Jaký účes.?...

22. zaří 2014 19:41
Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 30. dubna 2016 15:10
Reakce na Miru:

Tak ta barva vlasů, co ti namíchala kadeřnice se mi teda líbí.

A co se týče toho účesu na té úplně poslední fotce, já musím souhlasit s tvým synkem. To by ti fakt seklo nechat se tak ostříhat. A u té blonďaté slečny se mi líbí to líčení asi nejvíc. Sice decentní, ale jako celek to ladí dokonale. Jo, to bys mohla být z fleku ty.

Online Miru
16328 příspěvků moje polička 30. dubna 2016 17:02
Reakce na wendulka:

...dêkuj

No, jestli budu mit odvahu a nebo vztek na vlasy, tak to třeba zkusím...

Zatím to mam takhle(je to nějak do modra...)

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 30. dubna 2016 18:30
Reakce na Miru:

Tak tvůj současný ti taky sekne. To jen, že ta slečna na fotce je stejný typ jako ty a i se podobně vkusně líčíte, takže vám sedí všechny tyhle variace kratších sestřihů (moje mamka šla před dvěma měsíci taky nakrátko, já jí to dlouho rozmlouvala, až když bylo hotovo, jsem musela chtě nechtě uznat, že tak vypadá daleko líp). Spíš jsem ti jen chtěla potvrdit, že synek po tobě podědil dobrý vkus, ale to ty už asi dávno víš.

Online Miru
16328 příspěvků moje polička 30. dubna 2016 18:37
Reakce na wendulka:

...jéj, moc děkuji za všechny komplimenty!

(je fakt, že se v těch kratkych cítím dobře, nedivím se Tvé mamince...)

Offline barbucha blogger
35173 příspěvků moje polička 01. května 2016 19:51
Reakce na Miru:

Přidávám se k Vendulce a k synkovi - ten krátkej účes by ti určitě sednul!

Offline Lalaith
261 příspěvků moje polička 05. května 2016 09:29

Ke krátkým účesům - aktuálně mám nejkratší vlasy v životě a je to skvělé... Jen teď přemýšlím, jestli barvu nechám zrzavou nebo se vrátím ke své vyblitě plavé. Ale skoro mám pocit, že vyblitě plavá na těch krátkých nevynikne. Teď mi to vzadu vzala jetě o dost víc a je to taky super. Akorát mě fakt štve, že jak to rychle dorůstá, tak to za hcvilku vypadá barevně trochu divně - dole ta nijaká plavá a nahoře zrz (teď to mám taky o dost světlejší zrzavou). Člověk aby dobravoval co chvíli.

Online Miru
16328 příspěvků moje polička 05. května 2016 10:53
Reakce na Lalaith:

...šla bych do plavé/nechala odrůst a vrzla do toho platinové proužky.

Máš výrazné rysy - zjemní Ti to výraz, a máš husté kvalitní vlasy - to chce perfektní sestřih, aby to nebyla "deka" bez pohybu...

Líbí se mi tohle třeba

...tohle je luxusní střih a ve velmi světlé by byl také cool!:

Offline Lalaith
261 příspěvků moje polička 05. května 2016 17:31
Reakce na Miru:

Díky za tipy, střihově to mám teď nejpodobnější té třetí zhora,  jen o kousek kratší. Střih mi přijde dobře udělaný, i když to poprvé dorůstalo,vydrželo todost dlouho a vypadalo to pořád dobře. Jen ta barva... Hodně světlá mě na jednu stranu láká, na druhou stranu mám neodbytný pocit, že bych mohla skončit moc "vyblitá". Barevně se mi asi nejvíc líbí ten předposlední obrázek. 

Přirozenou barvu mám asi takovou, záleží na světle, házela mi spíš odlesky do zlatava (lehounce)... 

Většina těhle efektů je docela pěkná. Jen pořád nevím, jak moc melíry na těch krátkých vlasech vyniknou. Přijde mi, že líp vypadají na delších. 

Online Miru
16328 příspěvků moje polička 05. května 2016 19:10
Reakce na Lalaith:

...tak ta Tvoje barva je nadherna.!

A do toho bych dala velmi tenke chladné scerle tony.

Blondyny jsou vzdycky jak vyblitemzeli, pokud se nenalici, vim, o cem mluvimbez ohledu na barvu vlasu

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 06. května 2016 07:20
Reakce na Lalaith:

Měla jsem stejný střih, jako máš Ty. Moc mi ho chválili a dlouho jsem v něm vydržela (na moje poměry), asi 3/4 roku. Teď si nechávám odrůst mikádo, melír nechci a asi budu jako šedivá myš. Přes léto to nějak dám, ale na podzim, myslím, že se k němu ráda vrátím.

Offline Lalaith
261 příspěvků moje polička 06. května 2016 08:12
Reakce na Miru:

Co jsou "chladné scerle tóny" - je to překlep a měly tam být perle (to mi dává smysl) nebo je to něco speciálního? :) (Pardon, možná trochu blbý dotaz neznalce...) Ale stejně, musím říct, že se mi melíry na krátkých vlasech většinou moc nelíbí, ale nevím, jestli to není tím, že to asi ne kařdá kadeřnice umí udělat. 

K tomu poznání, že blondýny bývají jak vyblité zelí, postupně též docházím, ale pořád jsem si myslela, že se tomu lze vyhnout. Dřív jsem se skoro nemalovala, teď to rozhodně nepřeháním, ale už tak je to docela nebe a dudy. V práci jsem tedy jediná, kdo se občas maluje - a kdž jsem dorazilapo dleší době nenamalovaná, tak se sesypala smršť otázek, jestli jsem nemocná a není mi blbě.   

Mirka: Taky mi ho většina lidí chválía tedy nemůžou mě poznat. Měníš účesy často? Střihy, barvy? Přijde mi zajímavé, že někdo vydrží se stejným střihem 20 let a někdo horko těžko třeba rok... 

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 06. května 2016 12:04
Reakce na Lalaith:

Limituje mě mizerná kvalita vlasů, ale ano, střídám. Sázím na dobrý střih a kvalitní přípravky.

V posledních letech od ultrakrátkých, kde jsem si už musela dávat pozor, abych nevypadala plešatá, až po mikádo, ke kterému se čas od času vracím, ale čím dál víc mě nudí. Vlasy nebarvím, musím si je denně umýt a plánuju přirozeně zešedivět. Nemelíruju, to moje kadeřnice neumí podle mých představ a taky bych tím zakryla šediny a pak by to byl moc velký přechod, až bych to nechala odrůst.

Mám skvělou rychlou kadeřnici, která má ráda, když si přinesu fotku, jak bych to chtěla.  A když přijdu příště, tak mi vždycky hlásí, že fotka se líbila i dalším a že už skoro stříhá jen podle mých obrázků.

Online Miru
16328 příspěvků moje polička 06. května 2016 20:51
Reakce na Lalaith:

Studené světlé odstíny.

Ano, i já, kdyz se nenalicí, jsem jako nemocná... V práci klasická reakce na me...

Offline rozarka
4198 příspěvků moje polička 07. května 2016 09:29
Reakce na Mirka:

Dobrá kadeřnice,zrovna tak,jako dobrá švadlena,je k nezaplacení! Už jsem si párkrát říkala BINGO!  A po několika návštěvách sklouzla do toho stereotypu, jaký dělá denně a já jsem nucená připomínat,že jsem to chtěla tak a tak...a připadám si,jak prudič 

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 07. května 2016 17:53
Reakce na rozarka:

Tak zkus taky obrázky, to by mohlo stereotyp rozbít. Jinak naprostá pravda, dobrá kadeřnice je nutnost. Obešla jsem celé město, vyzkoušela kadeřnice, které chválily kolegyně, až jsem u jedné zakotvila. A za rok šla podnikat s manželem v jiném oboru ... Pak jsem chodila k vyhlášenému kadeřníkovi (a pěkně drahému), který super stříhal, ale ne mě. Událost na celé odpoledne, nedodržoval objednací časy a velmi rozpačité reakce okolí na jeho kreace. Prostě jsme si nesedli.

Tuhle paní jsem našla u nás a radši jsem se rozloučila i s tím melírem, který nedělá tak, jak bych já chtěla. Žádný nóbl salon, ale za 20 minut jsem ostříhaná, jak jsem chtěla.

Offline rozarka
4198 příspěvků moje polička 07. května 2016 21:44
Reakce na Mirka:

S obrázkem jsem nikdy nebyla,bojím se,aby mi neřekla "jó,paninko,ale na tohle vy nemáte vlasy"

Ale zas je fakt,že je to jednodušší,než to vysvětlovat. Máš pravdu,měla bych to zkusit.

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 07. května 2016 22:19
Reakce na rozarka:

To se mi u kadeřnice taky párkrát stalo, že mi naznačila, že s tím, co mám na hlavě se moc dělat nedá a účes z obrázku už vůbec ne. Dnes už bych k takové podruhé nešla.

Překvapilo mě, že se "ta moje" poprvé ptala, jestli mám nějaký obrázek, protože jsem věděla, že to není oblíbená kadeřnická disciplína, ale ona nikdy nezaváhá, nanejvýš mě upozorní, že se to někde musí nechat dorůst a bude to na 2x nebo na 3x. Taky se mi párkrát stalo, že jsem po ostříhání vůbec nebyla nadšená a za měsíc jsem na hlavě měla přesně to, co jsem tam chtěla a měla mít.

Offline rozarka
4198 příspěvků moje polička 08. května 2016 08:30
Reakce na Mirka:

Za zkoušku nic nedám,ke kadeřnici jdu v pátek,do té doby nějaký návodný obrázek vyhledám asi na Pinterestu a zkusím. Děkuju za povzbuzení 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 27. května 2016 19:07
Reakce na Miru:

Já se přidávám, dobře udělaný krátký střih je skvělý. Dodává svěží vzhled a jsem si jistá, že ubírá roky. Já mívám délku asi jako fotka č. 3, akorát ne tolik na stranu. Když se nedostanu dlouho ke kadeřnici, tak s tím umím pak chodit i celé měsíce, dorůstá to, ale pořád se to dá upravit do účesu. U mě je hlavní udělat objem. Naposled jsem trhla rekord a když jsem šla na stříhání, spočítaly jsme, že jsme se rok! neviděly. To už jsem mohla stáhnout vlasy do gumičky :-) Ale pořád to šlo učesat, když jsem potřebovala trochu vypadat.

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 27. května 2016 21:20
Reakce na dynda:

Ano.moje rec, strih takovy, aby vlasy i  po roce  jakztakz vypadaly.

Ja jdu po roce, v pondeli a z mikada na ramena mam vlasy zase do pul zad 

Ale s culickem jsem te nevidela, ja te vlastne uz dlouho nevidela