Lama_z_Lana
achjooo
Vtipy
711990 no ale zas by sis prisla jak v kriminálce Majami! ![]()
711990 a máš na to vzdělání (pardon)
Lama_z_Lana ted mi teda vrta hlavou, na cem to vlastne pracujes:)
Lama_z_Lana Takto máte ale dobre vybavené laboratórium, keď je to ako v NCSICSIA Majami :D
moora jo na ty potkany myslis? Tak pokud se bude pocitat jejich dojivost tak to urcite prispeju do diskuze![]()
711990 no sem to myslela tak, že tam máme spostu krásnejch stroječků na hraní, to je lepší než nějaký vaření paralenu ![]()
Lama_z_Lana to me neba, ja si predstavuju varnu jak na pervitin![]()
paktofonika priznam se, ze ostredivku co by udelala kompletni toxikologii do 5 minut nemam, to maj jenom v tom Majami ![]()
Odvolavam, jsme jenom NCSI Mechov!
711990 to už tu bylo: hledáme chemika, co umí zpátky z pervitinu vyrobit paralen :)
711990
všichni by jen vařili!
moora prosim te, já už to tu vidim asi popáté, ale nedělá se nahodou pervitin z tech pseudoefedrinovych modafenu, stopgripu a tak?
Krehutka no však - paralen stopgrip, ne?:-)
viktorka_od splavu aha. Ja za paralen povazuju jen ten jeden pravy original klasik, tak asi proto mi to nedoslo :-) A tuhle jsem ho po dlouhe době koupila a byla mile prekvapena novou podobou tabletky, pamatuju ještě ty velké kulaté, co se nedaly polykat a pak nechavaly na jazyku hnusnou pachuť a poskrabany krk.
Krehutka Pro mě tedy nejsou ani ty podlouhlé
Víš, jak polykám ty malilinké na tlak? V banánu nebo pomeranči spolknu. Hezky to klouže do hltanu a nikde se nepřilepí![]()

Mrakoplas Je vidno, že jsme byli jeden národ![]()
Korsičanka dokud ti to manžel nemusí schovávat do paštiky, je to pořád v normálu ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje