dynda s takhle malými dětmi neuděláš nic. Navíc už jsou asi nějakou dobu nakažené, takže bych řekla, že už si to chytla a nebo už to nechytneš.
Koronavirus
711990 my mame od ctvrtka chyceny nosohltan, rymu a kasel, ale covid to dle pcr testu neni. Sara mela prvni priznaky uz ve stredu, pokud za nej budu povazovat tu vyrazku. V patek uz mela rymu a kasel. Pozitivni z ag testu byla uz ted ve stredu, z pcr az dnes. To prisuzuju tomu ze vyter ji delali 2 vteriny z pusy a z nosu nic, zatimco dnes to vzali komplet. Bara ma uz tak 3 dny mirne zvysenou teplotu, dnes trosku pokaslava.
dynda Na opatreni doma, no jak to chces udelat, pradlo peru se sanytolem, myjou si ruce a jdu po nich aby si zakryvaly pusu kdyz kaslou. KKapesniky rovnou hazu do kose, at se tu nepovalujou a hlidam at nam nepijou z hrnku. My jsme oba ockovani, tak budeme doufat ze kdyz mame jinou virozu, ze covid nas obejde...
žluťásek
ale po dnesnim hovoru s hygienou se ani nedivim. Jeden by rekl ze po roce a pul uz to budou mit nejak nacvicene, a nula nula nic.
Dneska jsem byla na Chodove, kde ockujou Tecku, a lidi fronta, hodne dlouha. Kdyz jsem tam byla s nasima holkama nekdy v pulce zari a zacatkem rijna, nebyl tam skoro nikdo. Tak snad se to trochu zase pohne, aspon malinko, i kdyz z donuceni.
žluťásek jo to nam rikali v breznu 2020, ze negativni dite (8 let) mame izolovat od nas pozitivnich ![]()
Jste v karantene?
Lamicka nene, rodina. My máme nějaký záněty průdušek, antibiotika a jsme doma už tři týdny. To je taky moc bezva
žluťásek tak se drzte!
rasaNori držím palce!
Samara To nemůžeš říct, že vakcina je bezpečnà. Všechno se ukáže časem. A i když jsem očkovanà, rozhodně bych byla proti tomu, aby to bylo povinné.
ionicera momentalne s dvema nemocnyma detma bych byla vdecna za moznost je naockovat. To jen tak na okraj...
Psala mi kamaradka, ze se byla ockovat v UVN a pry uz zase ockuji jako o zavod. Otazka, zda je za tim zhorsujici situace nebo konec testu zdarma.
nepochybne za b)
Dnes na Open House Brno v kině Scala mělo respík jenom pár lidí. Sice studenti u vchodu kontrolovali bezinfekčnost, nebo očko, ale na besedě a v kavárně teda velký špatný, včetně Adel. A to dělala vakcinaci reklamu. ![]()
rasaNori Vidíš a zrovna u dětí bych si už vůbec jistá nebyla. U synovce to jeho lékařka vůbec nedoporučila. Že u dětí je proti očkování. Věřím a přeju vám, abyste měli hladký průběh a získali protilátky takto.
rasaNori ionicera nas ten kovid ted tak tesne obchazi, ze bych malou rada nechala naockovat taky. Ne jen jako ochranu pred nakazou, ale i jako snad zaruku mirneho prubehu. Ale my jsme proockovaci rodice, mala vsechno vcetne nepovinnych vakcin, jen plane nestovice zatim nedostala, ackoliv jsou v planu. Nase detska se na to ockovani deti taky netvarila odmitave, azbude mozne (ale ona chodila ockovat do ockovaci centra dospele proti kovidu). A tez s muzem automaticky pocitame s tim, ze pujdeme na treti davku, az bude cas, stejne jako vsichni v me rodine.
ionicera i u dětí je ten long COVID problem. Muž má pořád narušený čich, za chvíli to bude už rok a to je vlastně úplně prd z toho,co vsechno se muze stát.
A to jsou prokázané věci. Zato důkazy hromadné o nebezpečnosti nebo dlouhodobých negativních účincích vakcín pořád chybí.

Sweet Potato tuším se ty testy měli přestat platit už dávno. ![]()
Zuzuli já bych asi taky děti naočkovat nechala, už třeba kvůli tomu postcovidovému syndromu. V řádu měsíců prý bude nějaká vakcína dostupná i pro děti, ale předpokládám, že to bude pfizer, ten by měl být od pěti let. To se nás zatím netýká.
Včera ráno jsem se zaregistrovala k třetí dávce, už odpoledne přišel pin2 a termínů na výběr je hafo, takže za mě vše funguje, jak má.
Mermaid lokalita prosím?
Tady to tak super není (okresní město Středočeský kraj). Praktici neockuji nebo jen někteří. Minimální odběr je 50 dávek a tolik lidí dohromady prý nedají aby mohli očkovat průběžně. Velká očkovací centra v okolí byla zrušena a přesunuta do prostoru nemocnic, tak ta kapacita taky není úplně velká. Dojezdove vzdálenosti z okolních obcí 20 a více km.
Maky Praha, nemocnice Na Františku. V Praze to asi bude v dostupnosti obecně lepší, to je jasný, ale zkus nemocnici v Berouně, jestli bydlíš poblíž, tam byla na prvních dvou dávkách mamka a měla tehdy termíny taky prakticky obratem a koukala jsem, že píšou, že mají volné kapacity na 3. dávku.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY