...teď mám své černé vlasy asi takhle a spokojenost.!
Občas prodrbnu a jdu, paráda.!![]()

...teď mám své černé vlasy asi takhle a spokojenost.!
Občas prodrbnu a jdu, paráda.!![]()

Teda ta barva je nadherna a az se zacnu barvit, myslim, ze by mi prave toto slo.
Jaka znacka to je?
Jo a ta Nena to je fakt trefa
...ááá, máš pravdu - to je ono, tak to mám.!. jako Nena...![]()
![]()
A miluju píseň Anyplace Anywhere Anytime...

Jo to je z drogerky ? Hm, jsem netusila, ze ma loreal i drogerkovy barvy takhle pekny.
Zatim si vystacim s barvou vlastni, a obavam se, ze bych to doma fakt nezvladla, ale spousta zenskych se doma barvi, tK proc ty priserne zlute blond, kdyz jsou evidentne k dostani i normalni neordinerni odstiny ![]()
Také už se nenechávám barvit u kadeřnice. Neberu jim tvrzení, že barvy z drogerie a profesionální od nich jsou nesrovnatelné kvalitou, ale mně to zkrátka na vlasech nijak znát nebylo. A i po těch jejich kvalitních mě hlava svědila, barva neměla delší výdrž na vlasech a vlasy se mi po nich nijak nezlepšily. To se mi zdálo jen po první návštěvě u nich, ale pak to šlo do starých kolejí. Nechávám se v salonu už jen stříhat, nechci dávat za barvení o 500,-Kč více. V drogerii si 1x za šest týdnů koupím L´oreál Préférence odstín Ledová čokoláda a spokojenost veliká.
Kromě značkových (a tedy dražších) salónů bych o kvalitě používané kosmetiky měla velké pochybnosti. Samozřejmě tu platí, že čím nižší jsou náklady, tím je vyšší zisk. Mmch objednat si profi kadeřnické potřeby není žádný problém, já, kromě laku, nepoužívám na vlasy nic z drogerie.

...ale barvu mám něco tak, jak je následující barva...:
(to nahoře byl jen přeliv, který se už vymyl...)

Fuj já se lekla, že to druhý seš ty ![]()
Ale ta barva vypadá moc pěkně... a patku máš fakt jak ta Accidental Icon. Já se snad taky pokusím - ale z toho mýho jednoho centimetru to teda bude porod! ![]()
Ále, beztak Ti to roste rychle!![]()
No jo, ale byla jsem nedávno a bába se do toho docela opřela
Ale snad to půjde bezbolestně - koukám totiž, že ta AI to má kolem uší a na krku hodně vybraný, pořádnej podstřih... tak když se vždycky nechám jen vyholit nad ušima a na krku, vršek může dorůstat... takže v mezifázi snad nebudu vypadat jako magor. Nebo taky jo ![]()
Tak to potom chce nějaký cool tricko, aby bylo evidentní, ze ze sebe toho evwnt. magora děláš záměrně![]()
barva nádherná..... přesně taková, jakou já si nikdy nemohu dovolit, ale mně se líbí i to líčení té hlavy, ty oči !
Takovýhle přesně jsem si zrovna dneska koupila EL stíny. Těší mě vidět, že ta barva k šedejm vlasům docela jde ![]()
Akorát já se vůbec malovat neumím, takže výsledek jistě nebude tak efektní ![]()
Ta barva vlasů tý zmalovaný slečny je moc krásná - co to je za odstín?
Já mám taky podobné... a ne jedny.... ale taky to nevypadá takto.
Ale tahle barva je hodně šik, vůbec už nejdou stíny fialové, modré, zelené ( pro letošní jaro
)
Je to takový kouřový líčení pro nešiky ( to mám od vizážistky)
Tak to je přesně pro mě ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.