Kokoska jj je to tak
DruI podvojné účetnictví je jako luštit křížovku :) všechno špatné někde vyplave. Mě bavilo, mnohem víc než to jednoduché.
Torrah Křížovka fajn, ale mně by na tom vadilo, že při tom musíš spolupracovat s lidma, co pro ně to účetnictví děláš a ty ti v tom dělají bordel
Fyzika je pro introverta mnohem vhodnější obor!
DruI fyzika se už davno nedělá osamote v laboratoři, v CERNu dělá několik tisíc lidi. speciálně částicová fyzika potřebuje hodně velkých technologií.
DruI jo tak to chápu. Nezapomenu, když mi kdysi asi týden před termínem na daně zazvonil na zvonek jakýsi člověk, že na mě dostal doporučení. V ruce krabici plnou papírů bez ladu a skladu a chtěl po mně, abych mu z toho udělalal účetnictví a jetště i daně. V době, kdy jsem naplno pracovala jinde a naštěstí v podstatě měla zakázáno brát podobné kšefty. Tak jsem nešťastníka vypoklonkovala. Kde skončil netuším, v životě už jsem ho pak neviděla. Ale házet papíry do krabice a pak chtít z toho za týden roční účetnictví včetně daní, to mě teda překvapilo.
continuity Dneska už se o samotě nedělá vůbec nic! To muž dceři pravidelně vysvětluje, že jestli chce fakt jednou dělat vědu, tak se musí naučit spolupracovat s ostatníma lidma ;o)
Torrah Moje maminka, než šla do důchodu, dělala mzdovou účetní, ale na lidi nadávala pravidelně. A nejhorší jsou prej ti, co maj dvě vysoký školy.
A já jsem tady nejkrásnější. Howgh!
Torrah Křížovka fajn, ale mně by na tom vadilo, že při tom musíš spolupracovat s lidma, co pro ně to účetnictví děláš a ty ti v tom dělají bordel
Fyzika je pro introverta mnohem vhodnější obor!
Podepisuju, taky jsem si myslela, že účetnictví je vhodná práce pro introverta :-) no, tahle iluze už dávno zmizela v dáli.
DruI nejhorší ze všeho jsou doktoři! Mám na to soukromou teorii, že například technické profese chápou koncept chybějících součástek, kdežto doktoři doufají, že něco občas tak samo od sebe sroste a zahojí se, když to dostatečně dlouho ignorují.
Isca Ale to je docela vtipná teorie, ta bude asi správná ![]()
Isca chichi, doktoři, tak tam jsem iluze ztratila už dávno. Máš pravdu, je to opravdu svébytná skupina :D
Isca nebo pacient zemre a je definitivne po problemu ![]()
Isca Ono je těžké říct, která práce je vhodná pro introverta;-). Skoro žádná vlastne;-)
Karja Ať si otevřeme, co si otevřeme, furt nám tam choděj lidi!

tv No ten se taky povedl ![]()
Samantha Kokoska No, o úcetnitví vím, že jednoduché a podvodné , zkusila jsem tipnout taky účet "na cestě"
Z těch matematickým miluju (protože chápu) jak strojař a chemik přemýšlejí, proč drncá vlak. Strojař počítá, počítá a chemik přemýšlí:
Vlak, to je lokomotiva a vagóny. Vagóny se jenom vezou, ty pomineme.
Zbývá lokomotiva – to je motor a kola. Po kolejích jedou jenom kola, takže motor pomineme.
Kola všechna stejná - zjednodušíme na jedno kolo, což je kruh.
Kruh, to je pí × r na druhou. Pí je konstanta, tu pomineme... no, bodejť by to nedrncalo!
salvia Jo!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.