Luna
ale klameš tělem, žádná potróblá laňka![]()
Jaký účes.?...
Luna pohled raněné laně... Na ten jedna moje zákaznice prý balí chlapy. Věřím jí. A když jsem viděla tvoje oči nad rouškou... ![]()
EDITH4B Na me nikdy chlapi nesli. Tim to neni. Bohuzel.![]()
EDITH4B Tak to sem nepatri. Ale neveri mi nikdo.
Coz je vlastne mile
Luna já ti to taky nevěřim ![]()
jinak ted uz ty vlasy budou pribejvat rychle, uvidis
uzij si to, vyblbni se se v ty dorustaci fazi s ruznejma cirama a tak!
Luna doporučuji na modelování a vytvoření struktury u takhle krátkých vlasů přípravky, které se jmenují "hlína", výsledek je přirozenější než s gely a vosky.
...ten je pro mě celej trapnej, cukrouš.
Já mám na mysli vlasy kraťoučkýprávě tak, jak má Luna, nebo o něco/max 2cm?/ delší nahoněný dopředu![]()
Tom Hardy

...tak já bych se i divila, kdyby se Ti líbil. Každá jsme úplně jiná...![]()
Miru Však jo, ono je to tak na světě dobře zařízené, že se lidem nelíbí vše stejně. Rozmanitost je třeba. ![]()
viktorka_od splavu
Luci, mně se ta šedá líbí. Pamatuji, jak narostly vlasy po chemu jedné mé kolegyni, našeho věku, a měla je úplně všechny šedé. A bylo to krásné! Moc jí to slušelo. Ale nevím, jestli si to tak nechala.
Já jsem ze svých vlasů trochu zmatená. A kdyby jen z nich! Celá jsem zesvětlala, tedy vlasy i obočí i řasy. Po ránu vždy vypadám jako výr ušatý. Jsem prostě takové strašidýlko. ![]()

Dalia asi by to fakt chtělo aby se udělala trochu struktura a vlasy lehly k hlavě.
Což se může stát třeba za pár měsíců až to ještě kousek poproste, ale chtělo by to pak projet konce efilačkama. Protože ty vlasy jsou teď takřka všechny stejně dlouhé a trčí na všechny strany. Potřebuju zjemnit ve špičkách.
Teda soudím dle fotek a pár zkušeností.
Já bych zkusila ještě do mokrých nějaký vlasový krém, klidně s kapkou oleje na vlasy.
Catherinne Snažím se to uplácávat. Trochu navlhčím a použiju olej nebo gel. Těsně před karanténou jsem už navštívila kadeřnici, která mi to upravila, ale ono to roste hodně rychle a je to velmi husté.
Luna máš fajn šedou. Nechala bych to. Já jsem taky začala v posledních letech výrazně šednout a zatím to nechávám. Vypadá to fajn. Ale můžu později vyměknout a nabarvit. Ne, že ne.
Proč ne Eva Luna Myslím, že Luna není moc typ na šedé vlasy. Ani vizáží a ani věkem. Ale teď s tou šedou jsem ji neviděla, tak třeba jí to sekne. Jako všechno
.
Dalia Ty vůbec žádné šedé nemáš, že? A délka doroste a pokud je máš husté, tak budeš mít za chvíli nějaký super střih.
Renusatko Sem tam nějaký šedý vlas mám taky, ale je to v té hustotě asi maskované.
Renusatko No mas pravdu. Nejsem typ na sedou. Proste mi neslusi studene barvy, stribrna, seda a spol, je uplnej des na me. Takze spis tak. No az to trochu vyroste, asi to stejne nabarvim. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje