Karja tak hlavně, že neřek, že to má z tebe! ![]()
Jaký účes.?...
Ale jinak souhlasím, když si vzpomenu na ty přehazovačky, co se dřív stříhaly...
Catherinne on na to byl speciální střih,? Takže holicičce to pán přiznal ![]()
JankaM to bylo vidět na první dobrou ![]()
Krk a boky u uší se stříhaly na krátko, pěšinka byla hodně nízko na boku a všechny ty vlasy nad pěšinkou byly tak dlouhé, aby dosáhly k uchu na druhé straně. A celý se to mazalo brilantinou aby to bylo mastný a těžký a drželo to. Nejhorší byl silný protivítr!!! ![]()

Catherinne To nosil strašně dlouho můj tchán
.
Catherinne přehazovačku měl můj nadřízený v roce 87, pěkné bylo když přijel ráno na kole a ,, dlouhý vlas,, měl až k rameni, nebo měl plné ruce a zvedl se vítr, hned bylo téma až do oběda
.pritom jeho brácha měl normální pleš a nikdo to neřešil.
Catherinne tak to nosil môj učiteľ na gympli a ten protivietor mu to pri jednom príhovore študentom pred školou preklápal. on to mal tak silno natužené, že sa mu to odklápalo jak dekel ![]()
JJsem ráda, že tohle je za námi ![]()
Catherinne Já jsem jednou byla požádaná, jestli bych to tchánovi tak nezastřihla, takže chápu. I ve 40 mi to přišlo dost vtipné. Ani nevím, kdo ho potom ukecal, ale musím říct, že si toho ani pořádně nikdo nevšiml.
Všimla jsem si, že dnešní vriantou přehazovačky bývá culík z horních vlasů a podhol. Řeší spíš takovéto kolečko teda...
999 TO někdo používá na zakrytí kolečka..??? To musí být děs... ![]()
Karja no fuj, odstup..!![]()
Pavlena Tak mě by chlap s takovýmhle účesem vůbec neoslovil, ja radši ty pleše než culiky teda! Mně přijde že těm pleším nejvíc přidávají plešatý chlapi, jeden můj kámoš má vůči sobě pořád nějaký narážky, ale v životě jsem neslyšela, že by o něm někdo tak mluvil, jakože nemá vlasy nebo že to má blbý, nebo že je od mládí bez vlasů......fakt o tom mele jen on.
Karja hele to je zvlastni, kazdy zbozi si najde sveho kupce. Kamosky tuhle rikaly, ze plesaty je nejvic, protoze testosteron.
(samo, ze zadne prehazovacky!). Ja jsem teda ohledne chlapiku tym vlasy. A jak je nekdo ma hezky, kvalitni a nosi je nakratko, tak me to hrozne stve, takovy plytvani..!!
999 no to teda.
A trochu si myslim, ze kdyz nejsou vlasy, tak aspon vousy. To celkem vylepsi celkovy dojem.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje