Jaký účes.?...

22. zaří 2014 19:41
Offline Jos
příspěvků moje polička 23. června 2022 10:18

Garfie Lide u nas si na verejnosti chvali jenom psy

Offline Stará existence
283 příspěvků moje polička 23. června 2022 10:21

A stalo vám někdy, že vás pochválil za něco někdo úplně cizí? Myslím právě třeba za ten účes, oblečení apod. 

Offline Catherinne
10700 příspěvků moje polička 23. června 2022 10:37

Stará existence cosácký jasně zelený kokony a černý overal takřka pokaždé někdo. A ptaj se odkud to je. Tyrkysovozelený baleríny. Naušnice z Tenerife. Zelenou kabelku. Je toho dost

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 23. června 2022 10:39

Stará existencemne se to stalo opravdu mockrat.Uces,barvu(tam je musim zklamat,protoze samodomo) i obleceni.

A i kdysi davno mne oslovila kadernice ucenka zda bych ji nedelala "modelku" na zkousku.

Offline Garfie
28016 příspěvků moje polička 23. června 2022 10:42

Stará existence Úplně cizí, jakože tě někdo zastaví na ulici, to už se mi stalo, ale teda ne tak často jako Catherinne Zarinya. :-) 

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 23. června 2022 10:42

Stará existence ano, stává se mi to - náušnice, brýle, účes a sama taky chválím. Nejvíc ve výtahu, tam to jde snadno, ale klidně i venku, v obchodě ap.

Online Miru
16327 příspěvků moje polička 23. června 2022 10:43

Mirka Stará existence 

...jo, stává se mi to a také chválím

Offline Hanka H
2912 příspěvků moje polička 23. června 2022 10:45

Stará existence Teď jsem si uvědomila, že mám v tomto směru co vracet - cizí lidé mi chválili účes a barvu vlasů, oblečení, které jsem si ušila (to zvlášť potěší), kabelky netradičních barev (žlutou, zelenou) a asi nejvíce parfémy - to zrovna před necelým týdnem.

Offline Lilly_Ku
4453 příspěvků moje polička 23. června 2022 10:46

Stará existence

ano, stava se mi to - bryle, obleceni.. (uces teda ne a celkem to chapu :D

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 23. června 2022 10:46

Gatita Kérastes je super značka a já ráda experimentuju, tak mě to moc nemrzí. Účel to možná splní, ale já jsem doufala v nadýchanější účes a ono naopak, tak aby někdo nebyl zklamaný. Asi jak jsou ty vlasy hladké, tak nedrží. Můžu si dát tužidlo, ale to nemám ráda. Suché vlasy- co to je?

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 23. června 2022 10:49

Stará existence Docela dost chválí, ale za tím pultem se udržuje konverzace dobře. A na zastávce, když čekám na Bus. Ale ten vzhled mně od cizích tak netankuje, nejlepší je domácí když chválí, manžel a syn. Od cizích mám ráda pochvalu na svoji práci teda, to je hrozně moc. 

Offline Tabea
7660 příspěvků moje polička 23. června 2022 11:01

A stalo vám někdy, že vás pochválil za něco někdo úplně cizí? Myslím právě třeba za ten účes, oblečení apod. 

​já mám pocit, že jo, ale napadá mě teď jen kadeřník, co mi pochválil sukni, když jsem u nej byla prvně. Což se teda asi nepočítá. Ale třeba v pekařství, kam chodím mi určitě něco chválili. Já teda cizím lidem účesy, oblečení, ... občas chválím. Občas jsou vykulení, ale vždycky mají radost. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. června 2022 11:39

Stará existence vyloženě cizí na ulici asi nikdy, já mám dost nepřístupný výraz bohužel. Občas mně něco pochválí třeba doktorka nebo kadeřnice.

Offline tina
6233 příspěvků moje polička 23. června 2022 11:49

Stará existence úplně nejvíc pochval jsem od cizích lidí dostala na vlněný vzorovaný šaty z Ivka, přitom muž to doma komentoval, že mám na sobě koberec

Offline Pinot Noir
29384 příspěvků moje polička 23. června 2022 12:06

Mně občas někdo něco pochválí, já občas někomu taky něco. Ale posledně, když jsem jedné paní na autobusové zastávce pochválila fakt super košilové šaty, vypadala tak vyděšeně, že jsem myslela, že zahodí peněženku a uteče.

Offline tina
6233 příspěvků moje polička 23. června 2022 12:09

Pinot Noir Jsem jednou řekla paní ve výtahu, jak jí to sluší a ona na mě hodila tak opovržlivý pohled, jako co já mám asi tak někoho právo hodnotit nebo nevím... bylo mi to líto...

Offline Sweet Potato
39673 příspěvků moje polička 23. června 2022 12:32

Stará existence Ano. Na ulici asi ne, ale třeba spolunakupující v obchodě, pokladní nebo tak. 
Já zas takhle často chválím prodavačkám, úřednicím...

Offline Stará existence
283 příspěvků moje polička 23. června 2022 13:03

To je hezké, tolik pochval! Já teda dostala pochvalu od úplně cizího člověka asi jen jednou, v autobuse mi slečna pochválila šaty.

Offline Karja
43814 příspěvků moje polička 23. června 2022 13:18

Mně asi nikdo nic na ulici nepochvalil, mě chválili děti, teď to přešlo do ,,to jsou čerti,, tak rok a bude to ,,to jsou spratci,,:-D

Offline Pavlena
6891 příspěvků moje polička 23. června 2022 13:20

Stará existence chvali dost, jedny saty (nejsou COS) me chvali snad pokazde nekdo, posledne i cozi chlap..! Jedny COS saty, takovy jasne zeleny, mi pochvalila WC pani na Vankovce, ale bylo to strasne mily, pry: to je ale barvicka, toto noste, to vam

moc slusi..! (pani se asi vyzna )