Zu Jestli jsem te odhadla na IG spravne, tak ti to urcite bude sluset. Uces se mi libi.
Jaký účes.?...
Korsičanka No tak pozor, satky a turbany mi desne slusi. Ale jak vylezu ven v rousce s tou sedivou Sinead na hlave, spis ode me lidi uskakujou.![]()
Luna Jdi ty brepto, víš kolik ještě mladších holek má bílý háro? A já viděla tvůj IG, máš smůlu![]()
Luna ale houbec uskakujou, ty seš vyloženě Sinead typ!![]()
Zu ucesy jsou krasny. Klonim se k tomu nosit co komu slusi a ne co je zrovna jakoze in, protože to neni zaruka slusivosti zrovna
...náhodou dost dobré!
Uhladila bych to/dala strukturu silnějších pramenů nějakým styl. přípravkem a máš to jak ta dcera Lennyho Kravitze![]()
![]()
(že kratší, vůbec neva)
Luna střihově asi nic, teď záleží jestli to chceš barvit nebo ne. Protože pokud jo, napravila bych to hned. Budeš se cítit líp. ![]()
Catherinne Ja se prave nemuzu rozhodnout, jestli to nabarvit nebo jeste pockat.
Strih z toho zatim nepujde, to je jasny no...
Chceš korunu? ![]()
Dneska ráno jsem pustila televizi a na Nově v té Superstar byla Patricie Pagacova. Měla naprosto fantastické vlasy! Vůbec ty dvě porotkyne, ona a Bagarova.. Nemůžu se na ně vynadivat. Jedná nadhernejsi než druhá.
Ale ty její vlasy byly Top! ![]()
Miru Ha, me nenapadlo, ze uz by to sneslo treba gel. Dik za tip.
Tak jsem to zkusila a lepsi. No, do Zoe mam jeste par cisel. Zatim mam delku cca 2 cm.
...2cm? Tak to už je dost. Třeba mně se hodně líbí, když maj chlapi takhle krátký vlasy a tím gelem to nahoní odzadu dopředu a připlesknou k hlavě - mi to připomíná drsný mafiány...
Na ženách je to zase šik!.
Miru vidíš, mně zas ty vlasy nahoněný dopředu připadají hrozně trapný (nehledě na to, jak to vypadá zezadu:P
...všechno je o typu muže/ženy...
Luna nechala bych to (nebarvila), vypadá to dobre
Miru viktorka_od splavu Ja se tady bavim!
Netusim, co jsou nahoneny mariansky vlasy...Ale ja jsem prej typ "postrelena srna"
nebo tak nejak. Nebo ranena? No neco takhle blbyho prej.
moora Nakonec nebarvim. ![]()
viktorka_od splavu tady u toho účesu je fakt nejtrapnější ta jakože cestička na temeni
, která není bohužel zdokumentována.
viktorka_od splavu Tak to nenahonim
Ted se mi vybavila ta scena z Chaluparu: Ja jsem princ Šuplik, znamej honic jelenu.
Ranena lan, to je ono, dik. Haha.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje