Mě úplně hrůza jímá při představě, kolik lidí eště máme naočkovat - a polejvá ledovej pot když si uvědomim že všichni přijdou ještě jednou! ![]()
Koronavirus
barbucha tak třeba bude i ta vakcína co se dává v jedné dávce - od té firmy co vyrábí šampony?![]()
(chlapečkové si vypočítali, že přijdou na řadu v dubnu - 2022)
Ale prosimtě... za mlada jsem pokutu neplatila ani jednou
v tom to neni... a policajti jsou policajti - některý se v tom realizovat budou, některý ne. Jde o princip... kdy zcela neschopná vláda nenabízí občanům jiný řešení než nekonečnou zavíračku, vyhrožování a postih. To už jsme tu fakt měli.
viktorka_od splavu A tak to je dobrý, to už je jen jeden rok!
To už ale neni pro nás, tady každej dostal pfizer.
barbucha a ty máš pocit, že to někdy skončí?![]()
Paris můj okruh taky sedí doma. Tohle byl, tuším, veřejný průzkum, tzn. co lidi přiznali, realita bude ještě o trochu horší.
Kan Já jsem jednou v dobrý víře, upozornila paní v obchode, že nemá roušku. Sama jsem ji totiž občas zapomínala, bylo to nějak na ten podzim asi. A nakonec jsem si připadala hrozně bonzacky. Ona totiž zahoukala, že to vi a nemá schválně, a zaběhla do šatny, byla to zaměstnankyně, co šla teprve na šichtu. No prostě jsem si připadala tak debilně, že už nikdy nikoho upozorňovat nebudu:-D
Karja
nojo! ty bys ten optimismus mohla prodávat, místo baráku byste za to postavili hrad aj s padacím mostem:-P
viktorka_od splavu jonsona by snad měli očkovat praktici. Někdo sem dával ten odkaz na výpočet pořadí očkování, to mě docela pobavilo. Bylo tam sice rozmezí srpen až únor, ale přesně na dny, a ještě dodatek, že přede mnou ve frontě stojí 2,5 až 5 milionů lidí. Ne že by mě to překvapilo, mladá holka bez společenské prospěšnosti:)
Evaeva
2,5 - 5 jo? no to je super![]()
viktorka_od splavu Ale prosím tě, optimistum se to postavi úplně samo a skoro zadarmo!
viktorka_od splavu Jenže já nevím, já si myslím, že to očkování přece bude vyprchavat ne? Takže zas pojedeme nový kolo ne? Já prostě s ničím nepočítám teda, radši premejslim, co vařit k obědu.
Karja no právě.
jojo samo.. jo počki ty myslíš barák!![]()
viktorka_od splavu hlavně jak tam psali, že na řadu přijdu mezi 10. 8. a třeba 16. 2. Že to vědí takhle přesně![]()
Evaeva já na to nekoukala (ani to nemám v plánu
ale asi se chtěli opičit podle zahraničí přepokládám, mně dcera hlásila termín na květen už před 2-3 týdny, a prosím pěkně letošní květen
Už ne. Protože dokud se nezbavíme těch hovad, ty fízlovský praktiky budou zkoušet furt. Protože můžou, protože lidi skloněj hlavu a budou šoupat nohama a ještě si to pochvalovat!
Náhodou 80+ jsou milí
. Ty většinou přivede/přiveze v drtivé většině na čas, který je daný. Pedagogové dochvilní
. Ale teď, co jsme začali 70+, tak ty už se asi bojí, že by jim jako v Kauflandu někdo vyfouknul nejlepší dávku nebo nevím, takže ačkoliv byl dnes pán objednaný až na 14:15, dorazil v 11:45 - zatím rekord
!
viktorka_od splavu no jestli volaji na mobil, tak to jeste neznamena, ze zastihli cloveka doma.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY