Mikádo v jakékoliv délce?
Myslím, že mám podobný vlasy, kadeřnice mi to vždycky trochu prostriha, když mám všechny vlasy stejné dlouhý tak to plihne, prostrihany je to nadychany.
Mikádo v jakékoliv délce?
Myslím, že mám podobný vlasy, kadeřnice mi to vždycky trochu prostriha, když mám všechny vlasy stejné dlouhý tak to plihne, prostrihany je to nadychany.
continuity To jsou krásné vlasy, škoda, že je chce ostříhat.
slniecko Ak som dobre pochopila, to hĺbkové čistenie v salóne je dobré aj vtedy, ak sú nánosy z dôvodu tvrdej vody a tú my v Bratislave máme, takže môj názor je, zmysel to určite má![]()
Kora ji to neplihne vůbec. Se právě bojím, že když to ostříhá, ještě víc se nadzvednou, má je hodně nadýchané odjakživa.
Tohle je po vylezu z moře, ještě možná trochu vlhké, bez jakékoliv úpravy včetně hřebene.
continuity krasne vlasy!
Stará existence škoda to je, ale ona má svoji hlavu. Zas to nejsou zuby a dorostou.
continuity Holky v pubertě no, chápu, že nadšená nejsi. Někdo by pro takový vlasy udělal cokoliv, já jen závidím.
continuityTo je fakt.
continuity dcera má nádherné vlasy. Já bych zkusila long bob a uvidite, jak se budou chovat v kratsi délce
continuity to je nádhera, jak od Botticelliho :)
ale chápu jí, sama jsem se ve 14 ostříhala na mikádo...
continuity Nie som zaťažená na dlhé vlasy, skôr naopak, ale toto je taká krása, vrátane farby, že by som to nechala tak......ale chápem, dcéra potrebuje nutne zmenu![]()
continuity Dcera má nádherné vlasy!
continuity na ježka a vlasy beru! Fakt je to krása. Mně se z kudrnatých líbí skoro všechno, spíš je otázka jak moc bude nešťastná, když to nebude úplně podle představ. Ale jeslti má taky přístup, že vlasy dorostou, tak je to fajn. Jsem zvědavá, jak to bude.
continuity delsi mikado by vypadalo pekne. Ale na zaklade vlastni zkusenosti doporucuju napred ostrihat min, ne vic nez ke klicnim kostem a pak to po umyti a ususeni vzit pripadne jeste jednou. Rekla bych, ze ji po ostrihani tezkych koncu ty vlasy vyskoci nahoru. Ja mam vlasy o cca 5-10 delsi nez vypadaji.
continuity Wow!
Hm,děkuji všem. Dnes jsem zákrok po domluvě odložila. Ale našla jsem tohle, to by mohlo jít.

continuity dcéra má veľmi pekné vlasy i farbu (povedz jej to
). Škoda, že nemám také vlny/brčky :(
Účes, ktorý si vybrala, sa mi páči
som zvedavá, keď sa rozhodnete pre strihanie, aký bude výsledok. Dáš potom prosím foto?
pecka no shodly jsme se, že to na ba tento účes příliš kudrnaté, ale obecně se mi líbí ty mikáda na stranu.
Jinak ona to má kudrnaté asi rok a půl. Předtím měla vlasy nadýchané, ale rovné.
continuity má krásné vlasy.
continuity Takhle to mám já celý život. Střídají se mi fáze kudrnaté, vlnité a kus dětství i rovné. Jednou jsem odjela na 14 dní do Tater a vrátila se domů kudrnatá :-). I rodiče si mysleli, že mám trvalou. Myslím, že v tom mají prsty hormony, protože tenhle velký zvrat byl v pubertě.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.