Jaký účes.?...

22. zaří 2014 19:41
Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 21. srpna 2023 15:40

Fleur Díky. A barva asi chemie, žádná přírodní Henna?

Offline Fleur blogger
6788 příspěvků moje polička 21. srpna 2023 15:57

KanAno, chemie, ačkoliv v posledních dvou letech ta nejšetrnější, co se mi podařilo u nás sehnat (https://www.biooo.cz/barva_na_vlasy_light_chocolate_brown_5_0_naturigin-p-16818.html?gclid=EAIaIQobChMIk_aT9fPtgAMVTJjVCh3lYQlpEAYYAiABEgLoofD_BwE)

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 21. srpna 2023 16:08

FleurMoc děkuji.

Offline Daridari
1130 příspěvků moje polička 21. srpna 2023 17:19

SSten Áno, tam idem. U koho si bola?

Online Karja
43814 příspěvků moje polička 21. srpna 2023 17:42

Fleurnapíšeš víc o té sadě, co to je nebo odkaz? Já teď používam jen bezsilikonove přípravky, jinak mám vlasy hrozně zplihle, tak to víc prozkoumám. Jako zesvětlení by se mi hodilo. 

Offline Fleur blogger
6788 příspěvků moje polička 21. srpna 2023 21:31
Online Karja
43814 příspěvků moje polička 21. srpna 2023 21:34

FleurDíky, prozkoumám to, ale možná vyjde lepe a kdoví jestli ne i levněji, když to risknu a to čištění vyzkouším v salonu

Offline Catherinne
10700 příspěvků moje polička 21. srpna 2023 22:26

Karja už jsem tu psala, že to domácí je něco jiného než salonní čištění

Online Karja
43814 příspěvků moje polička 21. srpna 2023 22:42

CatherinneJá si taky myslím, navíc já tohleto domácí všechno hrozně odbyvam!

Offline Lamicka
14134 příspěvků moje polička 22. srpna 2023 07:15

Karja než dát 1400 za domácí sadu, tak bych si ten čas udělala a zašla do salonu. Sice to bylo dlouhé, ale byl tam klid, žádné mamíí, přečetla jsem kus knížky... samá pozitiva :))

Online Karja
43814 příspěvků moje polička 22. srpna 2023 07:47

Lamicka No já si myslím, že by to vyšlo líp po všech stránkách, ale nechám to na jaro. Já na začátku října nasazuji čepici, do práce moc chodit nebudu, nemám na koho přes zimu dělat dojem!

Offline Fleur blogger
6788 příspěvků moje polička 22. srpna 2023 07:50

Karja Catherinne Lamicka Já jsem se právě v tomhle vlákně radila, zda to vůbec má nějaký efekt, a pochopila jsem, že přípravky, které se prodávají na domácí čištění, nemají tu účinnost profesionálních přípravků.

Proto jsem objednala výše uvedenou sadu, která má obsahovat právě ty (jinde neprodejné) přípravky určené profesionálům (tedy pokud jde o ty sáčky s Malibu).

Když mi sada dorazila, byla jsem zklamaná skladbou těch sáčků (měla jsem tam např. na blond vlasy a na kudrnaté vlasy, což tedy fakt nemám, bohužel). Ozvala jsem se tedy majitelce eshopu, která je kadeřnice (mimochodem - dělá úžasné proměny účesů), a ta mi okamžitě zatelefonovala, byla velmi milá a trpělivě mi vysvětlila, jak celá kúra funguje a proč klidně mohu použít Malibu na jiný typ vlasů, než mám (následně pak upravila popis sady na webu).

No a domácí péče je pro mě jednoznačně výhodnější než návštěva salónu, už jen najít vhodný termín je téměř nadlidský úkol. Jsem vytížená nejen pracovně, ale musím teď absolvovat i nějaká vyšetření, dlouho odkládané rehabilitace, i to je pro mě náročné. Navíc nejsem typ, který by tento druh péče bral jako relaxaci, mě to sociálně strašně vyčerpává . Moje kadeřnice je sice fajn, ale poslouchat ty řeči ostatních zákaznic, to fakt někdy zatínám zuby. Varianta, že si to aplikuju sama doma, je pro mě záchrana.

A pokud jde o cenu, tak ta sada je na čtvrt roku: každý měsíc čištění a v mezičase používání šampónu a octového oplachovače. V salónu by se za tu cenu nejspíš tři sezení nepořídila.

Ale chápu, že pro řadu lidí může být návštěva kadeřnictví vnímána jako příjemný relaxační zážitek a raději zvolí tuto variantu. 

Offline Fleur blogger
6788 příspěvků moje polička 22. srpna 2023 07:54

Catherinne Já jsem byla majitelkou eshopu, která je kadeřnice, ujištěna, že sada obsahuje tentýž druh Malibu, jaký používá ona sama v salónu. Samozřejmě rozdíl pak bude v tom, že ona to bude umět lépe aplikovat, zapracovat do vlasů a do pokožky hlavy, to je jasné.

Online Karja
43814 příspěvků moje polička 22. srpna 2023 08:04

Fleur Jasný, tomu rozumím. Já spíš jsem taková nedůsledná, jakože si něco koupím a pak to nepoužívám nebo nepoužívám správně a tak. Hlavně, že ti to sedlo;-)

Offline Catherinne
10700 příspěvků moje polička 22. srpna 2023 08:09

Fleur na tvém odkazu vidím něco z K18, pytlíčky malibu, lahvička vpravo já neznám.

Při salonním čištění používáme všechno od malibu c, celý proces trvá 3/4 hodiny, musí se použít teplo. Za mě je to prostě jiný. A navíc salonní čištění se smí provádět max 3x do roka. Rozhodně ne každý měsíc. 

Ale já nikoho nenutím nedělat si to sama doma, já jen tvrdím, že je to prostě jiné. 

Offline SSten
příspěvků moje polička 22. srpna 2023 09:15

Daridari ja som sa objednala k Anicke, pretoze je tam ako odbornik na farby. Farbu mi dala super, len sa mi strasne rychlo vymyla, strih fantasticky. Nerozpravala vela, takze mudrejsia som odtial neodisla.

Vedla pracovala Lucka, ta zakaznicke vela rozpravala ako sa o vlasy starat, co je pre nu vhodne a co naopak nie.

Prekvapilo ma ked tam prisla pani ktora si 3 tyzdne neumyla hlavu a este k tomu spava v satenovej capici. 3 tyzdne! V tychto teplach a este na to bola patricne hrda, ako vie natiahnut cas do dalsieho umytia. Priznam sa ze ja by som ju poslala domov nech si umyje vlasy, ze ja sa takeho niecoho dotykat nebudem.

Offline Daridari
1130 příspěvků moje polička 22. srpna 2023 11:17

SSten Veru Anička je zrejme na farby najlepšia v salóne. Ja mám termín k Lýdii, tak dúfam, že nebudem ľutovať. Mne ide pri tejto návšteve najmä o to hĺbkové čistenie a strih. 

K Aničke sa objednám, keď budem potrebovať farbu alebo melír. Takže aj Anička strihá pekne, hm, teraz mám chrobáka v hlave

Inak tri týždne si neumyť vlasy,  to je pre mňa horor...keď som mala kiahne a kopec toho aj v hlave, tak som si asi 14 dní nemohla  umyť  vlasy, ale ten pocit, keď som si konečne mohla.

Nechápem, komu a čomu prospieva mať tri týždne na hlave hnus. 

Offline Fleur blogger
6788 příspěvků moje polička 22. srpna 2023 12:28

Catherinne Kdybys neměla salón v Praze, tak se k tobě hned objednám , ale takhle jsem vděčná alespoň za tuto alternativu. 

Offline Luna
10861 příspěvků moje polička 22. srpna 2023 17:42

Fleur Ja nenavidim chodit ke kadernici. Nastesti jsem zde objevila primerene ukecanou mladou slecnu, da se prezit a mam to i docela dobre ostrihane.

Offline Renusatko
11671 příspěvků moje polička 22. srpna 2023 19:05

Lama_z_Lana Jako první pomoc byl aloe gel nebo něco takového domácího. Paní to tam náhodně prodávala na ulici. Výrobky z aloe, oliv a levandule.

Catherinne Doma hned ráno K18 dle tvého návodu na nanášení a je to úplně něco jiného. Takže už mám zase svoje vlasy. Ono u mě je to taky strašně o umytí "naší" vodou. U moře i ta z kohoutku teče nějaká trochu slaná a to je pro mě šílené. I tak ještě kouknu na ten ZENZ