Evaeva pozri, my sa povinne testujeme každý týždeň, odberné miesta na antigenovy test sú na každom rohu zadarmo a ľudia sa testovať nechcú
Koronavirus
OliveOyl
tomu se asi budu smat až do vecera...(a hořce plakat zároveň)
letfenixa ono je ale něco jiného, když musíš jít někam, kde ti navíc budou šťourat v nose, než když si v práci plivneš do zkumavky a bez toho tě tam nepustí. V těch továrnách se to hodně šíří, neplatí tam skoro žádná omezení. V ČR je antigenní test zdarma každé tři dny, z pozice Pražáka taky na každém rohu. Ale ti, co si nechtějí připustit rizika, tam určitě nepůjdou.
Evaeva Ale na Slovensku by ťa bez testu nemali pustiť do roboty vôbec, je to jedno, či robíš vo fabrike, či na úrade, či v súkromnej firme. Dokonca ani na úrad, do banky, na poštu. Druhá vec je, ako a či to zamestnávatelia kontrolujú.
Suzam jak jsem říkala, zaměstnavatel příjemně překvapil, jinak je zkostnatělý až na půdu. Tchýně je v podobné pozici jako já, jiný zaměstnavatel, žádný HO ale na každý den zase vyžadují respirátor.
Mne to prijde jak to dvoulety dite s tim Zavru oci - neni me videt. Nekteri spoluobcane to asi maji podobne - Nenecham se testovat - covid me nedostane.
Kdyby někoho zajímalo... aktuální informace z MŠMT k respirátorům
OliveOyl Tady z Blesku
Omlouvám se, nebyl to TW ale FB.
Kristepane, rektor University Karlovy neví, jak oslovujeme?!
Prej "pane Tyl", no mě snad jebne.
Já vim, neměla bych, ale... ha ha ha ha ha ha ha ha!
barbucha Pane Tyl je vrchol buranství.
999 nepřeju nikomu nic zlého, ale skoro se mi chce říct zaplaťpámbu...
999 taky jsem tady hned hlásila, že karma byla v tomhle případě dost rychlá.
999 No, píše, že se bude léčit doma. K tomu bych podotkla, že to si na začátku myslí každý.....
vím, že jste tu řešily moc velké respirátory - já bych naopak potřebovala tip na VELKÝ respirátor.
continuity No, v nemocnici to už docela dost drhne, bohužel, jak jsem psala výše, už ani všechno nemohu přímo napsat, sdělovala bych příliš konkrétní věci /lékařské tajemství/ či snad strašila. Tak pobavilo mě, že za ten stav nikdo nemůže, prostě "přírodní katastrofa"....
neznám počet provedených testů, ale z vývoje to skoro vypadá, že to prostě bylo tím, že se lidi přestali testovat, nebo něčím podobným. protože na sokolov to v podstatě nemělo vliv, ten je tam, kde byl na začátku a u 65+ zaznamenává stálý prudký růst uzávěra neuzávěra, na cheb to vliv mělo podstatný, ale křivka už se mu otočila, tak by mě zajímalo, jak bude vypadat za týden, a trutnov taky, ale poslední tři dny stagnuje.
podle toho, co se dřív tvrdilo, by se výsledek měl dostavit za cca 14 dnů, tak jsem někdy v ten pátek zvědavá.
zajímavé je (ale v podstatě ani nikoli překvapivé, asi se to dá čekat) že křivky 65+ jsou ve všech třech okresech co se tendence týče (sestupná nebo vzestupná) pořád stejné, uzávěra neuzávěra. trutnov a cheb s výkyvy klesají (nebo lehce klesavě stagnují) od ledna, cheb naopak s výkyvy roste.
Fiction aneb umyli jsme si nad vyvojem ruce...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY