Koronavirus
marieu hezky napsáno ![]()
Zarinya Já jsem snad něco takového napsala, že by nemohla?
Já jsem právě naopak psala, že se divím, že nejsou někde v nemocnici očkovaní úředníci, když tady už jsou v nemocnici úplně všichni, kteří chtěli. Ale občas to tady někdo napsal, že je naočkovaná uklízečka a není naočkovaný záchranář a že by prvně měli být pracující přímo u pacienta. Já to od začátku naopak beru, že třeba u nás má uklízečka větší riziko než my a osobně je mi úplně jedno, kdo byl první a kdo bude poslední. U nás si požádali 3 lidi a i když paní doktorce to trvalo hodně dlouho, tak jsou ti tři naočkovaní stejný den. Holka co nám uklízí, sestra a doktorka.
U nás máme prekerku s Globusem, který leží uz za hranicí okresu Plzeň-město. Takže pokud budou nařízení striktně dodrzovana, můžou rovnou zavřít.
Kora tohle je hrozne nedomyslene. Kamaradka mi pise, ze pracuje v jedne obci, kde neni restaurace, takze pro obedy jezdi do sousedniho mestecka a dovoz nemaji. Takze si asi ted bude muset varit.
Hanka H asi najdu maskáce
Já jsem si až do dneška nikdy pořádně neuvědomila, že naše brněnská Olympia už je taky vlastně Brno-venkov, takže nebejt toho dnešního sloučení, bude to tam vypadat dost podobně!
MP Marge to je moc smutný
ale bude to časem trošku lepší.. a třeba budeš mít i chuť a sílu jít mezi lidi mimo práci
Karoleena no já na to zrovna dopoledne myslela, že kolikrát přejíždím během dne ceduli konec brna, i když jsem prakticky furt v brně
tak to jim asi nic jinýho nezbylo totiž, jinak by to bylo totál na budku (nehledě na to že tipuju 90 % lidí z brno-venkov pracuje ve městě:P
Karoleena Já jsem si toho všimla ve čtvrtek, když jsem šla po cyklostezce k Olympii. To jsem ještě netušila, že druhý den to bude důležité
.
MP Marge Nemáš to úplně jednoduché. Vše u tebe přišlo najednou a v téhle době, když to nikde není ideální. Ale ty to zvládáš výborně. Smutek nezmizí ze dne na den, ale zlepší se to. ![]()

MP Marge to je moc smutný
ale bude to časem trošku lepší.. a třeba budeš mít i chuť a sílu jít mezi lidi mimo práci
Spis mam pocit, ze zmenim profesi a vy.... se na lidi uplne!!!
Když pojedu zajistit potřeby rodičů a pak se budu vracet domů, žádná nařízení asi neporuším, ale ty nepřekročitelné hranice okresů překročím čtyři!
Kokoska No to je otázka kolik těch hranic nakonec bude...
Viděli jste Lockdown song?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY