Jaký účes.?...

22. zaří 2014 19:41
Offline Karja
43814 příspěvků moje polička 02. července 2022 11:45

Sweet Potato Jo, ono to nakonec tak bílé nebude. 

Gatita Jako Penny nevypadam, škoda pro mě teda:-D

Ale po mně šla jedna moje kamarádka, která je mi hrozně, ale hrozně podobná. Ona má i typove stejného manžela, a fakt si nás jeden čas, když jsme měly stejné účesy a obě dvě děti v kocarku, tady lidi pletli, včetně moji rodiny:-D. A chtěla to stejný, nakonec kvůli zbytkové barvě to musela mít celé blond. Škoda! Mohla být zase sranda. 

Offline Pinot Noir
29385 příspěvků moje polička 02. července 2022 12:15

Karja mně se to zdá hezké. Ale já těm soudům "tahle barva mi sedí, nesedí, to je moc studené atd." vůbec nerozumím, nevidím to asi.

Offline Karja
43814 příspěvků moje polička 02. července 2022 12:34

Pinot Noir To je takový pocitový, prostě v nějakých vypadáš buď třeba vyblite nebo zestarnes nebo ti vylezou beďary, prostě te to tak zhnusne:-D. Ale to je asi tím, že ty seš takovej typ na pomezí, že můžeš mít i to, i to;-) 

Offline JankaM
3004 příspěvků moje polička 02. července 2022 16:25

Karja já bych tam tu růžovou dala,  jen něco smyvacího a uvidíš. Dřív jsem používala ten zesvětlovací sprej, konce jsem měla světlejší a tak jednou, dvakrát za léto jsem si dala na hlavu ten sáček co se vymyje aby byla sranda, většinou tu barvu cherry nebo co. Jak o tom tak píšu tak bych si to dala zas

Offline Luna
10861 příspěvků moje polička 02. července 2022 19:15

Karja Ruzovou si nedavej, bude to vypadat blbe. Ostatne jsem jeste nevidela nikoho, kdo by probuh vypadal dobre v ruzove, krome ponika Pinky Pie.

Offline Karja
43814 příspěvků moje polička 02. července 2022 19:52

Luna Hele říkám si, že by mi vylezly dost beďary. Ta růžová je pěkná jen na někým kdo má fakt takovou hezkou pleť, jako čistou i pěkný odstin.

Ovšem dnes mi řekla nějaká holčička na hřišti ,,pockejte, to je vaše, vždyť je taková tmavá, vy ste taková bílá a tahle je taky tmavá,,. :-D:-D 

Offline Catherinne
10700 příspěvků moje polička 02. července 2022 21:42

Karja jak by to asi mohlo vypadat...

Offline Catherinne
10700 příspěvků moje polička 02. července 2022 21:43

Tohle se dobrej odvaz...

Offline Karja
43814 příspěvků moje polička 02. července 2022 21:48

Catherinne No tak to se mi nevyvede. Já si spíš říkám, aby mi to tam nějak nezůstalo. Použila bych na to max nějakej ten smyvaci produkt co by měl být pryc po pár umytich. Ale přece jen to stalo dost peněz abych šla zase na opravu pak:-D. 

Offline Kokoska
34171 příspěvků moje polička 02. července 2022 21:49

Catherinne kdyz jsem asi pred pul rokem byla u holice, od jeho kolegyne odchazela pani s ucesem asi jako Zarynia, vespod to mela tmave modry a navrch sedy. A vypadala v tom fantasticky.

Offline Catherinne
10700 příspěvků moje polička 02. července 2022 22:02

Karja já bych řekla nebarvi, mně se to líbí jak to je

Offline Garfie
28016 příspěvků moje polička 04. července 2022 05:33

Catherinne Podobný účes (duhový) jsem teď potkala na živo! A paní měla dokonce sladěnou kabelku.

Offline Daridari
1130 příspěvků moje polička 04. července 2022 06:04

Catherinne Tak ako sa mi takéto vlasové kreácie nepáčia, tak ten druhý dúhový účes , vôbec nie je zlý, chce to len tú správnu nositeľku

Offline Karja
43814 příspěvků moje polička 04. července 2022 15:36

Daridari Jenže takový duhový učes vydrží tak 5 umytí a myslím, že jsou po něm brutálně pak ty vlasy zničené. Ne nadarmo to na ulici nepotkáš nebo nepotkáš pěkné. 

Offline Daridari
1130 příspěvků moje polička 04. července 2022 16:15

Karja Aha, to mi vôbec nenapadlo. A prečo musia byť z toho zničené vlasy? Ja si dávam preliv s peroxidom cca každý mesiac, do toho melír....mám ich síce suché, ale nie je to zase žiadna katastrofa. 

Offline Fiction
1626 příspěvků moje polička 04. července 2022 22:21

Karja Mě na tom takto složitě barevném účesu vadí, že i jen krátký odrost ho vlastně úplně rozbije.

Offline JankaM
3004 příspěvků moje polička 11. července 2022 12:58

Catherinne prosím, na šedé vlasy jsou nějaké speciální barvy? Maminka změnila kadeřnici a teď se jí hnědá hrozně brzo vymyje do takové rezatošedé, vidím tam i nádech jakoby do zelena

vlasy měla vždycky tmavě hnědé, rovné, silné a na 2 hlavy, ale posledních pár let víc padají a jsou takové jako olámané a slabé. Barví se tedy tak posledních 15 let. Jestli by jiná kadeřnice a víc péče pomohlo, nebo je to věkem, je jí 67 let. 

Offline Catherinne
10700 příspěvků moje polička 11. července 2022 14:51

JankaM speciální úplně ne, ale některé značky mají řady pro bílé vlasy, jsou v nich posílené pigmenty. Mám taky pár zákaznic, kterým je musím namíchat trochu jinak. 

Spíš to vypadá, že kadeřnice používá něco, co je na maminčiny vlasy málo silné. Nejlepší by bylo, kdyby to spolu probraly, maminka by řekla co se ji nelíbí, co ji to dělá a kadeřnice udělala změnu. Dvě, tři barvení bych tomu dala a měly by to vychytat. Jinak jedině změnit salon.

Offline JankaM
3004 příspěvků moje polička 11. července 2022 17:26

Catherinne děkuju, vyřídím 

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 13. července 2022 16:33

Catherinne Obracím se na Tebe jako na odbornici. Právě jsem se vrátila od kadeřnice. Chtěla jsem něco takového (viz foto), ale kadeřnice mě přemluvila k tomu, co mám na hlavě (viz druhé foto). Tvrdí, že to není náročné na údržbu. Má pravdu? Já totiž nepoužívám ani fén.