Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 07. března 2021 20:53

Renusatko jak se probůh kontroluje přiléhavost roušky?

Online continuity
43593 příspěvků moje polička 07. března 2021 20:54

EDITH4B no,na přehradě se alespon stavělo, ale ve spravach vcera bylo, že je zastavěné území i Divoká Šárka ( přírodní rezervace a regulérní les) a to mi už hlava nebere. Spolu s doporučením nastudovat si uzemni plán a kde ho občan najde. Denně mě v tomto Koucourkove něco překvapí, i když si myslím, že už nejde vymyslet nic lepšího. 

Offline andulka01
12863 příspěvků moje polička 07. března 2021 21:05

continuity Šárka?? Boha jeho... No každopádně mám v plánu (v rámci odbourávání koronašpeků) dost zásadní diverzní akci. Pojedu do sousedního okresu na kole. Autem to je moc jednoduchý, na dálnici nechytaj, na Průhonickým kruhaci jsou zašitý a cpou se mekáčem. Pracovní povolenku mám.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 07. března 2021 21:06

andulka01 koronašpeky

Offline EDITH4B
2131 příspěvků moje polička 07. března 2021 21:07

continuity jo Divoká Šárka je taky pěknej nesmysl. Ono je to tady jedna blbost za druhou. No nic, přestanu se divit...

Online continuity
43593 příspěvků moje polička 07. března 2021 21:11

EDITH4B to si říkám denně,že se už nebudu divit ničemu

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 07. března 2021 21:14

no, takže jsem zjistili a ověřili, že každotýdenní testování celého národa nefuguje a situaci zhoršuje. slovensko je zářným příkladem. a proto havlíček prohlásil, že v podstatě celoplošné testování zavedeme u nás, a bude minimálně do konce května...ale spíš do prázdnin.

já vidím tu obrovskou, neskutečnou, nepředstavitelnou hromadu zdravotnického bordelu, kterou lidstvo kvůli covidu produkuje, a je mi úzko.

Offline viktorka_od splavu
49446 příspěvků moje polička 07. března 2021 21:16

Jiná Realita jj jdu se projít a místo poházených petflašek a obalů od pišingrů se válí všude roušky

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. března 2021 21:17

continuity myslím, že Zuzuli ten územní plán zkoumala a psala Šárka, Prokopák a pod. zastavěné území není. Já to teda nehledala, ale věřím jí, je z oboru.

Offline EDITH4B
2131 příspěvků moje polička 07. března 2021 21:20

Přesně tak, jdu se psem a během hodiny a půl ji snad desetkrát táhnu od špinavé roušky - v trávě, na chodníku, v křoví, prostě všude. Hnus.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 07. března 2021 21:22

viktorka_od splavu EDITH4B a teď si představte, že to takhle dělá několik miliard lidí.

a tady se roky bojovalo, aby se zakázala jakási brčka.

Online continuity
43593 příspěvků moje polička 07. března 2021 21:22

Evaeva já na to peču. tak jako tak, nosím podle situace kolem, ne podle nějakého papíru kdesi. Dnes to teda v Šárce bylo spíš na respirátor, kolik tam bylo lidi.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. března 2021 21:44

continuity u nás už se opět venku roušky spíš nenosí, ani policii jsem neviděla. Takže taky podle situace. Máme zavřená hřiště a normálně jsem se šla kouknout, jestli to ještě platí, kolik tam bylo lidí. Popravdě zrovna na tenhle zákaz asi taky začnu kašlat, dopoledne tam skoro nikdo není a ta tráva, kde bych mohla vypustit děti je plná exkrementů, zřejmě v zimě lidi přestali uklízet

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 07. března 2021 21:50

Evaeva četla jsem už víckrát, že obecně lidi rezignovali na civilizovanost a ztrácí zábrany, víc odhazují odpadky, hůř se chovají k přírodě. slupka civilizace je opravdu velice tenká.

Offline viktorka_od splavu
49446 příspěvků moje polička 07. března 2021 21:53

Jiná Realita tím to nebude - hromady psích hoven větší než obvykle pozoruju každé jaro, protože jak to v zimě přikrývá zčásti milosrdný sníh ale především téměř celodenní tma, tak na to prostě dlabou a nechávají tak - přece ty hovna nebudou potmě hledat, že

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. března 2021 21:53

Jiná Realita já jsem tady naposledy psala, že už to u nás nebývá taková hrůza jako před lety, s těmi exkrementy. Ale poslední měsíc mě teda vyvedl z omylu, je to fakt děs! Takže bych tomu i věřila.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 07. března 2021 21:54

viktorka_od splavu Evaeva já letos pozoruju extrémní množství bordelu kolem silnic.

Offline Pinot Noir
30030 příspěvků moje polička 07. března 2021 21:57

Evaeva psí hovna se zřejmě šíří z východu, u nás jsou jich totiž hromady už spoustu let

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. března 2021 21:59

Pinot Noir u nás to právě býval děs, když jsem byla malá. Pak se to hodně zlepšilo, ale letos je to fakt hrůza. Ale máme tady takový malý nový parčík a nevím čím to je, ale tam je fakt čisto.

Offline Pinot Noir
30030 příspěvků moje polička 07. března 2021 22:00

Evaeva Nejsou tam namířené kamery?