Koronavirus
Kokoska Potvrzuji velmi dobrou zkušenost se SZÚ na Vinohradech, manžel tam byl na očkování včera. V současnosti patří určitě mezi nejlepší volby v Praze. Očkují Pfizerem.
Marika taky děkuju, od zítra by se mohl registrovat manžel, tak jsme zkoumali, co vybrat.
Nevím, jestli se tu již o tom nepsalo...
Ale mohl by mi někdo prozradit, zda po odmítnutí jiné vakcíny než pfizera zůstanu navěky a za trest neoočkovaná?![]()
Jako opravdu leti Hamacek pro Sputnik??? Edit. dojednat dodavky. Osobne? ![]()
Korsičanka Prý jdeš za trest na konec řady. Řekli mi, když jsem se ptala.
Ale já nevím, jestli to je pravda pro všechny nebo jen pro náš kraj/mé povolani/vek/rasu/narodnost/náboženské vyznání a na všechny dny v týdnu.
Korsičanka dostanes sputnika![]()
viktorka_od splavu Toho už, zdá se, dostaneme všichni, ne? ![]()
viktorka_od splavu Jako doufala jsem, že tomu stihnu uletět, ale začínám se vážně bát!
Garfie nejak by me urcite donutit mohli, ale minimalne letet se nikam nechystam, tak zatim jsem v klidu. koncem mesice zajdem zas na protilatky.
Mha viktorka_od splavu Si dělejte srandu z babky
Ale na konci řady atd. bych vydržela. Sputnika nikdy
(nebo jen po důkladném ověření z Německa kvůlivá vycestování) I když nevím, zda by nakonec nebylo lepší našetřit těch 5000,- na testy![]()
Korsičanka Nedělám si srandu, to bych se dočista nikdy neopovazila.
Jen ty informace jsou takové velmi mlhavé a proměnlivé.
Mha Mlhavé, to ano. Ale co taky s tvým nickem, že?![]()
Korsičanka To je ta predestinace![]()
Korsičanka Já musela před očkováním podepsat, že souhlasím s očkováním a druh vakcíny mi bude oznámen po očkování ![]()
Mha Cože? Kdeže?
Mužovi nejdřív řekli očk.látku a až pak šel. Ale co by bylo, kdyby...nikdo neví![]()
Manzel ma terminy na obe davky, hura! Registrovala jsem ho po pulnoci a dopoledne prisel pin. Ted jen aby v mezidobi neco nechytl, kdyz furt musi na ty nutny schuzky.
Korsičanka Takhle si to "pojistil" zaměstnavatel. Ale já jsem očkování chtěla, tak jsem podepsala.
Moji maminku taky její obvodní doktorka v ordinaci napřed naockovala a pak teprve až po dotazu se maminka dozvěděla, že to je Moderna.
Ale já jsem optimista a věřím, že ty čipy budou fungovat po každé vakcíně![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY