continuity ja teda to "uplne blba" na covid svadet nemuzu, to mam uz roky
ale tenkrat to bylo fakt hrozny a padala na me uplne bezmoc, jak jsem se snazila a neslo to. Musela jsem i pri ty nemoci udelat neco nutnyho do prace a v hlave jsem mela vymeteno.
Koronavirus
Renusatko jo, to jsem měla taky, v hlavě úplně vymeteno a pálila mě kůže. Ale já tu kůži v nějaké míře mívám u všech vážnějších viróz.
A muž pořád nemá čich a to tak, že nerozezná vodu od kerosinu. Už to bude tři měsíce. ![]()
Kolegyně mi říkala o nějakých čichových fixech na trenovani, neznáte to nekdo?
Ja po třech měsících citim akorát lak na nehty, lehce. Chuť skoro vůbec žádná. Jsem zvědavá jak dlouho ještě a jestli se to vůbec někdy vrátí do původního stavu. ![]()
Aromaterapeutické cvičení pro návrat čichu
na www.saloos.cz
Kora to je opravdu dlouho :( ale v lete mluvil na radiu nejaky odbornik a rikal, ze to muze trvat i rok.
Treba muj muz ma opak, citi moc. Uz to nejak pojmenovali, ted si nemuzu vzpomenout. Citi treba, ze jsem koupila celer, jenze celer uz je 3 hodiny uklizeny v lednici! Nebo se mazu v koupelne novym kremem a on z pokoje vola, jestli mam neco nove vonaveho. Pak nakupujte nove parfemy.![]()
Dá se nějak změnit registrace očkovacího centra?
OliveOyl Zaregistrujes se znovu, jinam a ta puvodni registrace by tim mela zaniknout. Potvrdili mi to na tel. a fungovalo to tak.
mirajo Díky :)
Lamicka Tak to mám asi já
. Někdy je to pěknej opruz, protože mi stačí si dát jeden střik parfému a jasně ho cítím do večera, pak nic nemizí. Manžel jednou řkal, že u nás doma by se navoněná milenka ztratila, když mám těch parfémů tolik. No neztratila, hned bych poznala, že to není nic mého. Stačí kamarádky od syna
. Poznám, když si kluci objednají jídlo místo navařenýho a i když ten starší byl venku s někým, kdo kouřil
. V práci dost trpím a občas si teď řeknu zlatej respirátor
.
Daniel Prokop, výborné jako vzdy, hřebík na hlavičku.
continuity Hodně trefné a hodně smutné, protože toto je běh na dlouhou trať :(
continuity pekne shrnul duvody, proc ani pri nejlepsi snaze fakt nemuzu hledet do budoucnosti s optimismem![]()
Až zase budou jednou Bureš s Blatným hlásat svoji oblíbenou pohádku o tom, kterak chtějí od dubna očkovat 100k lidí denně, tak je zdravím a i jejich stranicky spřízněného místního krajského koordinátora z našeho centra, kde z původně přislíbené větší dodávky vakcín, která dorazí zítra navečer, přijde nakonec jen množství do konce tohoto týdne, snížené množství na pondělí a úterý a středa/čtvrtek (tj. 1. dubna) nemáme CO očkovat
. A ne, není to apríl.
wendulka ne žeby se jich chtěla zastávat, ale nebude příští týden další dodávka?
To sice ano, jenže z té se k nám něco reálně dostane nejdříve příští pátek
.
Ses vrhla na bohulibý dobrovolničení? ![]()
My teda CO očkovat zjevně máme, dneska mi naše ambulance hlásila program resp. počty na tenhle týden a je mi mdlo už předem ![]()
Jako zdá se mi to, nebo zkoušej co vydržíme, lépe řečeno co si eště můžou dovolit?!
To, že nesmím prakticky na krok, že si nesmím koupit spoďáry... nesmím si dát pivko na čerstvým vzduchu byť někde v ústraní... že nesmím normálně žít i kdybych dodržovala hygienický předpisy na 300% a dezinfekci pila k snídani... to jsem si už - se skřípěním zubů - zvykla jakžtakž.
Ale že mě budou chodit kontrolovat policajti domů!!! jako kdysi domovní důvěrníci či soudružský návštěvy ze zaměstnání... že policajtům dávaj další a další pravomoci proti vlastním občanům... to se teda už vydržet nedá. I v situaci, kdy mně osobně vlastně žádná karanténa v podstatě nehrozí... ale už jen to pomyšlení mě dovádí k zuřivosti ![]()
Policie bude kontrolovat dodržování karanteny. Prý to dřív nešlo, protože neměli vyřešenou ochranu osobních údajů. Tvl, měli na to jen rok ![]()
A videly jste ve 14.00 Hamackovu megatrapnou tiskovku? Ten musi byt hodne v haji. NKU dekuji za zpravu, ale byla to vyjimecna situace, jinak to nakoupit neslo.
barbucha až tak mně to nevadí, ale nevím, jaký to bude mít efekt. Myslím, že většina těch, kteří jsou pozitivní nebo v karanténě, jsou doma. Spíš by se měli zaměřit (nemyslím Policii) na řešení jiných problémů... na ty, kteří mají evidentně příznaky a na testy je nikdo nedostane. Nehlášení všech kontaktů.
barbucha Jo konzumovat na čerstvým vzduchu. Já dnes vyrazila nakoupit, za rychlost jsem se odměnila kávou dallmayr do kelímku a cigárem, potupně jsem konzumovala oboje za obchodňákem mezi tůjama, jalovcem a kontejnerama, bez respirátoru. Kde se vzala, tu se vzala, přistoupila korpulentní slečna, která jen procházela a oznámila mi, že páchám trestnou činnost. Přísahámbůh, než jsem začala, nikde nikdo nebyl, navíc už bylo po šesté a smrákalo se.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY