jinx na to se nedá říct vůbec nic
, já tohle prostě nepochopím..
Koronavirus
Mulen jo, to clovek uplne onemi a jedine, na co zmuze, je velke wtf v hlave.
tak jdu na druhou davku 30.6 a 9.7 odjizdime na dovolenou.....sakra tolik komplikaci kvuli par dnum.![]()
jinx hele a co ma byt ten spike protein? (bojim se to googlit, abych toho pak nemela plny internet)
MP Meri Mám pocit, že v práci, kam ti nechoděj zákazníci (tj. pokud sedíš někde v kanclu) a jsou tam jenom kolegové už nařízený respirátory nejsou, ale na 100% si jistá nejsem
Prosim vas, jak je to s navratem z oranzovych zemi? Nasla jsem toto a neni mi jasne, jestli ta posledni veta, se tyka jen toho nenoseni rousek pro ockovane nebo celeho toho vyplnovani formulare a testovani?
Rakousko patří do takzvaných „oranžových zemí“, tedy těch, kde je střední riziko nákazy. V praxi to znamená, že před návratem musíte vyplnit tento formulář, a pokud pojedete veřejnou dopravou, například letadlem nebo vlakem, budete potřebovat negativní test ještě před zahájením cesty. Pokud pojedete autem, musíte ho podstoupit až v Česku.
Nezávisle na tom, jak jste se domů dostali, pro vás bude platit povinnost dva týdny všude nosit respirátor. Výjimku mají ti, kteří jsou očkovaní.
baltik hele, nevim, asi dost mocna zbran, tak to moc nevylucuj do okoli:)
baltik Očkovaní musí jen vyplnit příjezdový formulář, aspoň tak to chápu já.
Klara nejsou. v kancelari nic a ve spolecnych prostorach rousky.
baltik je to povrchovy protein kterym se coronavir vaze na lidskou bunku. vakcinou ti ho vpravi do tela tak, aby si tvuj imunitni system proti nemu zacal tvorit protilatky (velmi zjednodusene)
neco tu vscht
osobne si nemyslim, ze lide by radsi nemeli nic vedet aby je to "nepopletlo", spis si myslim ze i slozite veci lze vysvetlit, kdyz si s tim clovek da praci.
Tu sú relevantné informácie k očkovaniu detí:
https://odbornakomisia.sk/covid-19/vazeni-rodicia-toto-si-musite-precitat/
Jsem se dnes dozvěděla od kolegyně, že indické mutaci říkají ve Skotsku (celé Británii asi ne) česká mutace :) Moc to nechápu, ani nevím jestli je to pravda, prý mluvila s kamarádkou, která tam žije. Každopádně je to zajímavý, neslyšel jste to někdo?
moonlight Jestli tomu někdo ve Skotsku říká česká to 100 % vyloučit nemůžu, ale zatím jsem se u Britů nebo Irů setkala s tím, že používali Indian variant, případně Delta variant.
Černá kočka No že jo, taky jsem se s tím nikdy nesetkala, to bude nějaká kravina nebo hodně lokální záležitost.
MP Meri v praci, pokud ji vykonavas na jednom miste a mas tam jen kolegy, uz respirator mit nemusis.
viktorka_od splavu diky, ale podle toho teda zadny spike protein nevylucuju ne?
baltik jezis to nerikam:-)))
viktorka_od splavu ja nerikam, ze rikas, jen jsem chtela ujistit, ze jsem ten material dobre pochopila ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY