Fiction jakoze kdyz snis kolagen, posilis klouby?
magie![]()
Koronavirus
mirajo no a taky tam píšou, že:
This pilot has several key limitations that warrant careful interpretation of the results. Firstly, it was designed to explore a potential signal for the use of ivermectin in COVID-19, not to provide definitive evidence on the subject, hence its small sample size. Second this pilot was restricted to subjects with non-severe disease and no risk factors in whom the treatment was provided in the first 48 h of fever or cough, this should be taken into consideration for the design of any confirmatory studies to be conducted.
continuity Ano, já neříkám, že to je studie, která dokazuje, že Ivermectin je zázrak a naděje pro rizikové a s těžkým průběhem atd., vůbec ne, ta studie si ani na nic takového nehraje. Říká, že u relativně malého vzorku nerizikových osob ty výsledky byly takové, že by si zasloužily další pozornost. Byla to reakce na to, když tvrdíš, všechny relevantní studie dokázaly, že je úplně k ničemu, podrobně to nestuduju, ale to asi ani ty.
Spousta těchto věcí má fungovat, pokud se to použije úplně na začátku. Nemám pocit, že by ČR byla nějak dobrá v odchytávání nemocných, všichni se snaží kontakty zazdít, že by se velká část s příznaky nechala testovat hned, se taky neděje. Takže by to podle mého selhalo na tomhle, ať už to funguje nebo ne z lekarskeho hlediska
Je to OT, a nechci nějak bouřlivě propagovat Alavis, ale účinná látka v Alavisu není kolagen, ale jednou z účinných látek je chondroitinsulfát, o kterým na MP Grossularia jako o jediným psala, že jeho užívání jako komponenty kloubních přípravků má nějaký význam pro stav chrupavek (na rozdíl od kolagenu). Konec OT.
Mne prislo zajimave, ze se objevila informace o Invermectinu ve stejnou dobu co mi prisel hoax o tom, ze na stetickach cinskych testu jsou neznami parazite a Cina testovanim siri covid a tyto parazity.
Je to OT, a nechci nějak bouřlivě propagovat Alavis, ale účinná látka v Alavisu není kolagen, ale jednou z účinných látek je chondroitinsulfát, o kterým na MP Grossularia jako o jediným psala, že jeho užívání jako komponenty kloubních přípravků má nějaký význam pro stav chrupavek (na rozdíl od kolagenu). Konec OT.
dekuju moc, to jsem uplne vytesnila:-( a timto se omlouvam @Fiction
a nefunguje mi zmineni![]()
viktorka_od splavu Alavis a opavdu ten pro koně, zachránil mého otce od nechození. Už ušel jen pár kroků a měl jít na operaci. Jelikož nic jiného nebral, ani nedělal, tak je to celkem jednoznačné. Už v pohodě jezdí do obchodu a zvládne procházku a na té operaci tenkrát nebyl. Já jsem ho brala, když jsem měla problém s rukou, tak to úplně nepoznám, ale lepšilo se to rychle. Jen teda byl značně hnusný.
continuity znovu opakuju - netvrdím že účinný je, tvrdím pouze, že proti němu byla vedena neférová kampaň podobně jako proti AZ. a můžeme spekulovat, že jedním z důvodů je nízká cena oproti jiným obdobným produktům používaným ke stejnému účelu
Prosimtě můžeš specifikovat tu neférovou kampaň (s důrazem na slůvko
neférová)? V čem ta neférovost spočívá?
V tom, že se nedoporučuje léčit covid přípravkem proti hlístům? ![]()
Abych sem nepsala stále jen negativní zprávy, tak v nemocnici je to lepší. Není to dobré, rozhodně to stále není normální stav, ale ve srovnání s předchozími měsící je to rozhodně lepší. Počet přijímaných pacientů do nemocnice na covid je významně nižší a tím pádem klesá i počet příjmů na ARO. Už nám stačí prostory našeho odd., nemusíme nikam s ventilovanými expandovat. Momentálně není ten strašný stav, kdy jsme byli ve stresu, že na někoho nevyjde postel, resp. kdy jsme museli trvale taková místa vytvářet/uvolňovat. Tak je to logické, vzhledem k počtu pozitivně testovaných. Rozhodně není vyhráno, v této situaci jsme jen díky hrozným restrikcím /dřívější nouzový stav a v nemocnicích pouze akutní, neodkladná a onkopéče/. Jsem zvědavá, co bude dál, v souvislosti s rozvolňováním a s pomalým spouštěním neakutní péče.
I když teda chápu, že ten ivermectin může fungovat anžto se pak laskavý klient bojí zakašlat ![]()
Fiction Už bych vám to moc přála, aby se to uklidnilo. Tady v Brně je to už lepší delší dobu, ale taky nás tahle povánoční vlna tolik nezasáhla, takže takový stres, jak u vás to nebyl. Já už v dubnu do nemocnice nechodím a už tam prý mají celkově dost klid. Tak ať už to vydrží i u vás.
viktorka_od splavu
I když teda chápu, že ten ivermectin může fungovat anžto se pak laskavý klient bojí zakašlat
![]()
Fiction alespoň že tak. Já doufám, že to rozvolňování teď půjde pomalu a spíš se ještě vylepsi ty testy. Praha na to tlačí dost, tak snad to dopadne a pak už se svezou alespoň větší města, kde mají ty laborky blízko.
No dobře, aly vždyť to v tom článku vyvracej, ty "bludy". Tak jakápak neférovost. Vždycky se přece najdou názory proti a názory pro... u všeho.
continuity Já taky doufám, že to rozvolňování půjde přiměřenou rychlostí, že se snad pánové politici dostatečně poučili. No a ad ty testy, prostě nepochopitelný pro mě, ani nebudu dohledávat, od kdy tu Z. Hel vystupuje s propagací neinvaz. PCR testů .....
Fiction já to zaregistrovala v lednu... ale možná již dříve. Je duben a nic![]()
Jen vložím info pro Brňáky, kdyby někdo potřeboval tak Hola Biolabs na poliklinice Osove odebírají pcr testy u dětí ze slin a úplně v pohodě i u 10 měsíčního krtka ![]()
Hele, tady taky píšou o těch harantech... https://www.nationalgeographic.co.uk/science-and-technology/2020/12/exclusive-kids-catch-and-spread-coronavirus-half-as-much-as-adults
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY