Pinot Noir pochybuju. Podle mě je to tím, že hned vedle začínají lesy a louky a pejskaři chodí radši tam. A taky tam jsou nové koše se sáčky a jsou pravidelně doplňované.
Koronavirus
Jiná Realita Já u toho nebyla. Kamarádka říkala o tom, že jí bylo vyhrožováno pokutou 10 tisíc a vedená 20 minut debata. Hlavně říkala, že byla spíš jedna z mála, kdo tam něco vůbec měl. Prý to ale brali dost. Ono v každém případě naše cesta byla určitě taky zastavěným územím, ale zase přecejen ne tak na očích. Předpokládám, že v Brně to asi bude kde co. An nevím, kde to hledat.
Množství psích hoven na jaře vám vysvětlím. Lidi je zahrabou sněhem a ono tam, světe div se, vydrží i po roztání sněhu. - dlouholetý můj výzkum, proč je jich na jaře tolik.
Renusatko najdeš to v územním plánu, ten bude na stránkách města. Ale obecně to bývá celé město vyjma vysloveně přírodních území, běžný park je taky v zastavěném území.
Renusatko já šla včera na kopec a trochu jsem obcházela, protože jsem viděla na cestě hlídku a stavět lidi.. no když jsem šla nazpátek tak nahoře na hřišti seděli s točeným
(a ta hlídka byla pár metrů odtud)
Evaeva no tak hranice katastru ukážou mapy, tak asi napíšu do sezónu, ať tam přidají taky info o zastavěném území. Vždyť je to na palici.
viktorka_od splavu Hospoda jela i dnes. Velice veselo tam bylo.
Ale ona jela i na jaře. Majitel má asi 90 a říkal, že nemá žádné děti a nějaké pokuty ho nezajímají. Nakonec má otevřené jen okýnko, napsané ať si to lidi berou domů a že se tam slízají už není jeho věc. Ten prostor tam je velký.
Včera v Central Parku v Praze asi miliarda lidí, partičky mladých, starých, na dětském hřišti 30 hemžících se dětí a téměř všichni (fakt 99 %) bez roušky. Hlídka MP nikde. Vážně už se cítím jako idiot, když všechna nařízení poctivě dodržuju.
Jasně, srozumitelně a pravdivě - stran nemocnic, společnosti, politické odpovědnosti a místě smrti v životě.
Mermaid Na Malé Straně úplně stejná situace. Davy a roušku neměl nikdo.
Fiction dekuju, to je dobry clanek. a drzte se
Mermaid vikend JZP taky, des
Mermaid věřím, že je to značně demotivující.
viktorka_od splavu díky, moje lednová představa, že to musím(e) vydržet do Velikonoc asi byla přiliš optimistická..
Fiction já bych ještě dokázala pochopit, kdyby roušku sem tam někdo neměl, blbci jsou všude, ale nikdo, nikdo? A že tam byly fakt davy, normálně místy nešlo jít ve dvou vedle sebe, kolem chodníku posedavaly party různých věků a evidentně to nebyli lidé z jedné domacnosti...O tom, co se dělo v centru, ani nemluvě. Dneska na mě nějak obzvlášť dopadla skepse, s takovou se z toho nedostaneme nikdy
Včera v Central Parku v Praze asi miliarda lidí, partičky mladých, starých, na dětském hřišti 30 hemžících se dětí a téměř všichni (fakt 99 %) bez roušky. Hlídka MP nikde. Vážně už se cítím jako idiot, když všechna nařízení poctivě dodržuju.
ten clanek od Fiction myslim dobre objasnuje, kdy a pro koho jsou ty ustenky ci respiratory dulezite. a pripada mi ostudne, ze se nikdo neobtezuje to opravdu dukladne objasnovat a opakovat lidem...
stejne jako mi pripada ostudne a cim dale tim vice, ze se nakazenym nedostane vubec zadne pece a lecby do doby, nez se dostanou do nemocnice. ono je jasne Fiction ze ted uz by nas to nezachranilo, ale proc to nechavat zajit tak daleko. ja jsem presne takoveho nemocneho z kategorie nerizikovych mela doma a pozorovala to v primem prenosu, dost jsem si zoufala..
viktorka_od splavu no nevím, snad po roce už by mělo být všem jasný, jak se odpovědně chovat
zlatahouba tak ale zjevne to jasny neni, ne?
zlatahouba tak ale zjevne to jasny neni, ne?
si myslím, že jasný jim to je, akorát na to kašlou
To je fakt zajímavé, v té Šárce jsou k vidění lidi s rouskama i respirátory, třeba je tam vic cizinců? Tady na sídlišti jak kdo, ale i respirátor je opravdu běžný, nemá jej úplně každý, ale víc než půlka určitě. Fakt nevím čím to. Asi když ji má jeden, tak stáhne dalsi.
zlatahouba to si nemyslim
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY