Vlm to bude radosti.
Koronavirus
Kokoska taky tomu rozumím, ze pro vsechny. Už jsem si požádala o HO.
Mha NIe Sú, aSi TretiNA NIe Je.
Kokoska nepochybně, mnozí to budou považovat za šikanu
.
rasaNori Mno, tak uvidíš zítra. Přeju hladký a lehký průběh.
Vlm Jj, my už dnes dostali od nejbližšího vedení mail, že od zítra porady v respirátoru + pohyb na pracovišti, kromě vlastní kanceláře. Předpokládám, že naši neočkovaní kolegové, kterých je čtvrtina oddělení, zítra půjdou do vrtule, protože roušky způsobujou zápaly plic a očkování je experimentální vakcínou podle plánu pro new world order (skoro všichni jsou VŠ vzdělaní) ![]()
Mermaid toho jsem naštěstí ušetřená,to je fakt strašný.takže respirátor ze záclony nebo pod nosem
.
Sweet Potato pokud je virová nálož jako březnu a nemocnice nepraskají ve švech, tak souhlasím, že je to možná i dobrá zpráva. Uvidíme za deset dní, co to udělá.
Mermaid No co já dnes od kolegů nechtěně vyslechla za kecy... Přece se nebudu dobrovolně infikovat, dyť to nejni vyzkoušený
Nechtela jsem dělat dusno, ale měla jsem sto chutí se jich zeptat, zda mají všechny své děti naočkované. A vím, že mají. Sakra sakra.
andulka01 ale to jsou přece vyzkoušené, testované vakcíny, Ale ta na kovid je narychlo namíchaný koktejl... přece
Byla jsem na poradě a nechala si respirátor (mám děcko v nemocnici a nechci ani blbou rýmu) a těch hloupých řečí ...
Proč už si ti lidé nezvykli? Když si někdo vezme respirátor dobrovolně, tak maximálně blbě vypada(nebo líp :)
Konec stížnosti.
Po třetí dávce pozoruji méně trpělivosti a chuť na oplatku Mila.
andulka01 Poslední dobou už spíš slycham argument, že vakcína stejně nezabrání onemocnění, takže je to zbytečný.
notna Ani přenosu. A to je bohužel silný argument. Podpořený bohužel tím, že se tahle informace vyvíjela a upravovala - zabrání nakažení/nezabrání, ale zabrání přenosu/nezabrání přenosu, ale...
Už chybí jen nějaká mutace, proti které nebude chránit![]()
Mha Já jsem nedávno dostala vynadáno v DM od jedné paní kvůli respirátoru - MĚLA jsem ho. Hrozně jí to vadilo, proběhlo tam něco o ovcích, co nemají všech pět pohromadě.
Chm, tak u nás vývoj, starší jsem udělala test ráno doma, a vyšel pozitivní. Obvolána školka. Do laborky jsem volala, záměna je možná, takže máme dorazit klidně ihned na přetestování na jejich náklady a výsledky budou kolem oběda. Akorát je to vlastně jedno, starší bude 2 týdny doma tak jako tak, tu už ze systému nedostanu, pro mě je důležité vědět jak je na tom mladší, kvůli situaci v její školce...
Mha Já jsem nedávno dostala vynadáno v DM od jedné paní kvůli respirátoru - MĚLA jsem ho. Hrozně jí to vadilo, proběhlo tam něco o ovcích, co nemají všech pět pohromadě.
Mělas babě říct, že ti lepra rozežrala nos a není to moc pěknej pohled. Já bych ji ještě pomalu pohadila po ruce.
Mělas babě říct, že ti lepra rozežrala nos a není to moc pěknej pohled. Já bych ji ještě pomalu pohadila po ruce.
![]()
![]()
rasaNori asi budou pozitivní obe dvě, ne? ![]()
Kan Já jsem byla tak vykulená, že jsem se nezmohla ani na to bééé
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY