Mha Nic jiného nám asi nezbývá.. Ale stejně se optám dřív![]()
Koronavirus
Korsičanka Tak potom napiš, co ti řekli a jak si stojíš (ve frontě) ![]()
Nevím, jestli se tu již o tom nepsalo...
Ale mohl by mi někdo prozradit, zda po odmítnutí jiné vakcíny než pfizera zůstanu navěky a za trest neoočkovaná?
Co vadí na Moderně?
Kokoska To bylo v tom SZÚ Šrobárova?
Lenka22 ano
Kokoska Děkuji.
No tak pokud je to tak, tak která z těchto dvou to bude, poznáš přece už při rezervaci termínu.
Rovnou dostaneš oba a z intervalu poznáš přece předem, co to bude, aniž by ses musela ptát.
Když 6 týdnů, je to Pfizer / Moderna, 12 Astra.
Kokoska a registrovala jsi muze do SZU? Ja jsem dnes dostala kod, tak badam, kde to bude nejlepsi
wendulka Aha, díky za info, to jsem netušila, že najdu informaci mezi řádky rezervace:) Bezva![]()
wendulka tak to jsem si do teď myslela taky...kamarádky maminka byla dnes na první dávce a druhý termín měla podle rezervací za 42 dní...dnes ji dali Astru. Ve finále jde tedy na druhou až za ty tři měsíce, dostala to napsané na kartičce, na SMS atd., nemá brát zřetel
wendulka Vendulko, ty se v tom orientujes. Ve skole mame kolegyni, ktera covid prodelala v pulce unora. Registrovala se jako pedagog, ale nenaockujou ji driv nez po trech mesicich. Pin 2 ji uz prisel dvakrat a tipujem, ze ji co nevidet prijde potreti a porad to bude jeste brzo.
Nevis, co se da delat v tomhle pripade? Pedagogove se uz na kod skoly registrovat nemuzou, vekove nespada do registraci a nema ani chronicke onemocneni.
Ten samy problem ma i nas nepedagogicky pracovnik, ale ten ma tu vyhodu, ze se pak muze zaregistrovat znovu jako 70+
holka hnědooká prosím tě, a proč se tak do toho hrne?
viktorka_od splavu Ma skoro nulove protilatky.
Korsičanka Já musela před očkováním podepsat, že souhlasím s očkováním a druh vakcíny mi bude oznámen po očkování
Strašný, do toho bych tedy nešla. A to takhle vymyslel zaměstnavatel?
holka hnědooká no tak v tom případě proč by ji nenaočkovali? vždyť i wendulka psala, že jen nechávají podepsat že si je dotyčný vědom rizik.. jako fakt jí to na místě odmítli nebo proč?
viktorka_od splavu Ano, odmitli, Benesov dodrzuje 3 mesice a vic je nezajjma.
Ginger ano, do SZU. On je na horni vekove hranici, takze asi proto hned dostal PIN2. Podivej se na ten odkaz https://ockovani.opendatalab.cz/mista , ono se to muze menit. Predevcirem jsme vybrali IKEM, vypadal slibne, a vcera uz byl uzavreny, nejde se tam nahlasit.
Kokoska moc dekuju. Budu to resit zitra, protoze jsem zpravu s kodem zapomnela v praci ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY