18 vam uz asi bylo, ze jo? ![]()
continuity Jo. Protože chinin přece používali při malárii. A na tu je ten Plaquenil... Akorát už někdo spočítal, že bys musela vypít 26 litrů denně, aby to vůbec k něčemu bylo. A ještě jeden detail, ve většině toniků už dnes chinin vůbec není
Takže vlastně homeopatika na koronavirus ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.