Jaký účes.?...

22. zaří 2014 19:41
Online Kokoska
34174 příspěvků moje polička 19. ledna 2023 20:29

Ja jsem dohola nesla, takovy rebel jsem si netroufla byt. Ale serezavacem (cti ziletkou) jsem to vlastnorucne vzala tak na 3 cm, strasnej vokus to byl!

Offline Korsičanka blogger
13356 příspěvků moje polička 19. ledna 2023 20:32

Kokoska Přesně to jsem udělala já v 18 - z krásných dlouhých hustých kaštanových pod lopatky na seřezané cancoury + obarvené načerno:)

Online Kokoska
34174 příspěvků moje polička 19. ledna 2023 20:33

Korsičanka ja jsem kratke mela, ale ostrihane od holice na "nemoznej uces"

Offline Catherinne
10700 příspěvků moje polička 19. ledna 2023 20:39
Reakce na Luna:

Karja No prave, potrebuju vedet, jestli pak nebudu muset v tom haru vybirat vstupenky na Jiri Schellinger revival. Proto se ptam Catherinne , jestli se to nosi.

Vlasy na to mam asi, trosku se mi vlni a drzi vetsinou tvar, kdyz je zrochu "znasilnim"

​nosí 

Offline Marika
47 příspěvků moje polička 19. ledna 2023 20:48

Kora 

Offline Sweet Potato
39673 příspěvků moje polička 19. ledna 2023 20:52
Reakce na Pavlena:

Kan protoze jsu normalni krava a myslim si, ze hezka holka ma vypadat jako hezka holka a ne jako skaredy tlusty kluk.

​Určitě by byla hezká i s ježkem!

Offline tina
6233 příspěvků moje polička 19. ledna 2023 21:07

Pavlena kdyby mi to slušelo, tak bych na kratičkýho ježka šla hned. Mně se to na ženskejch hrozně líbí.

Offline Karja
43814 příspěvků moje polička 19. ledna 2023 22:20

brrr Tak ty mladý máničky dneska podporujoi i maminky! A já si furt říkám, proč se ti kluci neostrihaj! Tak aspoň si vyzkouší víc variant, co mu vyhovuje, to si nechá;-)

Offline brrr
12153 příspěvků moje polička 19. ledna 2023 22:38

Karja Jasně, že jo! Mi je teda v zásadě jedno, co mají na hlavě, akorát byla pruda, než to dorostlo, tak mi to pak bylo líto.

Offline Karja
43814 příspěvků moje polička 19. ledna 2023 23:04

brrr jo to chápu, sotva co se precka dorůstaci období, tak nastane další! 

Offline Isca
4874 příspěvků moje polička 19. ledna 2023 23:05

Pavlena Matko, vydrž, ber to s klidem a  dokumentuj. Za deset let si sednete, vytáhnete fotky a zasmějete se. 

Offline Lilly_Ku
4453 příspěvků moje polička 20. ledna 2023 08:07
Reakce na Tabea:

​já taky, někdy po maturitním plese. Rodiče se dost zdesili a táta pak chtěl, ať s nim nosím čepici. Někde poblíž byl diagnosťák a že prý jsem vypadala jak uprchlice odtama.

​mi to i zpetne pripada jako takovy dobry prechodovy ritual

Offline Tabea
7662 příspěvků moje polička 20. ledna 2023 09:00

Lilly_Ku Jo, přesně. Jako když holí v Indii hlavu malým dětem. První vlasy spojují s minulými životy, oholením hlavy se dítě odpouta od minulosti a může se posunout do budoucnosti.
Ja, jak jsem vyzkoušela všechny délky a různé barvy, tak teď už nemám potřebu experimentovat, ale ani na vlasech nelpím tak, že bych při stříhání hlídala milimetry (nebo i jednotky centimetrů). 

Offline Lilly_Ku
4453 příspěvků moje polička 20. ledna 2023 09:12

Tabea ja taky, mela jsem zadny, cerny, ostre ruzovy, uplne bily.. jsem spokojena, vyzkousela jsem co slo

Offline barbucha blogger
35173 příspěvků moje polička 22. ledna 2023 19:46
Reakce na Mha:

Tak mě napadá, jestli byla barbucha hrozně hodná holčička s copankama, co poslouchala dobré rady rodičů ...

​Byla jsem holčička s copánkama, to je vše Dokonce jsem je nosila ovinutý kolem hlavy a la Tymošenková, nebo kolem uší jak Božena Němcová. To mi vytvářela matka, a musím říct že to bylo docela hezký.

Se zřítelnicí, dokud jsem ještě směla, jsem se zas vyřádila na francouzským copu (nebo copech) a bylo to moc hezký zas, slušelo jí to, má moc pěknej tvar hlavy ( po mně! ) ... než jsem samozřejmě spadla do kategorie naprostejch senilů co ničemu nerozuměj, a výsledkem bylo obarvený černý rozčepejřený chroští, hrůza děs.

No jo, je to furt dokola!

Offline barbucha blogger
35173 příspěvků moje polička 22. ledna 2023 20:03
Reakce na Karja:

brrr Tak ty mladý máničky dneska podporujoi i maminky! A já si furt říkám, proč se ti kluci neostrihaj! Tak aspoň si vyzkouší víc variant, co mu vyhovuje, to si nechá;-)

​Mladej pán nosil dlouho dlouhý vlasy, měl nádhernou hustou blond hřívu, každá holka by záviděla... když jednou přišel nakrátko, normálně jsem zaslzela.

Teď už chodí prakticky dohola a neustále mi vyčítá, že zdědil to nejhorší od obou stran, to jest z tý mojí křivý zuby (furt u zubaře a rovnátka) a sklon k předčasnému plešatění - ano, ve třiceti letech pleška v mojí větvi žádnej div Říkám si, jaký je to štěstí, že to neřeší jak kdysi můj otec, starej seladon - nejdřív věncem dlouhejch vlasů pod pleškou, později i s copánkem (opět pod pleškou)... než konečně asi v sedmdesáti dospěl k tomu holicímu strojku a přiznal barvu resp. věk

Offline Karja
43814 příspěvků moje polička 22. ledna 2023 20:10

barbucha Já myslím, že dnes to ti chlapi řeší tak nějak elegantněji, to vypadávání vlasů než dřív:-D. Sambo si teď našel šedý vlas, ty jo hrůza že jo, takhle před čtyřicítkou:-D, a prej to má po dětech, tak jsem mu řekla, že to má, protože je starej! 

Offline barbucha blogger
35173 příspěvků moje polička 22. ledna 2023 20:24

Karja 

No dyk je Prakticky nad hrobem!

Offline Karja
43814 příspěvků moje polička 22. ledna 2023 20:29

barbucha No promiň, ale svádět ve čtyřiceti sedivej vlas na děti, nepřijde ti to trochu jako takovej nedostatek sebereflexe?:-D Ty děti naopak člověka omladnou, přišel s nima k životu na venkove, pravidelnému režimu, vstávání za kuropeni, do hospody se nedostane jak je rok dlouhej, věčně v pohybu, domácí strava.... A přijde s šedivým vlasem....

Offline barbucha blogger
35173 příspěvků moje polička 22. ledna 2023 20:41

Karja 

Muhehe. Samý pozitiva a životní jistoty. To zešediví kdekdo