999 já když se podívám na fotky z dětství tak ještě ve třetí třídě mám vlasy jak hřebíky, ve čtvrté už mám krepate haro, jak jsem si to neuměla upravit. Koukatelne to zacalo být až někdy v patnacti. Rovné už se asi nevrátí.
Jaký účes.?...
continuity i ja jsem z dceřinných vlasu paf, a ta barva to umocňuje. Ale touhu po zmene v jejim veku naprosto chapu.
continuity taky jsem si říkala, že na tom obrázku jsou ale úplně jiné vlasy. Což by i nevadilo, ale člověk si musí uvědomit, že to bude jiný, že nebude vypadat jako na obrázku.
Catherinne já ty kudrny neznám a neumím to úplně posoudit.
continuity A predstav si môj šok, keď moja dcéra s podobnými vlasmi len blond prišla z víkendu s kamarátmi úplne dohola - 1mm. Vlasy priniesla v igelitke.
chia Tak to musel být moc dobrý večírek. Chtěla jsem napsat něco moc černého o tom igelitu, ale raději to polknu..
Kan Akože je dobre, že v igelite nepriviezli ju? Myslím, že taký večierok to nebol, ukázala mi video z toho holenia. Vraj to chcela len vyskúšať, ako bude vyzerať ![]()
chia no to je u nás varianta, c.2, když s c.1 nebude spokojená. ![]()
Já to moc neprozivam. Je fakt, že moji pubertaci to mají se mnou těžký, už švagr mi říkal, že bych měla alespoň občas klást odpor. Jak se mají chudáci vymezit proti rodici, kteremu jsou tyhle vizuální věci dost jedno?
continuity já myslím, že si něco najdou, zrovna vlasy naši taky neřešili a ani jedna z nás se nenechala tetovat nebo si píchnout něco víc než uši![]()
continuity ja bych rekla, ze tu bude pubertou, dceri se taky vlasy zacaly vlnit az tak pred 3/4 rokem
Ide zima, s ňou spojené roláky, šále, tak som sa rozhodla vlasy skrátiť.
milacka vyzerá to super
milacka Vypadá to dobře :-).
milacka moc hezký a na zimu fakt praktický. Často teď zkracuju víc než v létě ![]()
milacka paráda ![]()
milacka Paráda.
milacka krásny účes
Dievčatá ďakujem, po dlhej dobe som skutočne spokojná. Catherinne Presne toto mi povedala kaderníčka
(mimochodom som ťa pred ňou spomenula, aká si šikovná)
milacka moc krásné!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje