Jaký účes.?...

22. zaří 2014 19:41
Offline viktorka_od splavu
48922 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 22:03

Luna já myslím že bys to dokázala doladit k dokonalosti, ale s vynaložením zbytečně velké námahy.. obarvit bude snazší. no a třeba se ještě barva změní

Offline Luna
10861 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 22:11

viktorka_od splavu Barva se asi moc nezmeni, ale mam radost, ze vubec neco roste a ze je to hustejsi a lepsi nez predtim. 

48922 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 22:14

Luna hustší a lepší než předtím?! dyťs měla dokonalý vlasy:-)

Offline Luna
10861 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 22:19

viktorka_od splavu No to nemela. Kdysi jo, ale po deckach to slo dolu. Tak ted to treba bude lepsi.

Offline Emi
1114 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 22:28

Luna To je škoda, že ti nesluší studené barvy. Mně ta tvá šedá připadá jako dobrý základ na obarvení ala galaktické vejce (tak nějak jsi jim říkala, ne?). K jednobarevnému oblečení a krátkému účesu by se mi to asi líbilo. Ale pokud jsi typ na teplé barvy, tak bys mohla barvit hennou a vypadalo by to moc dobře. Z vlastní zkušenosti vím, že když barvíš světlejším odstínem, obarví to výrazněji jen ty bílé vlasy a ty ostatní mají vlastně jen odlesk té barvy, takže vlasy jsou pak jako promelírované a vypadá to dobře. 

Offline Luna
10861 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 22:58

Emi Ja vim, cistou hennou jsem barvila asi 10 let. Jedna stara fotka asi 2-3 roky, kde je to jakz takz videt.

Offline Emi
1114 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 23:09

Luna Jsi moc krásná. To je prima, že už máš s hennou zkušenosti, teď se ti budou hodit. A to nestejnoměrné obarvení prošedivělých vlasů hennou vypadá moc přirozeně, barva není jednolitá a můžeš si s tím pohrát, zvýraznit ty barevné rozdíly nebo je potlačit. Už se těším na další tvé fotky. 

Offline rozarka
4198 příspěvků moje polička 22. dubna 2020 08:08

Luna Ale změnit se může, kamarádka mívala kaštanovou barvu a jakoby krepaté vlasy. Po chemu byla skoro blond a vlasy úplně rovné. Časem jí začaly tmavnout a krepatost se vrátila.

Offline Zu
2749 příspěvků moje polička 15. května 2020 20:25

Tak když už jsem to tu řešila, jsem s krátkýma moc spokojená a to jsem to 5 let nechávala dorůstat a čekala, jestli budu spokojenější a nakonec stačilo přestat ty krátké zběsile žehlit a prostě je přestat tolik řešit (tomu mohu poděkovat koroně, předtím jsem na to neřešení neměla nikdy čas) :)

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 15. května 2020 21:01

Zu to je dobrý!

Offline tzaziki
1150 příspěvků moje polička 30. dubna 2021 21:41

Offline tzaziki
1150 příspěvků moje polička 30. dubna 2021 21:46

Pokusím se to tu oživit.

V době corony mi narostlo slušné háro. Je to echt přerostlý longbob. Nedrží tvar a je těžko upravitelný účes neučes. Ale vlasy mají celkem slušnou kvalitu a je jich dost.

Co z nich za účes? Mám to využít a nechat je nějak jinak střihnout a upravot? Nebo se mám vrátit k longbobu? HLedám střih a účes nenáročný na úpravu a pro nešikovnou majitelku.

48922 příspěvků moje polička 30. dubna 2021 21:56

tzaziki asi by se dalo vymyslet ledacos, ale přijde mi že nosíš hodně culík a na ten je takový střih asi nejlepší... když si to necháš vpředu kratší, bude ti to z culíku utíkat

Offline Lamicka
14134 příspěvků moje polička 01. května 2021 08:35

tzaziki pěkný háro asi bych se rozhodla, zda chci kratší vlasy, pak bych šla zase do delšího long bobu nebo dlouhé, které můžeš mít trochu sestříhané, aby nevypadávaly z culíku a zároveň měly nějaký tvar a vypadaly jako účes. To mám od prosince a jsem hodně spokojená, je to téméř bezúdržbové. 

Offline tzaziki
1150 příspěvků moje polička 01. května 2021 12:55

viktorka_od splavu Lamicka Děkuji. Přijde mi škoda to háro jevyužít. Culík potřebuji, respektive mi vyhovuje, do práce = cca 3dny v týdnu. Do kratších než byl půbodní longbob bych určitě nešla, jen jsem zvažovala nějaké to sestříhání. Nějaký konkrétní střih? Pls obrázek.

Offline Luna
10861 příspěvků moje polička 01. května 2021 13:02

tzaziki Máš to super, to bych brala. Jen lehce zastřihnout a víc po ničem netoužit.

48922 příspěvků moje polička 01. května 2021 13:30

Luna  super 

Online Daridari
1130 příspěvků moje polička 02. května 2021 09:18

Dievčatá skúste mi prosím poradiť. Toto je výsledok dvoch strihaní v priebehu posledných dvoch týždnov. Prvy strih nevyšiel vôbec, bolo to hrozne ostrihane,tento druhý pokus už len zachránil ten prvý omyl. Štve ma, že som mala od konca min roka vlasy vo fáze čakania na strih, potenciál bol dobrý, vlasy som mala po ramená a viac, takmer v jednej dlzke a moja predstava bol lob. O nejakè dva týždne mám opäť termín. Otázka je, čo sa dá s týmto urobiť? Prestrihať vrchne vlasy? Alebo nestrihat a nechať dorásť? Vyše pol roka na niečo čakám a môžem zase pár mesiacov. Ďakujem za každý nápad

Online Evaeva
příspěvků moje polička 02. května 2021 09:32

Daridari mě se to líbí

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 02. května 2021 09:33

Daridari a v čom je problém? Lebo ja vidím úžasné vlasy, také chcem! A si moc pekná.