Ja jsem dohola nesla, takovy rebel jsem si netroufla byt. Ale serezavacem (cti ziletkou) jsem to vlastnorucne vzala tak na 3 cm, strasnej vokus to byl!
Jaký účes.?...
Kokoska Přesně to jsem udělala já v 18 - z krásných dlouhých hustých kaštanových pod lopatky na seřezané cancoury + obarvené načerno:)
Korsičanka ja jsem kratke mela, ale ostrihane od holice na "nemoznej uces" ![]()
Karja No prave, potrebuju vedet, jestli pak nebudu muset v tom haru vybirat vstupenky na Jiri Schellinger revival.
Proto se ptam Catherinne , jestli se to nosi.
Vlasy na to mam asi, trosku se mi vlni a drzi vetsinou tvar, kdyz je zrochu "znasilnim"
nosí

Kan protoze jsu normalni krava a myslim si, ze hezka holka ma vypadat jako hezka holka a ne jako skaredy tlusty kluk.
Určitě by byla hezká i s ježkem!
Pavlena kdyby mi to slušelo, tak bych na kratičkýho ježka šla hned. Mně se to na ženskejch hrozně líbí.
brrr Tak ty mladý máničky dneska podporujoi i maminky! A já si furt říkám, proč se ti kluci neostrihaj! Tak aspoň si vyzkouší víc variant, co mu vyhovuje, to si nechá;-)
Karja Jasně, že jo! Mi je teda v zásadě jedno, co mají na hlavě, akorát byla pruda, než to dorostlo, tak mi to pak bylo líto.
brrr jo to chápu, sotva co se precka dorůstaci období, tak nastane další!
Pavlena Matko, vydrž, ber to s klidem a dokumentuj. Za deset let si sednete, vytáhnete fotky a zasmějete se.
já taky, někdy po maturitním plese. Rodiče se dost zdesili a táta pak chtěl, ať s nim nosím čepici. Někde poblíž byl diagnosťák a že prý jsem vypadala jak uprchlice odtama.
mi to i zpetne pripada jako takovy dobry prechodovy ritual ![]()
Lilly_Ku Jo, přesně. Jako když holí v Indii hlavu malým dětem. První vlasy spojují s minulými životy, oholením hlavy se dítě odpouta od minulosti a může se posunout do budoucnosti. ![]()
Ja, jak jsem vyzkoušela všechny délky a různé barvy, tak teď už nemám potřebu experimentovat, ale ani na vlasech nelpím tak, že bych při stříhání hlídala milimetry (nebo i jednotky centimetrů).
Tabea ja taky, mela jsem zadny, cerny, ostre ruzovy, uplne bily.. jsem spokojena, vyzkousela jsem co slo ![]()
Tak mě napadá, jestli byla barbucha hrozně hodná holčička s copankama, co poslouchala dobré rady rodičů ...
Byla jsem holčička s copánkama, to je vše
Dokonce jsem je nosila ovinutý kolem hlavy a la Tymošenková, nebo kolem uší jak Božena Němcová. To mi vytvářela matka, a musím říct že to bylo docela hezký.
Se zřítelnicí, dokud jsem ještě směla, jsem se zas vyřádila na francouzským copu (nebo copech) a bylo to moc hezký zas, slušelo jí to, má moc pěknej tvar hlavy ( po mně!
) ... než jsem samozřejmě spadla do kategorie naprostejch senilů co ničemu nerozuměj, a výsledkem bylo obarvený černý rozčepejřený chroští, hrůza děs.
No jo, je to furt dokola!
brrr Tak ty mladý máničky dneska podporujoi i maminky! A já si furt říkám, proč se ti kluci neostrihaj! Tak aspoň si vyzkouší víc variant, co mu vyhovuje, to si nechá;-)
Mladej pán nosil dlouho dlouhý vlasy, měl nádhernou hustou blond hřívu, každá holka by záviděla... když jednou přišel nakrátko, normálně jsem zaslzela.
Teď už chodí prakticky dohola a neustále mi vyčítá, že zdědil to nejhorší od obou stran, to jest z tý mojí křivý zuby (furt u zubaře a rovnátka) a sklon k předčasnému plešatění - ano, ve třiceti letech pleška v mojí větvi žádnej div
Říkám si, jaký je to štěstí, že to neřeší jak kdysi můj otec, starej seladon - nejdřív věncem dlouhejch vlasů pod pleškou, později i s copánkem (opět pod pleškou)... než konečně asi v sedmdesáti dospěl k tomu holicímu strojku a přiznal barvu resp. věk ![]()
barbucha Já myslím, že dnes to ti chlapi řeší tak nějak elegantněji, to vypadávání vlasů než dřív:-D. Sambo si teď našel šedý vlas, ty jo hrůza že jo, takhle před čtyřicítkou:-D, a prej to má po dětech, tak jsem mu řekla, že to má, protože je starej!
No dyk je
Prakticky nad hrobem! ![]()
barbucha No promiň, ale svádět ve čtyřiceti sedivej vlas na děti, nepřijde ti to trochu jako takovej nedostatek sebereflexe?:-D Ty děti naopak člověka omladnou, přišel s nima k životu na venkove, pravidelnému režimu, vstávání za kuropeni, do hospody se nedostane jak je rok dlouhej, věčně v pohybu, domácí strava.... A přijde s šedivým vlasem....
Muhehe. Samý pozitiva a životní jistoty. To zešediví kdekdo ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje