Jaký účes.?...

22. zaří 2014 19:41
Offline Pavlena
6891 příspěvků moje polička 23. června 2022 13:22

A jeste doplnim, chvalim taky. Kdyz je neco fakt dobry (ne ze zistnych duvodu). Posledne obsluhujici slecne v kavarne, mela krasny bryle. Byla prekvapena, ale viditelne potesena. 

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 23. června 2022 13:24

Karja Děti mi chválí hodně. U té mladší obvykle - to je Vaše dcera? Moc milá, hezky se s ní povídá, má výborný hudební vkus. A často - vaše holky jsou jediné, které zdraví a pustí mě v autobuse sednout..

Offline Karja
43814 příspěvků moje polička 23. června 2022 14:00

Mirka Jo, takhle, no to ale nejsou cizí lidi. Já myslela vyloženě ty na ulici...No ti mistní mi je moc nechválí:D. Ti se asi těší až se odstěhujeme.

Offline Mha
příspěvků moje polička 23. června 2022 14:06

Mě chválí cizí lidé na ulici účes pyšné noční košilky, ale teď nevím, jestli si to jenom netrénujou

Ale třem lidem jsem už dala číslo na kadeřnici, mám si příště říct o slevu?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. června 2022 14:24

Mirka ségra učí na ZUŠ a celkem si zakládá na zpětné vazbě nebo jak to říct. Jednou v emailu vychválila jednu puberťačku, jaká je to super parťačka, dokáže pomoct, spolupracovat... A přišla jí vážně míněná odpověď, jestli se náhodou nespetla a vážně mluví o jejich dceři

Offline Vari
2164 příspěvků moje polička 23. června 2022 14:35

Karja Mne deti lidi chvali dost casto, ale jen kdyz jsou v kocaru a nijak se neprojevujou. Mistni jsou podle me nestastni, ze jsme se sem prestehovali. :-D

Moje gynekolozka mi na posledni kontrole pred porodem pochvalila liceni a pak jen smutne konstatovala, ze je to asi naposledy na hodne dlouhou dobu, kdy jsem na to mela cas. :-D 

Offline Karja
43814 příspěvků moje polička 23. června 2022 20:53

Vari Hahaha! Jako mně jednou chválila doktorka sukni s tričkem, ptala zda jsou to šaty nebo je to zvlášt. Bylo to takový zvláštní retro. A pripomnelo mi to, že jednou u podnikové praktické a jak mě vyšetřovala viděla na mě cedulku u kalhot velikost 44, tak se mě ptala jak mužu mít takovou velikost, v té době jsem měla asi 53kg totiz (Byly to přesite kalhoty z primarku takového zvlastniho střihu).Ale furt to neberu, že je to někdo na ulici.... 

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 23. června 2022 20:58

Evaeva . Ale to se stává často, že se děti nejhůř chovají doma. Hranice se musí prověřovat.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. června 2022 21:00

Mirka však jo, zvlášť v pubertě, že jo. Ale ta nevěřící reakce nás pobavila

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 23. června 2022 21:04

Evaeva Mě by to potěšilo. Sociální obratnost je moc důležitá. Známého děti s tím mají velký problém a u jednoho to dopadlo moc špatně. 

Offline Karja
43814 příspěvků moje polička 23. června 2022 21:06

Evaeva Mirka Ono taky záleží na dotyčném dospělém. Ségra třeba nemá problém ve škole téměř s žádnýma dětma, ti co jsou na trojky z chování u ní sekaj latinu, děti s petkama se hlásej....snad jsem ji to nezakrikla!:-D:-D 

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 23. června 2022 21:10

Karja to určitě. A asi se to nedá naučit. A učitelé v hudebce, vedouci třeba ve skautu a podobně, mají na děti velký vliv, často jsou to vzory a když to doma neklape, tak i  vrby. Já bych s dětmi nemohla pracovat.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. června 2022 21:12

Karja no a v té zušce je to ještě víc v pohodě, přecejen je to zájmová činnost. Ségra je teda fakt oblíbená a má ty děti dobře vycvičené:), ona vede i soubor, takže fungují vyloženě jako kolektiv. Myslím, že k ní mají takový ten kamarádský vztah spojený s přirozenou autoritou jako někde ve skautu.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. června 2022 21:13

Mirka jojo, člověk by měl mít něco v sobě. Ale přijde mi, že základem je být s nimi na jedné lodi. Já bych na to teda taky neměla.

Offline Karja
43814 příspěvků moje polička 23. června 2022 21:15

Mirka Já bych to taky nemohla delat, já navíc nejsem moc přísná a ani jako stálá (co řeknu to udělám, nějaká pravidla...to mi moc nejde) a to určitě ty děti zvlášť v tom teenegerovskem věku přece jen potřebují. Někoho vlídného ale zároveň pevného! 

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 23. června 2022 21:20

Karja Evaeva v zušce je to snazší, bývá tam nějaký zájem. Ve škole nevím, jak být na jedné lodi s těmi, které to obtěžuje. Stačilo mi HO vyučování, když jsem pár spolužáků slyšela diskutovat s vyučujícím. A to nechci vidět třeba učňák.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. června 2022 21:22

Mirka chápu. Ale takový ten boj, teď vám ukážu, kdo je tady pánem... Ti nejlepší učitelé tohle vůbec nemuseli dělat.

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 23. června 2022 21:25

Evaeva a děti mají neomylné radary, že. Oblíbení i neoblíbení jsou učitelé u celých generací a zatřídí si je děcka během prvního týdne výuky.

Offline Garfie
28016 příspěvků moje polička 24. června 2022 05:07

Mirka Přesně. Zrovna jsem chtěla napsat něco podobného jako Evaeva, že i ti kluci na učňáku ocení, když se k nim chováš fér a spravedlivě a neděláš podrazy. Moje ségra na učňáku učí, pověst má dobrou a říká, že když kluci někoho pomlouvají, tak jsou to reálně největší kreténi, co ve sboru mají. 

Offline Karja
43814 příspěvků moje polička 01. července 2022 19:43

Nějak impulsivně jsem šla ke kadeřnici....vypadám jako teenager:-D. Mám to dole tak bile, že premejslim, že si dám růžovou. Možná si ji dám dřív než mi to v bazénu zezelená:-D.