Jaký účes.?...

22. zaří 2014 19:41
Offline 711990
18274 příspěvků moje polička 23. května 2021 20:13

Luna no ne, ja ti verim. Ja to teda taky mam docela vohavny no:D tak snad uz brzo

Offline continuity
41789 příspěvků moje polička 23. května 2021 20:38

Mha kdybych si tu patku nechala střihnout přes to lepší oko, tak budu vrážet do kandelábrů.

Offline Mha
příspěvků moje polička 24. května 2021 07:03

continuity Ale to by přece vyřešila apartni sponecka (ďábelský smích)

Offline Karja
43814 příspěvků moje polička 24. května 2021 14:45

Mha Já si občas tyhle sponecky ve vlasech zapomenu, většinou ji najdu někde na zemi nebo mi ji tam daní holky nebo prostě nějak se mi ocitne do vlasech....no a pak vypadám venku jak retard s detskejma sponkama v hlavě:-D

Offline marieu
5140 příspěvků moje polička 24. května 2021 17:36

Karja já tě se sponečkama hravě asi trumfnu- mám poměrně vyhraněný vztah k našemu předsedovi společenství vlastníků, který to tady řídí efektivně asi jako firmu. Před pár týdny byl u nás pro nějaký lejstro a já se jala řešit s ním něco nepříjemnýho a při tom jsem měla na hlavě zapomenutou dětskou čelenku s myšíma ušima, co měla velká na sobě na karneval ze školky, když šla za myšku. Žádná Minnie stylizace, obyč šedý s růžovým středem. Musel si myslet, že jsem fakt debil. A já byla tak spravedlivě rozhořčená ..

Offline Tabea
7666 příspěvků moje polička 24. května 2021 17:46

Karja marieu Mně dnes nalepila dcera na tvář k uchu/vlasům nálepku s truhlou s pokladem. Samozřejmě jsem to zapomněla, nevšimla jsem si toho ani v zrcadle. Naštěstí mě před cestou ven napadlo namazat si obličej

Offline Tabea
7666 příspěvků moje polička 24. května 2021 17:47

marieu asi jsi vypadala jako hrozivá myš, když se ani nesmál

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 24. května 2021 18:14
Offline Mha
příspěvků moje polička 24. května 2021 18:34

marieu Vítej ve spolku šílených hlodavců

Já jsem si zapomněla na hlavě zaječí ouška a pak jsem šla vyhubovat 10 rozjjvenym puberťákům. Bylo to divné, poslouchali mě a jenom kyvali hlavama, připadala jsem si jako Mha Komenská a az pak jsem zjistila, že veškerý pedagogický um spočíval v uších.

Přiznávám, že mě potom několikrát napadlo, jestli by to nepomohlo třeba při jednání na úřadě nebo při vyjednávání navýšení platu.

Tak mě napadá, že by to vlastně vyřešilo i problém s účesem

Offline pecka
6154 příspěvků moje polička 24. května 2021 18:43

Kamarát vyrazil na nákup do potravín a nechápal čudné pohľady a úsmevy ľudí okolo. Až keď sa zbadal v nejakom zrkadle ci výklade, uvedomil si, že dovolil predtým dcére odskúšať svoje schopnosti stajlistky na jeho tvári a vlasoch :) 

Offline Pinot Noir
29389 příspěvků moje polička 24. května 2021 18:52

pecka můj táta šel něco vyřizovat s partou lesních dělníků s beruškami ve vlasech poté, co si odskočil domů na oběd (u jídla vždycky četl noviny a vůbec nevnímal, že já si hraju na kadeřnici)

Offline marieu
5140 příspěvků moje polička 24. května 2021 18:54

Tabea taky dobrý!

betsey byla jsem za hvězdu, co mám k tomu říct...

pecka OT vsuvka- ve výkladu jsem kdysi zjistila, že mám rozepnutý šaty... šla jsem z neúspěšnýho pokusu o zkoušku z farmakologie- vyhozená prvně a naposledy v životě na 4. otázku ze 3, kterou jsem si ani netahal, úplně zhroucená jsem dojela tramvají do centra Prahy a na Andělu jsem si ve výkladu všimla, že mi šaty kolem těla vlajou víc než obvykle- měla jsem rozepnutý knoflíky na zádech odspodu až po lopatky. Téměř s holým zadkem po Praze

Offline marieu
5140 příspěvků moje polička 24. května 2021 18:57

Pinot Noir jéžiš, to úplně vidím, s těma novinama

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 24. května 2021 19:02

Haha takto sme sa realizovali aj my na otcovi, pukačky na ofinu a ružová gumička na fontánku. Tiež sa raz zabudol a šiel otvoriť susedovi, ten na to spomína dodnes

Offline baltik
4952 příspěvků moje polička 24. května 2021 19:22

marieu ja jsem takhle jela na veletrh do nemecka a zjistila az tam na miste na zachodcich zjistila, ze mam rozepnuty zip na satech na boku, nikdo z kolegu mi celou cestu (autem na letiste, letadlem, z letiste vlakem) nic nerekl!

Offline pecka
6154 příspěvků moje polička 24. května 2021 19:24

marieu baltik pri takýchto príhodách vždy rozmýšľam, či to okolie nerieši, boji sa niečo povedať, aby sa dotyčný neurazil, alebo sa v tom škodoradostne vyžíva 

Offline pecka
6154 příspěvků moje polička 24. května 2021 19:25

Pinot Noir tatovi stúpol kredit s Tvojou vlasovú úpravou :)

Ja som naposledy dopadla takto

Offline continuity
41789 příspěvků moje polička 24. května 2021 19:27

Mha

Jo, vyvedení z běžného rytmu často pomůže.

Offline Gatita
8473 příspěvků moje polička 24. května 2021 19:36

Mrakoplas

Jednou pri obede mela kolegyne kus salatu nalepeny na tvari. Bylo nas u stolu nekolik a ja furt premyslela, jak to mam rict, az ji na to upozornil jiny kolega. Nebylo na tom nic trapneho, ji to normalne rict, ale nejak me to paralyzovalo a nevedela, jak na to. Tak treba to byli takovi koumaci jako ja. Nebo se jim tvuj obnazeny bok libil, kdo vi:)

Offline Mha
příspěvků moje polička 24. května 2021 19:40

To je krásné si přečíst, že nejsem za podivina jenom já

Mrakoplas Co je to pukacka? Znám jenom pukac, to je ovocný kynuty knedlík.