mirajo ja bych navrhovala jim to proste rozehnat.. a vidim to jako nutnou cestu mimo domov.. presne z duvodu co pises![]()
Koronavirus
999 tak to asi rekl spatne, protoze ten duvod je jiny, ochranny prostredek musi odpovidat norme o zdrav.prostredcich pro personal zdrav.zarizeni (je to primo v tom mimoradnem opatreni) a z toho mi vychazi, ze ty detske respiratory tuhle normu nesplnuji. Jen teda pochybuju, ze to splnuji ty detske rousky.
viktorka_od splavu Je to na mne, bydlim nedaleko![]()
EvaevaVedení zareagovalo dobře, to ne že ne. Problém byl v lidech-zaměstnancích. Informace si předávali podpultově, dokud neměli pozitivní test černej na bílym, nehlásili to, kdo měl podezření, zašel si na antigen a myslel, že tím je to vyřešený. Tím, že je hygiena netrasovala a vedení to ještě nevědělo, zbytečně se to den dva nekontrolovaně rozlejzalo ...
Lamicka Tak to aai jo. Ale byl ro majitel té české firmy na nanorespiratory.
V cesku za vcerejsek pres jedenact tisic nakazenych.....
google mi ukazuje v nemecku 4900 a my tu mame odedneska zakaz vychazeni od 22.00....(vtipny tedy je,ze ja vubec nevedela,ze uz to bylo zruseny)
Ale od vcerejska otevreny skoly...
A ted bylo v radiu,ze zacnou ockovat ucitele AZ.
Nemci se boji treti vlny, ja bych prehnanou opatrnost nevycitala, porad lepsi, nez co se deje v CR. Sasko teda porad neni v celkove incidenci pod 50 a cekam, ze to chteji srazit na 35.
Ono ty mutace proste vyzaduji striktnejsi opatreni....
Tohle je mi fakt lito, ale neprekvapuje me to.
ja cetla clanek na DenikN o Chebsku, kde padalo x-krat ze nikdo nevi, proc to tam tak radi. pritom tam bylo x popisu chovani obyvatel, ktere to naprosto vysvetluji ![]()
A ten fotbal - no teda no comment ![]()
MP Meri Soucitim, z obdobneho pribehu se vypisuji ve stiznostech. Jak clovek ty lidi vubec neodhadne, ze? Jeden si mysli, ze prece musi mit ty lidi rozum - a ba ne, nemusi!!
Neměl by se do školy vrátit spíš Hamajda?
A hlebně - jak mu tohle, kromě té hrubky, proboha prošlo???

já tohle puzení, vypustit okamžitě každou informaci, která kolem mě prošla, do éteru, nechápu... ale doba je zřejmě taková, kdo se nezviditelní na FB/insta/twiteru a nejlépe jako první, jako by nebyl...
voni mu ten fotbal zatrhnou, inu mluviti stříbro, mlčeti zlato
999 tak to asi rekl spatne, protoze ten duvod je jiny, ochranny prostredek musi odpovidat norme o zdrav.prostredcich pro personal zdrav.zarizeni (je to primo v tom mimoradnem opatreni) a z toho mi vychazi, ze ty detske respiratory tuhle normu nesplnuji. Jen teda pochybuju, ze to splnuji ty detske rousky.
tak ja mam dojem ze zadne dite nemuze byt "personal zdravotnickeho zarizeni" uz z principu, proto nic takoveho existovat nemuze.. tzn jinymi slovy co pise 999
viktorka_od splavu ono se to asi nevylucuje, ale ten hlavni duvod je ten, ze to nesplnuje tu normu, ne ze je detska prace zakazana
tak uz i u nas podezreni na mutaci z JAR
MP Meri zřejmě to souvisí s atmosférou v té organizaci, nevím. U muže si právě žádné takové pokoutné jednání představit neumím, taky už přes měsíc nemají nikoho nakaženého a celkově těch lidí bylo pár (díky bohu), uvnitř firmy nikdo. Nevím samozřejmě, jak to máte s ho, u nich je běžný, takže nepřicházejí o žádné peníze.
Evaeva u nas HO bezny sice neni, ale atmosfera ve firme je takova, ze se bezpecnost a zdravi zamestnancu hodne resi, pominu teda ze komise pro pandemii zaseda osobne:-)) ale proste tutlat by nikoho nenapadlo treba i z obavy z trestu, kdyby to vedome po firme rozsiril...
Evaeva Na HO je 90 % lidí, což je jediný štěstí, protože jinak by byly následky ještě horší. Mě na tom nejvíc zarazily ty naprosto mimózní argumenty typu: nebudu si přeci platit PCR (ani nemusíš, při pozitivním kontaktu je hrazený), nechci aby byla celá rodina v karanténě (ani nebude, karanténa se při neg. tetsu na rodinné příslušníky nevztahuje), antigen stačí (to fakt nestačí), já nevím, jakýho mám obvodního doktora (co na to jako říct), nemůžu si dovolit bejt zbytečně na nemocenský (ani nemusíš, můžeš v klidu na HO, pokud se cítíš fit), sice sedíme v jednom kanclu, ale jsme docela daleko (wtf, naše kancly jsou velikosti přístěnku na košťata) ... a tak dále, zakončený pravděpodobně nesmrtelným ALE MNĚ NIC NENÍ.
To ty lidi za poslední rok ani nezapli zprávy, nebo co? Fakt totální zmar a to jsou všechno vzdělaní lidé a měli by mít v uvozovkách rozum ...
Samara Taky strašnej příběh ... mě to fakt překvapilo, fakt z 10 lidí se zachoval nějak opatrně jeden, ostatní prostě totální maňána. Přitom u nás fakt jde o hovno, na homeoffice může každej, kdo trochu chce.
Firma, kde dělá manžel, je hodně striktní - bez výjimky HO a pokud potřebují vejít do budovy, musejí mít negativní test. Jednou týdně pozvou firmu na testování a kdo chce, může se přihlásit. Prý mají pořád narváno, manžel chtěl jít tento týden a už nebylo místo.
MP Meri a jsi si jista, ze to tak opravdu je? Slysela jsem, ze u vas dost zalezi na vedoucich, nekteri HO nepodporuji a kdyz jsou jejich zamestnanci casto na HO tak nedostanou odmeny... to muze taky bohuzel udelat sve.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY