Tak teď tak narychlo nevim. Možná nějakej přišel? I když v sms žádnej starej nemam
Zato tam mam jedinej novej ze včerejška, a to vím naprosto určitě, že jsem tam nezkoušela lízt!
Koronavirus
barbucha Možná tam někdo chtěl lízt za tebe a nevšim si, že potřebuje kod ze SMS? ![]()
Kokoska to jo. My to ladili jak blázni, abysme to měli co nejdřív, nelezlo to do dovolené a ještě jsme byli s mužem pár dní od sebe:)
Kde by vzal moje číslo občanky? Jako šmíráka nevylučuju, ale to si nevybral zrovna nejlehčí cestu ![]()
Spíš se ale systém prostě pozdě probudil.
barbucha a neni mozny, ze by ty kody ke stazeni novyho certifikatu system rozesilal nejak automaticky, aby si to lidi stahli?
tak to tam maj snad napsat... nevim, možný je prosimtě všecko!
Úplně to samé řeší kamarád. Je z toho patřičně otrávený.
Tak moje neexistující osoba už existuje. Třikrát hurá!
Volala na očkovací místo a tam zjistili, že není propojená s registrem obyvatel přes OP a propojili to.
Já jsem teda myslela, že to propojení je nastavený nějak všeobecně pro všechny, ne pro každýho individuálně. A wendulka tu psala, že očkovací místo vůbec nepracuje s číslem OP. Tak jsem z toho úplně jelen, ale hlavně, že je to vyřešený...
A to si predstavte, ze ja jsem na certifikatu vcera mela uplne cizi jmeno! Ja teda vim, jak se to stalo a proc, ale vsimla jsem si toho az doma a trochu jsem se orosila, ale zavolala jsem zpatky na ockocentrum a pani byla strasne hodna a opravila mi to a jeste mi tu spravnou verzi poslala mailem.
barbucha mně přišel do mailu očkovací certifikát a k tomu sms kód, abych si ten očkovací certifikát mohla rozkliknout, při stažení to chtělo heslo právě z té sms. Jinak jsem se někde dočetla, že už to posílat na maily nebudou, a bude to jen na tom očkocentru.
Jen ještě nevím - dá se tam někde stáhnout do mobilu ten certifikát třeba ve formě QR kódu, abych s sebou nemusela tahat ten papír? Mobil mám u sebe pořád... teda skoro.
Jinak druhá dávka dnes ráno, zatím žádné projevy ničeho, tak uvidím.

Prosím, do kadeřnictví mi stačí potvrzení o prvním očkování? Nemusím mít test?
Sweet Potato A ví se, jestli to můžou být antigenní a kdo to bude platit?
Dcera jede hned na začátku prázdnin na téměř 3 týdenní tábor. To jsou pořád komplikace nějaké :(
Sweet Potato Jo, už jsem si na to v nějakém vlakně tady stěžovala. To fakt nevymyslíš, naši budou 14 dnů mimo civilizaci. Kdyby to byl jenom antigen, tak jim nějaký přibalím do batůžku.
nonemy Nevím.
https://twitter.com/skaut/status/1402256121545564161?s=21
Tady je celé to vlákno, kdyby někoho zajímalo.
Prosím, do kadeřnictví mi stačí potvrzení o prvním očkování? Nemusím mít test?
Ano.21 dní od první dávky.
Sweet Potato děkuji. No vypadá to, ze zase rozhodují na poslední chvíli a jasne stanoveno nic není. Je mi líto i provozovatelů, musím se zeptat kamaráda, který nás tábor vede.
Garfie já vím, ale je to taková blbá nejistota a být provozovatelem, tak jsem fakt vzteklá. Asi si na ten kocourkov nikdy nezvyknu.
Garfie to si taky myslím, že to Babiš zruší nejpozději v nedělním čau, lidi;)
EDITH4B dekuji, jdu zítra a na poslední chvíli jsem zpanikařila.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY