viktorka_od splavu No přesně.
andulka01 Já jsem neměla pocit, že by se manžel na HO flákal. Bylo to ještě horší než v práci. To jsou někdy takový představy![]()
viktorka_od splavu No přesně.
andulka01 Já jsem neměla pocit, že by se manžel na HO flákal. Bylo to ještě horší než v práci. To jsou někdy takový představy![]()
viktorka_od splavu A moc by mě zajímalo, jak došel k přesvědčení, že kdo je na HO, toho se krize nedotkla. Tuším je tu dost případů, kdy sice v domácnosti je jeden na HO, ale ten druhej o práci prišel. Přerozdělovat by uměli... Sakra, mě ten člověk tak zklamal.
A666 aha
viktorka_od splavu A moc by mě zajímalo, jak došel k přesvědčení, že kdo je na HO, toho se krize nedotkla. Tuším je tu dost případů, kdy sice v domácnosti je jeden na HO, ale ten druhej o práci prišel. Přerozdělovat by uměli... Sakra, mě ten člověk tak zklamal.
Je to absurdní, tak proč jen lidi na HO? copak není dost co pracují a nejsou na HO? Jinak Vystrčilovi nic nebrání se začít dělit o svůj plat a náhrady ![]()
A666 Ale PROČ? Proc by se zrovna on potřeboval paktovat s polonackama?
A666 Ale PROČ? Proc by se zrovna on potřeboval paktovat s polonackama?
Já nevím, možná potřeba stylizovat se do ochránce demokracie? Jít proti proudu? Fakt netuším..... Ale jak říkám, tohle fakt zapadá do celé té rétoriky.......
Je to absurdní, tak proč jen lidi na HO? copak není dost co pracují a nejsou na HO? Jinak Vystrčilovi nic nebrání se začít dělit o svůj plat a náhrady
Přesně. Asi mají pocit, že se všichni na HO kopou doma do zadku nudou. Například já pracuji jen někdy na HO a pro mě to rozhodně dovolená není. Vše trvá delší dobu, chybí mně podklady, které bych v reálu získala raz dva. Takže vše si musím zjistit jinak. Dělám od rána do večera a zaplacených mám 8 hodin.
Mam otazku, mam mamu 75+ zitra registrovat do systemu nebo to prehodit na PL? Dzurila vcera tvrdil, ze kdyz se ockovani ujme lékař, nema se pak dotycny registrovat... Mama byla pred 3 tydny C+. Zitra se zkusím dovolat PL. Bude mit pořadí nějakou vahu?
Zaznamenala jsem, že paní učitelky z MŠ musí distancne vzdělávat předškoláky. ![]()
Liesel Já si nejsem jistá, jestli není vyžadovaný nějaký odstup mezi prodělaným kovidem a očkováním. Otec má kvůli toho odloženou druhou dávku asi o tři měsíce.
tv Tak ještě s předškolákama budou rodiče sedět u počítače
.
Renusatko To skôr pôjde o to, aby učiteľky poslali nejaké pracovné listy, resp. námety na aktivity pre škôlkarov, nie aby rodičia so škôlkarmi sedeli pri počítači a mali online hodiny. Aspoň na Slovensku to takto fungovalo.
Zaznamenala som na internete aj reakcie rodičov, ktorí si to chválili, že majú tipy na aktivity, že vedia, ktoré zručnosti treba rozvíjať, resp. niektorí rodičia si to vyslovene vyžadovali a hľadali tipy sami, ak im pracovné listy neposielala škôka. Týkalo sa to predovšetkým predškolákov.
Liesel s odstupem očkování od Covidu neporadím, ale mamka 70+ se taky přihlásila na očkolání k PL a taky dostala informaci, že se nemá registrovat. Přemýšlela jsem, zda ji přece jen nezaregistrovat, protože tady se ničemu nedá věřit a já nevím, zda při té nouzi o vakcíny, nenechají PL někde na chvostu s dodávkami.
Spoustu moc pěkných učebnic a cvičební a podobných věcí pro předškoláky mají v Levných knihach.
Vystrčil svá slova údajně upřesňuje - bohužel jsem nepochopila jak
?!
tv U nás to dělaly paní učitelky z mš už loni na jaře formou pracovních listů a myslím, že max. jednou týdně.
Hanka H Taky nechápu, co chtěl teda říct. A jak by si to představoval. Tak snad platíme daně státu a ten poskytuje kompenzace (byť tragické). Tak si ještě jako vylosuju konkrétního hostinského a tomu budu posílat desátky? Nebo prostě zvýšíme daně a Schillerová to zas rozháže nesmyslně nalevo napravo????♀️ Myslím, že už jim (nám) všem začíná hrabat.
tv nam posilaji pracovni listy, ktere behem tydne delaji s detmi ve skolce. Takze 5 listu/tyden. Hotovo za 10 min. Pry musi, jak je to predskolni povinne vzdelavani.
Mags To je opravdu vyjadřování z rodu "pokouřil, popil, a pak šel kázat do média".
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.