Pavlena Ježiš, to má manžel, nejraději by šel do hola a vlasů má na čtyři hlavy. Má to po mamce a i jeho sestra a neteř. Taky si vždycky říkám, jestli by to něšlo přelepit
. Zdědil to i jeden syn, jak mu porostly vlasy, tak nenasadil přilbu, ani třeba kšiltovku
. A oba na to strašně nadávají.
Jaký účes.?...
To je dobrý téma! Pavlena nedivím se, že ježka nechceš, i když jsou to jenom vlasy. Můj syn by byl nejraději taky na ježka, muž ho v tom ještě podporuje a přitom vypadá jak Ivan z Mrazíka.
Když mu to trochu odroste, je moc hezkej.
Ale jinak katolickou školu na vás!
Kluci max. po límec, barvy jen v přirozeném tónu, copy max. dva a čelenky jen v šedé barvě! Pěkně od Elementary až po high school! ![]()
Garfie Haha, drsný. A nemaj s tím rodiče problém? :D Tady je to myslím neuplatnitelný.
Kan Rodiče?
Jako za sebe můžu říct, že super, aspoň to předem eliminuje všechny debaty a ty můžeš být za super rodiče, co by to jako dovolil....ale škola ne!!!
Já myslím, že pro lidi, co vyrostli v uniformách je to normální a ti ostatní....no a ti ostatní občas remcají, třeba na délku sukně, nebo moc široký kalhoty pro kluky, ale v podstatě na to prostě přistoupíš. :-) Pohybuju se teda v kruhu těch relativně malých dětí (do 15 let), uvidíme, jak to bude na high school, přece jen už jsou tam skoro dospělí.
Garfie Jo, tak to je super!
Všimla jsem si, že dnešní vriantou přehazovačky bývá culík z horních vlasů a podhol. Řeší spíš takovéto kolečko teda...
Culík a podhol je ble a fuj v každém případě, takže mne tohle nemůže rozházet.
Dnes dofarbenie vlasov múdrosti :), presvetlenie okolo tváre a mierny zostrih

pecka moc hezký ![]()
Debata se uz posunula, ale prehazovacku nosi uz cca 40 let muj strejda, vysokoskolsky pedagog. Obdivuju jeho kadernici, ta se musi bavit :-D.
Přehazovačku nosil děda, začal plešatět před třicítkou. Když jsem ho kolem mých dvaceti začala stříhat, tak jsem se ptala, jestli to nechce ustřihnout. Chvíli váhal, a pak, že jo. Prohlížel se potom v zrcadle a říkal, že to měl udělat dávno a že vůbec nechápe, proč to nosil. Děda byl boží
.
Nevíte někdo, kam se chodí stříhat Pecková? (mně všechny kadeřnice, co to víceméně dokázaly, zmizely do nenávratna... a nově nalezený ať jednotlivě nebo v super salonech jsou dost k ničemu i když na ně mávám fotkou)
Chodila k Petře Měchurové, ale jestli k ní chodí i v současnosti, to netuším.
No vida. Že bych to riskla? Tam jsem ještě nebyla ![]()
barbucha tak na Peckovou to určitě Catherinne zvládne
Mě tenhle střih taky moc baví,ale klientek co to takto nosí mám jen pár.
Nové vlasy dnes.
Chtěla jsem ještě kratší, ale moje milá kadeřnice řekla, že ne. Kratší stříhat nebudu ![]()

Dadoo krásne, ako vždy. ![]()
Dadoo Když ty máš prostě krásné vlasy.
Dadoo To je pravda, ty to máš hezké vždycky, kratší nebo delší, všechno může být;-)
Janulik03 Sweet Potato Karja děkuji, vyřídím autorce ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje