přidávám moji zkušenost, začalo to někdy minulý týden, když se tu a tam objevil někdo bez respirátoru,, většinou se slovy,, jé ja zapomėl,obslouzite mě bez?,, nebo přišel bez komentáře a my mu mezi řečí připomněly,, příště respirátor,, jeden zákazník na upozornění reagoval,ze on to nosit nemusí, napadlo mě, nenosí děti do dvou let a lidé s duševním onemocněním.... Další podobný oznámil, že od té doby kdy soud uznal, tě jsou opatření nezákonná,tak to nenosi.Včera docela výstup,kdy přišel mladík který k nám chodí docela často, jednou jsme mu radily, případně pomohly neco vyplnit, za ním vstoupila slečna s respirátorem,znali se.Jen jsem ho upozornila a on na to, že už se to nenosí , říkám, ale nosí, všude v uzavřených prostorech,on,NE,Je to na internetu! Řekla jsem mu, že na internetu je věcí a sla hledat balík.On to s kamarádkou komentoval ve smyslu, že nadělám, jsme za sklem s respirátorem.Ona si spousta lidí myslí, že to musí mít kvůli nám, protože se bojíme, ale že tou halou projdou desítky lidí denně si vůbec neuvědomují.Ja se nijak nebojím jen respektuji nařízení.Jinak nikam nechodím tak nemám zkušenost,ale kolegyně jezdí vlakem,kde mají prý většinou pod bradou a jakože svačí nebo pijí, průvodčí nemá a když vidí že ona ano, vytáhne z prostě jsme s kolegyní poslušné ???? jak by někdo řekl.Respiraror nosíme celou dobu a včera poprvé mi v něm bylo fakt vedro,jinak už jsem si tak zvykla, že o něm nevím.Kdyz přijde někdo bez ,v první chvíli nevím co je na něm divného,a pak si uvědomím že má obličej a že to vypadá divně