Jiná Realita Prohledali auto? Na to snad nemají bez konkrétního důvodu právo, nebo je vše jinak?
Koronavirus
whiskas vůbec netuším, přišla s tím matka s očima navrch hlavy, podrobnosti nemám.
whiskas No neřeší, ale te policejní kontrole něco říct musí. Na dětskou párty šli asi pěšky:-D. Víš co, je to na hlavu, on tam potká jen svýho syna, venku....kvůli tomu nemíníme měsíc čekat. Kdybychom si objednávali někoho kdo to dělá na živnost, tak ten by přijet mohl. To je na hlavu
whiskas u nás se dnes na hřišti konal mini přespolní fotbalový trénink. parkovala tam auta a bylo tam kolem desítky kluků, určitě přijeli z okolních vsí.
Karja péče o osoby blízké, ale bez záruky. ![]()
Včera nepustili do Prahy chůvu petileteho ditete nejake sestry, která tím pádem nemohla do prace (a to měla paní potvrzení ze špitálu). Dnes jsem nečetla noviny, jestli to mělo nějakou dohru.
Jiná Realita Zní to tedy dost strašidelně
.
whiskas ja mám pocit, že občas se ty policejní pravomoce vykládají dost extenzivně. Nemeli ani právo vyžadovat vytištěné potvrzení, ale hlášky: Tak příště to bude už na papíře... byly i ve zprávách.
Karja Nejde o to, jak přijeli, ale pokud vím, tak se lidi mimo rodinu nemají slejzat a já to jako k*áva dodržuju.
whiskas a dětské párty se asi ani nevidím. představa, že jsem loni v březnu říkala dětem, že narozeniny oslavit prostě nemůžeme, a že si to vynahradí příští rok...
Karja jinak pokud je takto, ať jede podle Waze, ten ty hlídky ukazuje.
Karja péče o osoby blízké, ale bez záruky.
Včera nepustili do Prahy chůvu petileteho ditete nejake sestry, která tím pádem nemohla do prace (a to měla paní potvrzení ze špitálu). Dnes jsem nečetla noviny, jestli to mělo nějakou dohru.
To jsem četla a fakt nepochopila. Evidentně záleží na koho člověk narazí.
Jiná Realita No já už se nedivím ničemu. Lidem asi hrabe, takže všechna ta předpisová opatření zřejmě stejně dodržet nelze. Jen tedy to opouštění okresů je ložené. S partnerem se tedy uvidím až za tři týdny, když vše půjde dle plánů. Dost mě to štvě. Ale já se do trvalého bydliště vrátit musela a to i s myšlenkou, že nebude cesty zpět. Peklo. Ani kolo tady nemám, když už se vedle řeší cyklistika
.
whiskas já mám velké štěstí, že nebydlím v bytě, nebydlím ve městě, a mám práci, kvůli které musím cestovat, a to na hodně velké ploše. jen díky tomu mi ještě nehráblo.
Jiná Realita Já taky nebydlím v bytě a zároveň jsem ve městě, ale přesto ... už mi z toho také přeskakuje a to jsem si poměrně dlouho říkala, u mě dobrý
.
Jdu hledat potvrzení o přechodném pobytu, jinak se nedostanu k zubaři.
continuity a nestačí u zubaře říct, že jdeš k zubaři? matka jela vyzbrojena objednací kartičkou a telefonem, ať si tam policajt případně zavolá.
continuity K zubaři tě pustit musí! Tedy bylo deklarováno, že k lékaři vstup povolen, tak snad to stále platí. Naopak nevím, jak by pomohl přechodný pobyt? Také jsem to zjišťovala a prý, pokud má člověk trvalý a přechodný pobyt, má si vybrat jednu adresu a tam setrvat. Proto nemůžu zpět :-/.
Karja Nejde o to, jak přijeli, ale pokud vím, tak se lidi mimo rodinu nemají slejzat a já to jako k*áva dodržuju.
Já vím, dělala jsem si legraci, co jiného taky zbývá;-)
Zatímco my tady řešíme, jestli se může do sousedního okresu hlídat děti, tak známá dáva na facebooku fotky, jak je v Kyjevě na nějakým bachatta workshopu, kde je minimálně 100lidí na sobě nalepených vevnitř v malém prostoru samozřejmě bez jakékoliv ochrany úst... a tam odjet zcela legálně mohla a já když pojedu s respiratorem do potravin ve vedlejší dědině, která je "špatným" směrem, tak porušuji zákon ![]()
Karja Je to tak. Už asi ztrácím i rozlišovací schopnosti při výkladu textu
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY