barbucha ja mam hlavu normalni;-)) nepotrebuju to pro sebe
Koronavirus
neco k rouskam
https://domaci.ihned.cz/c7-66887310-mprg0-9191c20f03ba785
Fiction asi takto?
Je to hrůza, ale pán doktor je skvělý. Klobouček.
No ty kraso, tomu rikam rozhovor bez prikras!! A dost me zaujalo, ze ministerskej jakoze prijel na misto problemu tj. do Sokolova - nevstoupil do nemocnice! - udelal tiskovku pred barakem, ze vsechno je ok a odjel :-o. To jsem si myslela, ze ani neni mozny pro mysliciho cloveka..
komentar u zpravy, ze Klaus ma covid: "prvni prenos kovidu z cloveka na narcis" ![]()
jinx
jak trefné
tina jo, to teda sedlo!
jinx lolol

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10224656538781555&id=1253094743
Pohled sociologa na věc. Taky jsou tam v diskuzi zajímavé poznámky o té studii WHO.
Super, zdroje k té studii WHO jsem se marně snažila najít, takže teď jsem ráda, že někdo dohledal aspoň to málo, a hlavně, že těch údajných 46 % lidí s příznakama volně pobíhajících po ulicích nepřijde podezřelých jen mně.
jinx
výstižné.
barbucha ja mam hlavu normalni;-)) nepotrebuju to pro sebe
Jo, jasně. "Ptám se pro kamaráda" ![]()
barbucha
Ty jsi ale!!!
Moc se nesmeju, my máme celá rodina velký hlavy, takže tenhle vtip mě provázel cely dětství včetně ty největší plynový masky a teď mám dite s člověkem, kterej chodil celou vojnu bez pokrývky hlavy, protože čepice na 10 kg brambor nebyly (on a ještě prej jeden, co nosil tu hlavu na stranu, protože byla prej tak těžká, ze ji neunesl rovně (vtip)
No a vypadá to, ze i to dite budem posílat pro brambory do cepicky ![]()
takze si to nechte!!!
a i když mám velkou hlavu, tak mi ty jednorázový rousky moc nesedej, strašně mi lezou do oči, možná záleží i na tvaru obličeje, respik je mi mnohem pohodlnější
Potrefenáhusa muj muz na vojne nebyl, ale dopadl by podobne:-)) sehnat pro nej cepici je skoro nemozny, staci co za vopruz je poridit bryle. no tak holt bude jezdit metrem s pidi deklikem, snad to prazace prezijoo:-P
Potrefenáhusa Mne tiež jednorázové rúška strašne liezli do očí, kým som si neurobila uzlíky na gumičkách (drôtiky nepomáhali proti lezeniu do očí vôbec). A nielen jednorázové, ale aj kúpené látkové. Evidentne nemám dobrý tvar tváre/hlavy na rúška, na rúška kupované, čo šijú/vyrábajú podľa jednej normy.
Nezapomeňte, že počínaje půlnocí z 24.2. na 25.2. je třeba nahradit aplikaci eRouška aplikací eRespirátor, případně si aplikaci eRouška stáhnout dvakrát!
Dva mobily na sebe jsou jistější.
Před chvílí Babiš po nějakém jednání - je to blbý, je mě to líto, budem jednat, nic neslíbím (školy), chtěl jsem po Merkelový ať nám půjčí 100 tis dávek, že to za měsíc vrátíme, nepůjčí, musíme očkovat, budou miliony dávek, ať testují zaměstnavatelé přispějem jim na to, my jsem fabriky na jaře nezavřeli, zavřeli protože neměli od odbyt, není kontakt není přenos, omezení bude jako na jaře... jen přemýšlel na koho to hodit![]()
edit: a ještě chce prodloužit nouzový stav...
Že se tohle stane říkal už na začátku ledna třebal Hel. Chtěla jsem mu nevěřit, ale realita bude ještě horší...![]()
Liesel a hlavně zas chce dál nouzový stav, jedeme další kolo
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY