salvia Ten mám taky ráda, ten si říkáme vždycky když jedeme vlakem ![]()
Vtipy
salvia účetnictví jednoduché nebo podvodné ![]()

Myslím že je tady vtip roku...vlastně to ani není vtip.

Garfie yessss ![]()

Poslala mi zřítelnice

barbucha jako obrázek nebo krabici?

Aha!

Sweet Potato moje děti mi na problém 67 řekly, že to je pro mimina, že to ony už neřeší. A to jsem měla pocit, že alespoň chvíli držím trend.
Mermaid to by mohlo být motto toho pořadu, jak se pět lidí střídá u vaření večeře. Párkrát jsem to v Česku zachytila a přišlo mi to děsný. Ty lidi tam jedli tak řízek nebo guláš a pořád řešili, jestli nudle jsou domácí a vývar taženej přes noc. ![]()
continuity a domácí nudle máš? ![]()
Tabeanemám, ještě jsem je zapomněla na tom rohlíku objednat. ![]()
Tabea ty se směješ, ale ten pořad (Prostřeno) běží podle mě třeba už 20 let, to má silnou diváckou základnu a myslím, že vývar se tam řeší i dnes ![]()
Mermaid já si ani za nic nemohla vzpomenout, jak se to jmenuje. V DE je to Perfektes Dinner. Uz jsem to roky neviděla, tak ani nevím, jestli to ještě běží, ale mělo to úplne jinej styl. Žádný hloupý úkoly dělat jídlo, který vůbec nesedí k zbytku, prolejzání bytu a hry pro účastníky tam myslím byly před sto lety, pak už ne. Fakt tam chodí (chodili) lidi, co přinesli na stůl parádní jídlo. Jednou tam byla učitelka od nás ze školky, tak jsme se na to schválně dívali. Děti z toho byly úplně perplex a dcera (byly jí tak tři roky) jí pořád mávala do obrazovky. ![]()
Az budu příště v ČR, tak si to vyčíhám.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje