Ok,proto jsem v prvním příspěvku uvedla, že se jedná o Modernu
V kontextu s touto vakcínou jsem nic nenašla.
Koronavirus
continuity A to je přesně to, co mi vadí. A na co začně být člověk citlivější asi až tehdy, pokud ta komplikace potká někoho blízkého. Jinak jsou to ty pidiprocenta, za kterými možná ani živý lidi nejsou nebo co je mi po nich, když je jich nepoměrně míň než je riziko covidu, to se mi nemůže stát přece. Jak to je s tím vlakem, co nejde ovládat a řítí se na kolej, kde stojí 10 tisíc lidí a ty máš možnost ho odklonit na jinou, kde je jich jen 5? Uděláš to, když budeš vědět, ža na té koleji s 5 stojí někdo blízký? Není to tak jednoduchý a jsem pro, pokud z těch pěti umíme dalších několik ochránit, tak to udělat.
Incidence těch komplikací je prý největší ve Skandinávii. Uvažují i o nějaké genetické predispozici, víc nevím.
Do sbírky.

Sweet Potato huuustýýý, jdu se na muzeum mrknout na FB, to mi nedá![]()
Sweet Potato No taky cesta jak skončit byznys...
Nevím, jestli to patří do dotazů nebo sem. Testy dětí ve škole jdou taky na pojišťovnu? Chceme v neděli na výlet do Punkevních jeskyní, kde chtějí buď PCR test nebo antigenní mladší 72 hod. Děti se testují každé pondělí, takže školní antigen budou mít už propadlý. PCR test zdarma nejde nikde sehnat, páč ho v celém kraji nikdo nedělá. 450,- za test jednoho dítěte se mi platit nechce. Co mám sakra dělat?
brrr testy ve školách se do těch čtyř antigenních nepočítají. Podle mě je můžeš normálně vzít na testy na pojišťovnu.
brrr Evaeva To jsem si myslela, že školní test se nepočítá, ale byla jsem svědkem toho jak na odběrovém místě nechtěli dětem udělat antigen zadarmo, protože měly test tři dny před tím ve škole. Na tvém místě bych zavolala tam kam se chcete jít otestovat a ověřila to u nich. Ceny těch antigenů teď klesly, naposledy chtěli 150 CZK (do 31.5. to bylo 350,- ale záleží na odběrovém místě samozřejmě).
brrr u dětí stačí někde i samotest a nebo čestné prohlášení. Jen nevím jako co se berou jeskyně.
Školní test se podle mě počítá, pokud jde přes laborku a ISIN. U mě to má každé dítě jinak. moje jedno dítě si 2xPCR vystřílí ve škole, 4x antigen ani nestihne, ale stejně nebude mít pokryty celý měsíc. takže návštěvy bazénu budeme muset nadále planovat jak vylodění v Normandii a k našim budeme muset PCR platit. Ještě štěstí,že my dva s mužem už jsme z toho venku.
Černá kočka no ty testy papírově sice zlevnily, ale třeba s PCR jsem to viděla tak, že za 650 ti ho udelaji do tří dnů. Pokud to chtěl člověk rychleji, tak to stalo vždy o nějakou stovku navíc, plus certifikát a jsi na tom, co doposud. Vybruslili z toho pěkně.
Černá kočka Renusatko Zavolám do jeskyně a na hygienu. Pak zavolám na odběrové místo. Uvidíme, jak to dopadne, ono se to možná ještě do konce týdne několikrát změní.
A to jsem měla dopoledne takovou radost, že měli volno.
Sweet Potato i soros ![]()
Hlásím první očipování, Pfizer, v Říčanech. Výborná organizace, skoro bez čekání.
Akorát jak se odpočívá, tak všechny židle jsou otočené do prázdného basketbalového sálu, vypadá to hrozně divně :-)
andulka01 v IKEMu maj velkou TV na zdi a vysilaj neco o prirode porad dokola asi, takze jsem dneska mela opet moznost videt, jak to delaj motylci ![]()
barbucha - tak hlásím, že k certifikátu se dnes přítel na očku dostal, ale stejně pomaže na magistrát na registr obyvatel, to číslo občanky musí opravit tam. A je to teda síla, když mu vydají občanku a sami mají v PC blbě číslo.
jitřenka koukám, že u nás v kocourkově ani toho velkýho bratra nedokážou zprovoznit![]()
viktorka_od splavu jj, možné je i nemožné ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY