Mulen Sluší ti to! (a vypadáš lehce nad/mimozemsky v nejlepším slova smyslu
) A přidávám se k ostatním, jsi typ na mikádo, výrazný nos není na překážku, naopak.
Jaký účes.?...
Isca díky![]()
Dcera se se mnou loučila s pláčem, prý se jí po mých vlasech bude stýskat![]()
Mulen mně se to taky líbí a klidně bych se nebála ještě pár cm střihnout.
Catherinne jak to vlastne dopadlo s kombinaci vytrzeneho zubu a zavodu? Dobry? Vlasy jsou pekny, to je jen zagumickovany? To bych mohla vyzkouset na nasi nejstarsi vnucku, ta ma vlasu na 2 hlavy a dlooouhy!
Kokoska díky za optání, zub vytrhnutý ve čtvrtek, v pátek gaučink, v sobotu výšlap na kopce a od neděle běhám. Závod bude tuto sobotu. Doufám, že tentokrát mě nic brzdit nebude ![]()
Culíky zkus, bude mít celý den od vlasů v polívce pokoj. A ano, pokaždé přibereš patro vlasů a dáš gumičku. A trochu povytahuješ ať uděláš tu bobuli. Na hromadu vlasů ideální.
Mulen sluší ti to. Pokud bys chtěla ty přední vlasy výrazněji delší, tak jedině vlasy na krku zkrátit o dva centimetry. Pro tebe by se při pohledu do zrcadla moc nezměnilo, myslím tím, že bys měla přední vlasy pořád stejně dlouhé. ale z profilu by to bylo jiný.
Mulen teda ale moc Ti to slusi.
Catherinne zkusim. Francouzsky cop nezvladam, tohle bych snad byla schopna stvorit.
Catherinne clothilde díky
. Myslím, že krátký je to vzadu na mě až až, vždyť je mi vidět skoro krk!
Uvidíme, jestli si toho v práci někdo všimne![]()
Mulen tohle ti moc slusi!!!!
Mulen moc hezký to máš! a holej krk teď na léto můžu doporučit, do zimy to doroste (mě překvapilo jak mi na něj byla strašlivá zima![]()
viktorka_od splavu Mně překvapilo, jak pár cm navíc, nebo teda desítka cm vlasů navic prodlouží dobu věnování (edit feenovani)! Na to jsou ty kratší k nezaplacení.
Karja věnování? no tak já čím kratší tím strašnější práce s tím
takže vůbec nejde o délku, ale o kvalitu
viktorka_od splavu Fenovani tam mělo být. Takže vlastně věnování, práce jako práce....A u mě to vychází já mám takový hřebíky rovný s tím se stejně nic neudělá, zvlášť v té delší délce, to nemá cenu.
Karja tak já ty dlouhý můžu nechat uschnout a vypadá to vlastně vůbec nejlíp - když jsem měla krátký tak byla absolutní nutnost pokud jsem chtěla vystrčit nos z domu bez čepice si je umýt (ne skutečně nestačí namočit) a vyfénovat, ideálně s tužidlem
viktorka_od splavu Aha,no mně to schne hrozně dlouho. To je fakt záležitost na víc jak půl dne, já je mám hrozně nacucavaci asi. I teď s fenem to trvá dlouho a nesmím si to naplánovat těsně před odchodem z domu, protože stejně jsou trochu vlhké a musí to ,,dojít,,. I to delší mikádo bylo prostě znát že je to rychlejší.
Karja jojo, pórovitý je mám sice hodně, ale mám jich tak desetinu co ty asi:-) v zimě to nehrozí ale v létě nechat doschnout cestou do práce je ideál, dvě hodinky v teple vánku stačí
Karja jak kdybys psala o mě:) Mě se teda teď nejvíc osvědčilo je nechat třeba hodinu schnout a pak dofoukat. Krátké byly blbé v tom, že když nestihly doma doschnout, bylo to, jak kdybych s nimi nic nedělala, úprava veškerá žádná. Chci je teď nechat uschnout doma, protože je podezřívám, že se po dětech začaly hodně kroutit, ale nikdy nejsem tak dlouho doma:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje