Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. března 2021 22:03

Pinot Noir pochybuju. Podle mě je to tím, že hned vedle začínají lesy a louky a pejskaři chodí radši tam. A taky tam jsou nové koše se sáčky a jsou pravidelně doplňované.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 07. března 2021 22:06

Jiná Realita Já u toho nebyla. Kamarádka říkala o tom, že jí bylo vyhrožováno pokutou 10 tisíc a vedená 20 minut debata. Hlavně říkala, že byla spíš jedna z mála, kdo tam něco vůbec měl. Prý to ale brali dost. Ono v každém případě naše cesta byla určitě taky zastavěným územím, ale zase přecejen ne tak na očích. Předpokládám, že v Brně to asi bude kde co. An nevím, kde to hledat.

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 07. března 2021 22:14

Množství psích hoven na jaře vám vysvětlím. Lidi je zahrabou sněhem a ono tam, světe div se, vydrží i po roztání sněhu. - dlouholetý můj výzkum, proč  je jich na jaře tolik.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. března 2021 22:16

Renusatko najdeš to v územním plánu, ten bude na stránkách města. Ale obecně to bývá celé město vyjma vysloveně přírodních území, běžný park je taky v zastavěném území.

Offline viktorka_od splavu
49446 příspěvků moje polička 07. března 2021 22:26

Renusatko já šla včera na kopec a trochu jsem obcházela, protože jsem viděla na cestě hlídku a stavět lidi.. no když jsem šla nazpátek tak nahoře na hřišti seděli s točeným (a ta hlídka byla pár metrů odtud)

Offline continuity
43592 příspěvků moje polička 07. března 2021 22:54

Evaeva no tak hranice katastru ukážou mapy, tak asi napíšu do sezónu, ať tam přidají taky info o zastavěném území. Vždyť je to na palici. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 07. března 2021 23:23

viktorka_od splavu Hospoda jela i dnes. Velice veselo tam bylo.Ale ona jela i na jaře. Majitel má asi 90 a říkal, že nemá žádné děti a nějaké pokuty ho nezajímají. Nakonec má otevřené jen okýnko, napsané ať si to lidi berou domů a že se tam slízají už není jeho věc. Ten prostor tam je velký.

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 08. března 2021 08:03

Včera v Central Parku v Praze asi miliarda lidí, partičky mladých, starých, na dětském hřišti 30 hemžících se dětí a téměř všichni (fakt 99 %) bez roušky. Hlídka MP nikde. Vážně už se cítím jako idiot, když všechna nařízení poctivě dodržuju.

Offline Fiction
1647 příspěvků moje polička 08. března 2021 08:29

Jasně, srozumitelně a pravdivě - stran nemocnic, společnosti, politické odpovědnosti a místě smrti v životě.

https://www.idnes.cz/plzen/zpravy/plzen-fn-covid-pacienti-luzka-nedostatek-jip-aro-lekar-personal-zdravotnici.A210305_160402_plzen-zpravy_vb

Online 999
19897 příspěvků moje polička 08. března 2021 08:33

Mermaid Na Malé Straně úplně stejná situace. Davy a roušku neměl nikdo. 

49446 příspěvků moje polička 08. března 2021 08:39

Fiction dekuju, to je dobry clanek. a drzte se

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 08. března 2021 08:41

Mermaid vikend JZP taky, des

Offline Fiction
1647 příspěvků moje polička 08. března 2021 08:47

Mermaid věřím, že je to značně demotivující.

viktorka_od splavu díky, moje lednová představa, že to musím(e) vydržet do Velikonoc asi byla přiliš optimistická..

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 08. března 2021 09:26

Fiction já bych ještě dokázala pochopit, kdyby roušku  sem tam někdo neměl, blbci jsou všude, ale nikdo, nikdo? A že tam byly fakt davy, normálně místy nešlo jít ve dvou vedle sebe, kolem chodníku posedavaly party různých věků a evidentně to nebyli lidé z jedné domacnosti...O tom, co se dělo v centru, ani nemluvě. Dneska na mě nějak obzvlášť dopadla skepse, s takovou se z toho nedostaneme nikdy

49446 příspěvků moje polička 08. března 2021 09:28
Reakce na Mermaid:

Včera v Central Parku v Praze asi miliarda lidí, partičky mladých, starých, na dětském hřišti 30 hemžících se dětí a téměř všichni (fakt 99 %) bez roušky. Hlídka MP nikde. Vážně už se cítím jako idiot, když všechna nařízení poctivě dodržuju.

​ten clanek od Fiction myslim dobre objasnuje, kdy a pro koho jsou ty ustenky ci respiratory dulezite. a pripada mi ostudne, ze se nikdo neobtezuje to opravdu dukladne objasnovat a opakovat lidem...

stejne jako mi pripada ostudne a cim dale tim vice, ze se nakazenym nedostane vubec zadne pece a lecby do doby, nez se dostanou do nemocnice. ono je jasne Fiction ze ted uz by nas to nezachranilo, ale proc to nechavat zajit tak daleko. ja jsem presne takoveho nemocneho z kategorie nerizikovych mela doma a pozorovala to v primem prenosu, dost jsem si zoufala..

Offline zlatahouba
482 příspěvků moje polička 08. března 2021 09:32

viktorka_od splavu no nevím, snad po roce už by  mělo být všem jasný, jak se odpovědně chovat

49446 příspěvků moje polička 08. března 2021 09:33

zlatahouba tak ale zjevne to jasny neni, ne?

Offline zlatahouba
482 příspěvků moje polička 08. března 2021 09:34

zlatahouba tak ale zjevne to jasny neni, ne?

​ si myslím, že jasný jim to je, akorát na to kašlou

Offline continuity
43592 příspěvků moje polička 08. března 2021 09:37

To je fakt zajímavé, v té Šárce jsou k vidění lidi s rouskama i respirátory, třeba je tam vic cizinců? Tady na sídlišti jak kdo, ale i respirátor je opravdu běžný, nemá jej úplně každý, ale víc než půlka určitě. Fakt nevím čím to. Asi když ji má jeden, tak stáhne dalsi. 

49446 příspěvků moje polička 08. března 2021 09:39

zlatahouba to si nemyslim