Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline continuity
43573 příspěvků moje polička 25. října 2021 21:40

viktorka_od splavu mě je fakt líto těch doktorů.

A tchyne jde zitra i s tchánem na třetí dávku. Sama od sebe, prý je ve Střešovicích vezmou bez objednání.

Mám fakt radost

Offline viktorka_od splavu
49436 příspěvků moje polička 25. října 2021 21:43

continuity jo, nasi byli dnes, jsem rada

a lito je mi sester

Offline notna
9533 příspěvků moje polička 25. října 2021 21:43

continuity Držím palce, ať test dorazí a je negativní. Nám u dcery jednou výsledek nedorazil. Nechali jsme ji testovat, aby s námi mohla na koncert. Naštěstí se tam dala před vstupem otestovat na antigen. Jinak my s mužem chodíme na testy pravidelně a chodí ty výsledky do 24 hodin.

Offline continuity
43573 příspěvků moje polička 25. října 2021 21:44

viktorka_od splavu no jasně, já jsem to mela rozepsane, dělám taky sto věci. chtěla jsem dát zdravotníků. 

Offline continuity
43573 příspěvků moje polička 25. října 2021 21:59

Momentální incidence podle věkových skupin.

Offline Panenka
1248 příspěvků moje polička 25. října 2021 22:10

continuity ty mě děsíš s tím, že vám to ještě nedošlo. My potřebujeme test ze dneška odpoledne na středu dopoledne a měla jsem dle minulých zkušeností za to, že je to v pohodě.

Offline barbucha blogger
36103 příspěvků moje polička 25. října 2021 22:16
Reakce na continuity:

Pavlena v pátek večer zadanku od lékaře neseženu, tak jsem tam šla v sobotu, kdy jsem sehnala termín na test. No to je fuk,já doufám,že to snad dnes pošlou. Nikdy to tak dlouho netrvalo.

Jinak to bude velká sranda,až ty testy přestane platit stát a to ještě chtějí zkrátit ty platnosti. Tak ted bych ten test mohla využít asi tak 12 hodin ( jestli teda dorazí). To je velká paráda a motivace. 

​No počkej, testy pro očkovaný budou pořád zadarmo... aspoň podle toho co nám visí na intranetu: dvakrát PCR a čtyřikrát ty druhý... kolikrát v měsíci to člověk potřebuje?

Offline continuity
43573 příspěvků moje polička 25. října 2021 22:24

barbucha no tak pro očkovaný budou, ale stejně je tři dny starý test prakticky nepoužitelný. To už nedokazuje vůbec nic. 

Ještě furt nic.

Slibovali do půlnoci, tak nevím,jestli mám počkat. 

Offline barbucha blogger
36103 příspěvků moje polička 25. října 2021 22:28

continuity  

A certifikát o očkování použít nemůžeš?

Nebo nevim, už se v to ztrácím...přece by mělo platit jedno i druhý.

Offline continuity
43573 příspěvků moje polička 25. října 2021 22:41

barbucha já můžu, ale když se třeba chci otestovat, protože třeba jsme se s kamarády domluvili, že si uděláme test než se všichni slezeme na horách, tak to je nepoužitelné.

Děláme to běžně, děláme to například taky v práci, když se má ve firmě potkat celý management. 

Offline Candance
5635 příspěvků moje polička 26. října 2021 06:37

continuity jak to vyslo?

Pokud neprijde vysledek brzo, tak obvolavam a vzdycky uz je, jen neprisel.

Offline Samara
příspěvků moje polička 26. října 2021 07:49

Kdo prodelal ockovani bez nasledku, ma ty neockovane za debily. Kdo prodelal covid bez nasledku, ma ty ockovane za debily. Sranda musi bejt, i kdyby fotr z truhly koukal.

Offline continuity
43573 příspěvků moje polička 26. října 2021 07:51

Candance díky, přišel ráno negativní. 

Tak jsem vystrčila starší do školy a já jedu po klientech. 

Online Gatita
8683 příspěvků moje polička 26. října 2021 09:18

Samara tak zrovna v mem okoli tohle neplati:) znam dost lidi, co pomalu ani nevedeli, ze kovid maji, a ockovat se po prodelani nechali. Ja jsem taky ockovana a neockovane rozhodne za debily nemam. A moc nechapu ty zdvihnute palce tady v diskuzi na zpoplatneni testu v praci. Mne to tedy prijde strasne

Offline Tabea
8263 příspěvků moje polička 26. října 2021 09:29

Gatita jak je to u teď s testy? Lidi se musí testovat v práci? Mně se na to ptal šéf (v DE) a já nevěděla.

Tady zaměstnavatelé musí zaměstnancům poskytnout bezplatně dva samotesty týdně. Se samotestem se ale nedá nikam jít (kino, sport, restaurace, ...). Testy v testovacím centru platí všichni kromě školáků, malých dětí, těhotných a kojících (zatím), lidí, co se ze zdravotních důvodů nemůžou očkovat a zaměstnanců sociálních služeb. Antigen stojí 15€, PCR 50-80€.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 26. října 2021 09:32

Samara Tak pozor, já si o neočkovaných nemyslím, že jsou debilové, prostě respektuju, že mají asi nějakej důvod. 

Online 711990
18330 příspěvků moje polička 26. října 2021 09:32

Pavlena to je drsny, ja z toho byla dost v soku, mela jsem za to, ze se testuje vse zvlast. Ale tak snad to nema vliv na vysledek.

Online Gatita
8683 příspěvků moje polička 26. října 2021 09:44

Tabea nevim, ja do prace nechodim. Jsem s opatrenimi vzdycky tak mesic pozadu. Ale nekdo tu psal, ze co zamestnavatel prestal zarizovat a hradit testy, rady neockovanych proridly. Tak mi to prislo takovy blby, a to se me to ani netyka. 

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 26. října 2021 09:45

Tabea povinnost testovat v praci neni, nekteri zamestnavatele to delaji dobrovolne

Offline Mirka
4004 příspěvků moje polička 26. října 2021 09:49

Prosím, nevíte někdo, když zruším rezervaci na očkování, dostanu pak další PIN abych mohla vybrat další termín na tomtéž očkovacím místě? Tchánovi se to sešlo s neodkladnou návštěvou lékaře v jiném městě.