Pinot Noir asi dam tomu pokoj, idem ostrihat radsej vrbu lebo ta to potrebuje akutne
Jaký účes.?...
Gatita zrovna tady u toho ucesu na fotce se mi ty sestrihane vlasy nelibi, ma je huste, pevne a rovne a vypadalo by to lip do roviny, dela ji to takovy divny zub. Ale ono hrozne zalezi na typu vlasu, ja je sestrihane mit musim, kdyz je nemam, tak mam u usi 2 boule a jak se mi trochu vlni, tak to vypada taky lip, kdyz nejsou do rovna.
Janulik03 hezke to mas :)
Janulik03 Mně se víc líbí ta delší varianta. I v pracovní úpravě.
Realizuj se na té vrbě![]()
Sweet Potato vrba uz ma strih a vyzera ovelamensia. Ja pockam ![]()
Janulik03 Áno počkaj, máš to dobré. Ja som si dala záväzok, že nožnice pri hlave nechcem aspoň do augusta vidieť. Kaderníčke pôjdem výlučne na melír alebo regeneráciu.
Jo jo, to by se účesy měnily, kdyby všem rostly vlasy jako mojí snaše: vdávala se s delším mikádem (bobem?) a jak se na mateřský nedostala k holiči, tak si teď normálně na těch vlasech sedí!
Roste jí to jak ten bambus ![]()
A to z nich udělá cop silnej jak moje ruka... nespravedlnost toto.
Mha Pokusila jsem se Ti vyfotit. Měla jsem je ted v culíku, tak nehsou úplně rovné. Konečky potřebuju střihnout to vím, ofinu jsem vyraběla sama.

brrr mas krasne vlasy aj farbu. Nsozaj len tie konceky nech sa ozdravia a mas to super.
Janulik03 Dík, já mívám vlasy v takovém podivném uzlu, takže ty konečky naštěstí nejdou vidět. Ale už se na ně brousí nůžky ![]()
Bohužel tohle mám já, jen v krátké verzi. Trpím a čekám.
brrr Ty nejsi žlutá a kudrnatá, Barbánku? ![]()
brrr Mě se moc líbí barva i tvé vlasy.![]()
Pro mě to asi ale nebude to pravé. Jdu hledat dál.
Mě by se líbilo tohle, ale potrebuju vidět na obě oči.

Mha Ta oranzova helma vlevo se ti libi? To je jak nejaka Petra Janu tyjo![]()
Mha Dík
711990 nasla jsem pribliznou fotku a jeste ji rucne "upravila", abys mela predstavu. Zkratka peklo.

Luna ehm...takhle to mam ted-mikado a odrustajici ofina. Takze jaky peklo![]()
![]()
711990 ja mam teda dorustajici asi tak tretinu hlavy, takze to fakt vypada desne.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje