Jaký účes.?...

22. zaří 2014 19:41
Offline Catherinne
10700 příspěvků moje polička 01. června 2022 22:48

Dnes úžasný zážitek s maminkou jedné zákaznice. Přivedla ji na tajňačku, že by přijít nechtěla. Maminka bydlí na sev. Moravě, barví se a stříhá sama. 

No na začátku se lehce cukala, že to nepotřebuje...je to škoda peněz...asi dodejte cokoliv. No nic, umyla jsem jí vlasy a začala stříhat. V půlce hlavy jsem už byla mistr, protože přeci jen se to začalo pomalu rýsovat. No a na konci se fakt rozplývala blahem, že takhle ostříhaná nikdy nebyla a že určitě přijde zase. Navíc teda začala dělat srandičky, že by to chtělo ještě něco udělat s obličejem a jestli nepůjdou na víno!

No nejlepší odměna pro mě.

Offline Hanka H
2912 příspěvků moje polička 01. června 2022 23:05

Karja Asi máme společné vlasy - pokud je umyju a nechám schnout bez zásahu fénu, schnou mi určitě více než 6 hodin. Ranní umytí vlasu- naprostá scifi - i pokud bych foukala, trvalo by mi to nejméně hodinu. 

Offline Hanka H
2912 příspěvků moje polička 01. června 2022 23:09

Catherinne To určitě moc potěšilo. U starších žen profesionálně upravené vlasy dělají hodně.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. června 2022 23:16

Hanka H ty máš vlasy hodně dlouhé. Já foukám tak deset patnáct minut, když je to brzy po mytí. Ráno jsem to dělala tak, že jsem je umyla hned po probuzení a foukala třeba až za půl hodiny. A pak bylo ještě dobré, když měly čas doschnoutTeď je umyju a foukám třeba za hodinu, hodinu a půl, to už je pak celkem rychlovka.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. června 2022 23:16

Catherinne to je moc hezký příběh

Offline Karja
43814 příspěvků moje polička 01. června 2022 23:24

Catherinne

To je hezký příběh! No ty jsi fakt šikovná, to musela vidět i s půl ostříhánou hlavou:).

Evaeva Jo, no já nevím co je lepší jestli to mýt večer nebo ráno...večer si je umyju třeba v 8, jdu spát v 11 a ráno to mám ještě vlhký, ale na večerní fén jsem hrozně líná. Teď premejslim právě, jestli si nemám dát zase mikádo, ale asi budu pokračovat ve stavu rezignace. C plet? Byla jsi někde? Já jdu příští týden na kosmetiku, asi ji vyloženě řeknu ať mi dá nějakej jasnej krok číslo 1, jakože třeba se objednat na dermatologii. Já to nechávám úplně vyhnivat no 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. června 2022 23:33

Karja prosím tě, nikde jsem nebyla, nějak není moc času a jsem líná se objednat. Takže pořád špatný. Koupila jsem si ještě další sérum z ordinary, tak teď testuju to, no. Ale spíš tak čekám, až se to zlepší samoDermatologii mám v plánu na podzim, určitě mi dají nějaký dryák, se kterým se nesmí na slunce.

Já klidně fénuju i večer, když to nechám proschnout, je to na hned. Mokré nemám ráda.

Offline Karja
43814 příspěvků moje polička 01. června 2022 23:45

Evaeva Tak s tím slunickem mě to nenapadlo! A já vůbec nevím kam se objednat, vůbec no! 

Offline Kokoska
34171 příspěvků moje polička 02. června 2022 00:13

Catherinne chichi, to jsem rikala taky, ze bych si jeste mela skocit na plastiku

Offline Mulen
4934 příspěvků moje polička 02. června 2022 06:58

711990 Karja diky moc!

viktorka_od splavu dneska pujdu mezi lidi, uvidime, jak budu větrat A taky diky.

Planuju to fenovat, ale znam se, skutek utek...

Offline 711990
18274 příspěvků moje polička 02. června 2022 07:05

Hanka H Evaeva co mate za fen proboha? nebo to myslite s nejakou upravou? To mi prijde hrozne divny....Ja mam fakt hodne nacucavaci vlasy, jak pise Karja , ale kdyz si je zabalim do rucniku, necham vsaknout prebytecnou vodu a pak v predklonu vysusim, mam je normalne do 5min suchy...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. června 2022 08:19

711990 normální fén, celkem výkoný, na plavání mají jiné a je to úplně stejné. Po plavání to fakt čistě jen fénuju a trvá to těch deset minut, doma to trošku upravuju, ale to je třeba třetina toho času. To je dáno typem vlasů.

Offline Karja
43814 příspěvků moje polička 02. června 2022 08:30

711990 Já mám celkem výkonný, kadeřnici to taky dlouho trvá. 

Offline Hanka H
2912 příspěvků moje polička 02. června 2022 08:42

711990 Tak profi fén nemám, ale kupovala jsem nový nedávno, a je spíš výkonější. Je to fakt dáno typem vlasů - ty moje nasáknou jak houba, mám je teď dost dlouhé - kus pod ramena, husté. V úterý jsem byla celé dopoledne doma - někdy v devět jsem je umyla, pochopitelně vymačkala v ručníku, nechala proschnout a po cca třech hodinách jsem natřikrát dofénovala - žádný styling, jen prostě nadzvednout prameny. Když mi fouká vlasy kadeřnice rovnou po umytí, trvá jí to trojnásobně dlouhou dobu než u jiných zákaznic. Myslím, že mě nemá moc ráda.

Offline 711990
18274 příspěvků moje polička 02. června 2022 08:48

Hanka H uf, to zni narocne:D ale jako kdyz me Catherinne fouka, taky to trva dyl, protoze ty vlasy procesava, upravuje, jsou cerstve odbarveny...ale doma v predklonu mi to trva fakt max 5 minut:D 

Offline Hanka H
2912 příspěvků moje polička 02. června 2022 08:53

711990 Už jsem si na to zvykla, jenom pro mě prostě nepřipadá v úvahu umýt si vlasy ráno před odchodem - to bych musela vstávat nejméně o hodinu a půl dříve. 

Offline 711990
18274 příspěvků moje polička 02. června 2022 08:59

Hanka H to chapu

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. června 2022 09:20

711990 já je vyfénuju v předklonu, narovnám se, vypadají suché, ale když je pročešu, jsou úplně mokré:) S mytím mi to zabere třeba půl hodiny, tak to ještě jde.

Offline 711990
18274 příspěvků moje polička 02. června 2022 09:22

Evaeva joy to s tim ucesanim je pravda. Mozna taky povazuju za "suchy" to, cemu ty rikas mokry

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. června 2022 09:24

711990 mně se právě různě pokroutí, když je nechám tak. Ale po tom rozčesání jsou fakt, jak kdybych nefénovala skoro vůbec, ne jen trochu vlhké.